طرز تهیه سوپ اسفناج
سوپ اسفناج یه پیش غذای خوشمزه غلیظه که منبع خوبی برای تامین آهن بدن به شمار میره. این سوپ رو به عنوان یه شام سبک هم میتونین میل کنین. این دستور سوپ اسفناج برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت سوپ اسفناج :
اسفناج ۵۰۰ گرم خامه سفت ۶ فنجان آب نمک ۵ لیوان آرد سبوس دار ۳ قاشق تخم مرغ پخت ۲ عدد آب گوشت نصف فنجان پیاز ۲ عدد کره ۲۵ گرم نمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه سوپ اسفناج :
آب نمک رقیق رو میجوشونیم و اسناج ها رو توش میریزیم.
اجازه میدیم تا مواد ۵ تا ۶ دقیقه بجوشه.
اسفناج رو بیرون میاریم و آب اضافیش رو میگیریم.
اسفناج ها رو با چرخ گوشت یا مخلوط کن خرد میکنیم.
پیازهای خرد شده رو تو کره تفت میدیم.
پیاز رو از روی حرارت بر میداریم و روش آرد میپاشیم.
مجددا پیاز رو روی حرارت میذاریم و تفت میدیم.
اسفناج رو با آبگوشت به پیاز اضافه میکنیم و هم میزنیم.
خامه رو اضافه میکنیم.
ادویه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم.
سوپ رو توی کاسه میریزیم و روش رو با فلفل و تخم مرغ حلقه شده تزئین میکنیم.