سالاد لیمو و مرغ عسلی
منبع خبر /
گوناگون /
24-02-1397
منبع خبر
/
کمونه /
گوناگون
این سالاد مرغ سبک و دوستداشتنی یک ترکیب فوقالعاده از طعمهای شیرین و خوشمزه است.
مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) :
مواد لازم برای 4 نفر
پوست رنده شدۀ و آب یک لیمو، به اضافۀ یک قاشق سوپخوری آب لیموی اضافه
2 قاشق سوپخوری عسل
¼ لیوان (60 میلیلیتر) روغن زیتون extra virgin
یک لیوان برگ نعناء، نصف برگها ریز شده
4 تا فیله 200 گرمی از سینۀ مرغ، هریک تقسیم شده به سه قسمت
200 گرم باقالی تازه یا یخ زده
½ (200 گرم) نان سیر، طولی نصف شده، تقسیم شده به تکههای کوچک
یک مشت بزرگ اسفناج
400 گرم نخود، خیس خورده و خشک شده
125 گرم گوجۀ گیلاسی، نصف شده
½ خیار، ریز خرد شده
¼ لیوان جعفری، خرد شده
2 لیوان چایخوری خردل سبوسدار
دستورالعمل
گریل را روی حرارت متوسط یا زیاد قرار دهید.
در یک کاسۀ بزرگ پوست رنده شدۀ لیمو و آب آن را با عسل، روغن و نعناء
ترکیب کنید. طبق ذائقه خود به آنها نمک دریایی و فلفل سیاه بزنید. مرغ را
در این ترکیب بخوابانید و آن را بچرخانید تا کاملا دور آن گرفته شود، سپس
برای ده دقیقه آن را در یخچال قرار دهید.
در همین حین، با قرار دادن باقالیها در آب جوش برای 1 تا 2 دقیقه یخ
آنها را باز کنید. سپس آنها را در آورده و زیر آب سرد بگیرید. پوستۀ سفت
بیرونی آنها را در آوردید و آنها را کناری بگذارید.
نان سیر را روی یک سینی آشپزی قرار داده و برای 4 تا 5 دقیقه بپزید تا زمانی که طلایی و برشته شود.
گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید. هر کدام از دو طرف تکههای مرغ را
برای 2 تا 3 دقیقه بپزید تا وقتی که رنگ آنها کاراملی شده و درون آنها پخته
باشد.
باقالیها، نان سیر، اسفناج، نخود، گوجه، خیار، جعفری و برگهای کامل نعناء را در یک کاسه بزرگ بریزید.
خردل و دو قاشق سوپخوری روغن را همراه
با 1 قاشق سوپخوری لیمو با هم مخلوط کنید و به عنوان سس استفاده کنید.
سالاد را به بشقابهای تقسیم کرده، روی آنها سس بریزید و تکههای مرغ را
برای سرو کردن روی بشقابها قرار دهید.