چه چیزهایی به کبد آسیب میزند؟
منبع خبر /
تغذیه و سلامت /
24-02-1397
اگر فکر میکنید فقط الکل برای کبد بد است، دوباره فکر کنید. چیزهایی که هر روز مرتباً میخورید هم عوارضی برای کبدتان دارد و میتواند به نارسایی کبدی منجر شود
شفاآنلاین>تغذیه> آیا هر روز تنقلات و چیپس و … میخورید؟ خیلی مراقب باشید، چون چربیهای ترانس موجود در این مواد غذایی به کبد شما آسیب میرساند.
به گزارش شفاآنلاین، اگر فکر میکنید فقط الکل برای کبد بد است، دوباره فکر کنید. چیزهایی که هر روز مرتباً میخورید هم عوارضی برای کبدتان دارد و میتواند به نارسایی کبدی منجر شود.
شکر:
نمیتوانید بدون شکر زندگی کنید؟ آگاه باشید! مصرف(Consumption) زیاد شکر فرآوری شده، ریسک بیماریهای کبد را بالا میبرد. بنابراین حواستان به مقدار شکری که در چای، قهوه و یا پاپکورن کاراملیتان میریزید باشد.
مونوسدیم گلوتامید:
با توجه به تمام قیل و قالهایی که برسر نودل به پا شده، احتمالا میدانید که خوردن مونوسدیم گلوتامید میتواند منجر به بیماری کبد غیرچرب الکلی شود. آیا به دنبال پیدا کردن جایگزین برای این نودلها هستید؟
ویتامین آ:
همه میدانیم ویتامین آ برای بینایی خوب است اما میزان زیاد از این ویتامین میتواند برای کبد مضر باشد. تنها به اندازه دوز مورد نیاز که توسط پزشک تجویز شده مصرف کنید نه سرخود!
انواع نوشابه:
چه نوشابههای بدون قند و چه نوشابههای رژیمی، پر از شیرینکنندههای مصنوعی و دیاکسیدکربن بالا هستند که منجر به بیماری کبد میشود.
داروهای ضد افسردگی:
در موارد نادر، داروهای ضدافسردگی، میزان سم را در کبد(Liver) افزایش میدهند، بنابراین اگر هرگونه علامت بیماری کبد را مشاهده کردید سریعا با پزشکتان مشورت کنید.
نمک:
این یک حقیقت معروف است که نمک زیاد منجر به فشارخون میشود. اما چیزی که معروف نیست این است که نمک زیاد به دلیل افزایش تدریجی مایع، موجب بیماری کبد چرب میشود. همین امروز مقدار نمک مصرفیتان را کنترل کنید!
غذاهای بسته بندی:
آیا هر روز تنقلات و چیپس و … میخورید؟ خیلی مراقب باشید، چون چربیهای ترانس موجود در این مواد غذایی به کبد شما آسیب میرساند.
به گزارش شفاآنلاین، اگر فکر میکنید فقط الکل برای کبد بد است، دوباره فکر کنید. چیزهایی که هر روز مرتباً میخورید هم عوارضی برای کبدتان دارد و میتواند به نارسایی کبدی منجر شود.
شکر:
نمیتوانید بدون شکر زندگی کنید؟ آگاه باشید! مصرف(Consumption) زیاد شکر فرآوری شده، ریسک بیماریهای کبد را بالا میبرد. بنابراین حواستان به مقدار شکری که در چای، قهوه و یا پاپکورن کاراملیتان میریزید باشد.
مونوسدیم گلوتامید:
با توجه به تمام قیل و قالهایی که برسر نودل به پا شده، احتمالا میدانید که خوردن مونوسدیم گلوتامید میتواند منجر به بیماری کبد غیرچرب الکلی شود. آیا به دنبال پیدا کردن جایگزین برای این نودلها هستید؟
ویتامین آ:
همه میدانیم ویتامین آ برای بینایی خوب است اما میزان زیاد از این ویتامین میتواند برای کبد مضر باشد. تنها به اندازه دوز مورد نیاز که توسط پزشک تجویز شده مصرف کنید نه سرخود!
انواع نوشابه:
چه نوشابههای بدون قند و چه نوشابههای رژیمی، پر از شیرینکنندههای مصنوعی و دیاکسیدکربن بالا هستند که منجر به بیماری کبد میشود.
داروهای ضد افسردگی:
در موارد نادر، داروهای ضدافسردگی، میزان سم را در کبد(Liver) افزایش میدهند، بنابراین اگر هرگونه علامت بیماری کبد را مشاهده کردید سریعا با پزشکتان مشورت کنید.
نمک:
این یک حقیقت معروف است که نمک زیاد منجر به فشارخون میشود. اما چیزی که معروف نیست این است که نمک زیاد به دلیل افزایش تدریجی مایع، موجب بیماری کبد چرب میشود. همین امروز مقدار نمک مصرفیتان را کنترل کنید!
غذاهای بسته بندی:
آیا هر روز تنقلات و چیپس و … میخورید؟ خیلی مراقب باشید، چون چربیهای ترانس موجود در این مواد غذایی به کبد شما آسیب میرساند.