طبقه پائین جامعه در فتنه 88 مشارکت نداشت/ برجام موشکی ایران را به لیبی تبدیل می‌کند


طبقه پائین جامعه در فتنه 88 مشارکت نداشت/ برجام موشکی ایران را به لیبی تبدیل می‌کند

روزنامه نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: واقعیت این است که برخی با برجام موشکی، به‌دنبال خلع سلاح ایران هستند تا این کشور را به یک لیبی دیگر تبدیل کنند.

طبقه پائین جامعه در فتنه 88 مشارکت نداشت/ برجام موشکی ایران را به لیبی تبدیل می‌کند
به گزارش خدمت؛ داریوش سجادی -روزنامه نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب- در همایش «دهه پنجم انقلاب، باید‌ها و نباید‌ها» که به همت اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در محل هتل فرهیختگان واحد علوم تحقیقات تهران در حال برگزاری است، گفت: ولایت فقیه از اصل ۱۱۰ قانون اساسی گرفته نشده، بلکه ولایت فقیه تاسی از غدیر خم است؛ در واقع ولایت فقیه اعتبار خود را از غدیر خم پیدا کرده است.

وی افزود: پیامبر اکرم(ص) در روز غدیر خم، حضرت علی(ع) را به‌عنوان جانشین معرفی کردند؛ با این وجود این یک آپاراداید خانوادگی نیست؛ بلکه پیام غدیر خم این است که جامعه اسلامی نیاز به حاکم و حکومت دارد که امام علی(ع) محور آن بود.

سجادی به اظهارات داریوش همایون، از رجال دوره پهلوی اشاره کرد و افزود: او در پاسخ به این سوال که ریشه‌های انقلاب اسلامی را در کجا می‌بینید، گفته بود، این کمال ساده‌اندیشی است که ریشه‌های انقلاب را در قیام ۱۵ خرداد و یا حرکت مصدق بدانیم؛ واقعیت این است که باید ریشه‌های انقلاب را در واقعه عاشورا جستجو کرد.

روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با بیان این‌که دولت روحانی یک دولت سزارین شده و ادامه فتنه ۸۸ است، افزود: در جریان فتنه ۸۸، تمام جریان‌های معاند داخلی و خارجی برای به چالش کشیدن نظام دست‌به‌دست هم دادند، اما بعد از ناکامی در فتنه، تحریم‌های فلج کننده در بهار سال ۹۰ به مدد فتنه‌گران آمد و تحریم‌ها امتیازی بود که به فتنه‌گران داده شد.

وی افزود: فتنه ۸۸ این فضاسازی را در نظام بین‌المللی ایجاد کرد که غربی‌ها بتوانند علیه ایران اجماع جهانی را به‌وجود بیاورند.

سجادی با بیان این‌که غربی‌ها، چون به گرانیکای مانایی نظام، یعنی مستضعفین پی برده بودند، به همین دلیل برای فشار آوردن به این بخش از جامعه که همواره پای انقلاب بوده‌اند، تحریم‌های اقتصادی را تشدید کردند، افزود: همه می‌دانیم که در فتنه ۸۸، طبقه پایین جامعه مشارکت نداشتند؛ با این وجود غربی‌ها تحریم‌های فلج کننده را برای تشدید بحران‌های معیشتی و کشیدن تسمه بر گرده مستضعفین پیش گرفتند تا به اهداف خود برسند.

روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: هدف تحریم‌ها براندازی نبود؛ بلکه هدف برهم زدن قوای سیاسی در کشور و تقویت پراگماتیست‌ها، به سردمداری هاشمی رفسنجانی بود.

وی افزود: تیم هاشمی رفسنجانی نشان داده بود که غربی‌ها و آمریکا می‌توانند روی آن‌ها حساب کنند؛ با این‌ وجود علت تصویب تحریم‌ها این بود تا ضمن تقویت پراگماتیست‌ها در انتخابات سال ۹۲، یک منجی که هاشمی رفسنجانی بود، در صحنه حاضر شود و رای هم بیاورد و اتفاقا به درستی هم برنامه‌ریزی کرده بودند.

سجادی اظهار کرد: برنامه این بود که هاشمی با یک رای بالا رئیس‌جمهور شود؛ اما با رد صلاحیت او، یکی از سنگین‌وزن‌ترین افراد این جریان از بین رفت؛ با این وجود، هاشمی دچار یک افسردگی سیاسی شد.

روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: من همیشه گفته‌ام که هاشمی یک شطرنج‌باز قهار است؛ با این وجود او در انتخابات سال ۹۲ گامبی کرد؛ گامبی یعنی سوختن یکی از مهره‌های جدی در شطرنج تا صحنه آرایش سیاسی به هم بخورد؛ با این وجود حذف عارف و حمایت سنگین از روحانی، گامبی هنرمندانه هاشمی رفسنجانی بود و زمینه حضور روحانی را در پاستور فراهم کرد.

وی افزود: غربی‌ها می‌دانستند روحانی عددی نیست و وزنی ندارد؛ با این وجود اگر هاشمی رد صلاحیت نمی‌شد، هم آمریکایی‌ها حاضر بودند که در برجام امتیاز بدهند و هم هاشمی حاضر بود تا منویات آن‌ها را تامین کند؛ با این وجود منویات آمریکا نیز چیزی جز به حاشیه راندن نیرو‌های انقلابی و تقویت پراگماتیست‌ها نبوده است.

سجادی افزود: استراتژی جمهوری‌خواهان و دمکرات‌ها، همواره مبتنی بر این بوده که حکومت ایران یک حکومت سرکش و چموش است که هژمونی آمریکا را به چالش کشیده و این یک جرم سنگین است.

روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با بیان این‌که پس از حذف هاشمی رفسنجانی در انتخابات و روی کار آمدن روحانی، او در خوش خیالانه‌ترین و بی‌مبالات‌ترین حالت ممکن به غرب دلخوش کرد، افزود: متاسفانه برخلاف توقع، ظریف نشان داد که اندازه و وزن او در حد یک وزیر امور خارجه نبوده و او نشان داد که در حد یک سفارت است.

وی افزود: نامرد‌هایی امروز با برجام موشکی به‌دنبال کشیدن دندان‌های ببر هستند؛ با این وجود همه ما می‌دانیم که ببر بی‌دندان، گربه‌ای بیش نیست؛ واقعیت این است که برخی‌ها به‌دنبال خلع سلاح کردن ایران هستند تا این کشور را به یک لیبی دیگر تبدیل کنند.

سجادی افزود: بی‌مبالاتی فلسفی دکتر ظریف در برجام این بود که او فکر می‌کرد که اگر با آمریکا معامله کنند، مشکلات حل می‌شود؛ اما از این دیگ آبی نجوشید.

روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: هدف اول سرمایه‌گذار، امنیت سرمایه است؛ با این وجود، چه دلیل منطقی‌ای وجود داشت که روحانی تصور می‌کرد اروپا بازار پُر سود آمریکا را رها می‌کند و به‌دنبال بازار محدود ایران می‌آید؟

وی با بیان این‌که رفتار دولت متباین کننده این است که با دامن زدن به آشوب‌های شهری، رهبری و انقلابی‌ها را وادار کند تا به سمت برجام موشکی بروند، افزود: این خوش‌بینی در مصدق هم وجود داشت؛ اما سرنوشت مصدق را دیدید که با این وجود، متاسفانه امروز نیز آقایان خوش‌بینانه تلاش می‌کنند که تمام تخم مرغ‌ها را در سبد غرب بگذارند.

سجادی افزود: پس از مذاکرات، چین و مسکو از سرمایه‌گذاری در کشورمان استقبال کردند؛ اما آب دهان دولت به سمت آمریکا آویزان شده بود که نهایتا هیچ دست‌آوردی هم نداشتند.

روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با بیان این‌که روشن‌فکری دینی یا غیر دینی از نظر من تمام شده است، افزود: ایدئولوژی شیطانی، رویکردی مبتنی بر خودبینی است. در هر حال، روشن‌فکری دینی و عرفی موجودیت خود را در یک تفکر کنتراکسی تعریف می‌کند و این نقطه مقابل اسلام است.

وی از برجام موشکی به‌عنوان یکی از شیطنت‌ترین برجام‌ها نام برد و افزود: برجام موشکی از برجام هسته‌ای خطرناک‌تر است؛ چرا که با برجام موشکی می‌خواهند شخص رهبری را زیر سوال ببرند؛ چون توفق بر قوای مسلح بر عهده رهبری است. در هر حال امروز شاهدیم که در دولت فعلی هم به لطایف الحیلی حرف خود را در مورد برجام موشکی می‌زنند، البته با وجود رهبری، سردار سلیمانی، من در این رابطه نگرانی‌ای ندارم.

منبع: دانشجو


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

زندگی یک مادر دهه شصتی با 9 فرزند + فیلم