اموزش تزیین فرنی با دارچین و گل محمدی برای افطار ۹۷ و ۲۰۱۸
اموزش تزیین فرنی : ماه مبارک رمضان نزدیک است و بسیاری از خانم های خانه دار و باسلیقه از این دسر خوش مزه در سفره افطار مهمانی های خود استفاده میکنند. امروز در ایران بانو نمونه های زیبا و شیک و مجلسی از تزیین فرنی برای شما تهیه کرده ایم. نقاشی روی فرنی , اموزش … نوشته اموزش تزیین فرنی با دارچین و گل محمدی برای افطار ۹۷ و ۲۰۱۸ اولین بار...
اموزش تزیین فرنی
: ماه مبارک رمضان نزدیک است و بسیاری از خانم های خانه دار و باسلیقه از این دسر خوش مزه در سفره افطار مهمانی های خود استفاده میکنند. امروز در ایران بانو نمونه های زیبا و شیک و مجلسی از تزیین فرنی برای شما تهیه کرده ایم.
فرنی زعفرانی
دیزاین فرنی با گل محمدی
فرنی قالبی
فرنی سه رنگ مجلسی
فرنی کاکائویی با ارد برنج
نقاشی روی فرنی
تزیین فرنی با گل محمدی
تزیین فرنی با دارچین
تزیین فرنی با میوه
موزش تزیین فرنی
نقاشی روی فرنی
دولیوان شیرو۵ شاخه نبات یا ۳/۴ لیوان شکروبا دوقاشق گلاب و۴قاشق آرد برنج همه رو خوب مخلوط کنیدو بزارید روی شعله گاز مرتب هم بزنید تا به قوام دلخواه برسه
فرنی سه رنگ مجلسی
فرنی زعفرانی
فرنی قالبی با ژلاتین
طرز تهیه فرنی با نشاسته :
مواد لازم :
نشاسته : ۱ پیمانه
شکر : ۱.۵ پیمانه
گلاب : نصف پیمانه
شیر : ۴ پیمانه
آب سرد : ۱ پیمانه
خلال پسته یا بادام : به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه فرنی با نشاسته ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل کنید. نشاسته حلشده را با دو پیمانه از شیر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. بقیه شیر را به تدریج با نشاسته مخلوط کنید و مرتب هم بزنید. سپس شکر و گلاب را به آن بیفزایید و هم بزنید. وقتی فرنی به غلظت رسید، با کفگیر روی آن خطی بکشید؛ اگر جای کفگیر باقی ماند، فرنی به غلظت مناسب رسیده و آماده است.
فرنی که به این سبک تهیه میشود را هم به صورت سرد و هم داغ میتوان میل کرد .
تزیین فرنی ساده
فرنی قالبی
دو لیوان شیر
یک چهارم لیوان نشاسته گل
یک چهارم لیوان شکر
یک ق غ زعفران غلیظ
سه ق غ گلاب
یک ق غ کره
طرزتهیه فرنی :
شیر خنک را در ظرفی ریخته و همه مواد به غیر از کره رو در شیر ریخته تا وقتی که نشاسته حل بشه کامل هم میزنیم.روی حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم تا سفت شود در اخر کره را اضافه کرده بعد از دو دقیقه جوشیدن زیرش رو خاموش میکنیم.در داخل قالب چرب شده داغ داغ ریخته وقتی به دمای محیط رسید داخل یخچال میذاریم بعد از دو ساعت اماده ست و خیلی راحت از قالب جدا میشه.یک دسر خیلی راحت و خیلی خوشمزه