سیبزمینیهای ژنتیکی به کمک صنعت کشاورزی آمدند
دانشمندان سیب زمینی هایی را تولید کردند که می تواند به صنعت کشاورزی کمک کند.
به گزارش فانوس، به دنبال مطالعات جدید در زمینه کاهش تاثیرات محیطی بر کاشت سیب زمینی، محققان موفق به تولید سیب زمینی شدند که می تواند کپک ها را از بین ببرد.
براساس گزارش «ساینس آلرت»، مهندسی ژنتیکی انجام شده بر روی این سیب زمینی آن را قادر به مقاومت در برابر کپک ها می کند و تا 90 درصد استفاده از آفت کش ها را کاهش می دهد.
کپک سیب زمینی که توسط یک گیاه کش (نام یک سرده از رده آبکپک ها) ایجاد می شود می تواند به سرعت محصول سیب زمینی را از بین ببرد و یکی از بزرگ ترین مشکلات کشت سیب زمینی است.
پیش از این پرورش دهندگان با اسپری کردن سم های شیمیای به صورت هفتگی این کپک ها را از بین می بردند، بدیهی است که این کار بهترین راه برای محیط زیست نیست بنابراین محققان به دنبال راه حل دیگری هستند.
گفتنی است؛ دانشمندان دانشگاه واخنینگنو و اداره کشاورزی و مواد غذایی ایرلند موفق به ساخت این سیب زمینی شدند.