دستور بورانی اسفناج و آرتیشو
بورانی اسفناج و آرتیشو یه چاشنی خوشمزه و پر خاصیته که میتونین کنار غذا توی سفره هاتون سرو کنین. سیر توی طرز تهیه بورانی اسفناج و آرتیشو اختیاریه و اگه دوست نداشتین حذف کنین.
مواد لازم جهت بورانی اسفناج و آرتیشو :
پنیر خامه ای ۱ لیوان ماست ۱ لیوان کره ۱ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه آرتیشو خرد شده ۱ لیوان پنیر پارمزان رنده شده نصف لیوان اسفناج پخته ۱ لیواندستور بورانی اسفناج و آرتیشو :
قابلمه رو روی حرارت ملایم میذاریم.
پنیر خامه ای، ماست، کره و پنیر پارمزان رنده شده رو توی قابلمه میریزیم و هم میزنیم تا مواد کم کم یه دست بشن.
آرتیشو رو خرد میکنیم.
پیاز رو خلالی خرد میکنیم.
پیاز رو تو روغن تفت میدیم.
اسفناج ، پیاز داغ ، سیر رنده شده و آرتیشو، نمک و فلفل رو به ماست اضافه و مخلوط میکنیم.
مخلوط رو هم میزنیم و توی ظرف میریزیم و سرو میکنیم.