طرز تهیه دسر انار با نشاسته، یک دسر شیک و مجلسی
دسر انار با نشاسته، یک دسر شیک و مجلسی است که زیبایی میز غذای شما را دو چندان می کند. در این مطلب با طرز تهیه دسر انار با نشاسته به سه روش که برای میهمانی های بزرگ و جشن های باشکوه، دسری فوق العاده جذاب و لذیذ است و میتواند به عنوان بخش پایانی پذیرایی مورد استفاده قرار گیرد آشنا خواهید شد.
دسرها همواره در طول تاریخ جایگاه ویژهای روی میز غذا در همه جای دنیا داشتهاند. از دسرهای شکلاتی که در اروپای غربی قرن هجدهم برای تهیه آنها از مقدار زیادی دانه کاکائوی تازه استفاده میشده تا دسرهای میوهای که برای تهیه آنها از میوههای تازه با طعمها و رنگهای مختلف استفاه میشود. دسرها همیشه به عنوان یک خوراکی خاص و نشانه نوعی تجمل به خصوص در میان طبقه ثروتمند جامعه شناخته میشوند و به صورت سنتی در پایان صرف غذاهای اصلی سر میز آورده میشوند.
نشاسته، از مغز گندم گرفته میشود البته غیر از نشاسته گندم، نشاسته ذرت هم گاهی در بازار عرضه میگردد و در تهیه دسرهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد از حلوا با آرد ذرت، گرفته تا بیسکوییت با آرد ذرت، کیک اسفنجی با آرد ذرت، فرنی با آرد ذرت، شیرینی با آرد ذرت و...
یکی از دسرهایی که با نشاسته میتوان درست کرد، دسر انار و نشاسته است که علاوه بر خوشمزگی و ظاهر زیبا، خواص بینظیری دارد و معمولا به عنوان دسر شب یلدا از آن یاد میشود. برای آشنایی با طرز تهیه چند نوع دسر انار با نشاسته با ما همراه باشید.
۱. طرز تهیه دسر انار با نشاسته (روش اول)
مواد لازم | |
نشاسته | 8 قاشق غذاخوری |
آب انار | 4 پیمانه |
شکر | 2 پیمانه |
گلاب | 1/2 پیمانه |
کره | 50 گرم |
دانه انار | 1 پیمانه |
دستور تهیه:
نکته: در صورت ترش بودن انار میتوانید میزان شکر را افزایش دهید.
۲. طرز تهیه دسر انار با نشاسته (روش دوم)
مواد لازم | |
ژله انار | 1 بسته |
دانه انار | 1 پیمانه |
نشاسته | 1/2 پیمانه |
شکر | 2/3 پیمانه |
شیر | 1 پیمانه |
گلاب | 1/2 پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
دستور تهیه:
کاسه را روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژله به روش بن ماری در آب حل شود.
پس از اینکه پودر ژله کاملا حل شد، یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده و هم بزنید.
ژله را ته قالب دسر ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
نشاسته را با آب و شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود، سپس شیر و وانیل را اضافه کرده و خیلی سریع هم بزنید تا یکدست شود و غلظتی مانند فرنی پیدا کند.
حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شود، وقتی از داغی افتاد آن را روی ژلهی داخل قالب ریخته و فورا در فریزر قرار دهید تا بسته شود.
ژله را پس از بستن در بشقاب برگردانید و دانههای انار را روی آن بریزید.
۳. طرز تهیه دسر انار با نشاسته (روش سوم)
مواد لازم | |
نشاسته ذرت | 4 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
خامه قنادی | 150 گرم |
آب انار | 2 پیمانه |
پودر قند | 3/4 پیمانه |
شیر | 2 قاشق غذاخوری |
ژلاتین | 2 ورق |
پنیر خامه ای (اختیاری) | 100 گرم |
دانه انار | 1 پیمانه |
دستور تهیه: