طرز تهیه دسر طالبی با خامه، بستنی، ژله و شیر
طرز تهیه دسر طالبی با وجود مواد مختلفی مانند خامه، بستنی، ژله و شیر بسیار ساده است. دسر طالبی به راحتی و در حداقل زمان ممکن در منزل درست میشود. با درست کردن این دسر خانگی، می توانید از سالم بودن مواد غذایی موجود در آن اطمینان حاصل کنید و از خوردن یک دسر منطبق با ذائقه خود لذت ببرید. در ادامه با طرز تهیه دو نوع دسر طالبی آشنا میشوید.
دسرها معمولاً در پایان یک وعده غذایی سرو میشوند و اغلب شیرین هستند. اما گاهی اوقات مواد غذایی دیگری مانند انواع پنیر و ماست هم به عنوان دسر مورد استفاده قرار میگیرد. در برخی کشورها، وعده جداگانهای به نام دسر وجود ندارد، بلکه مخلوطی از خوراکهای شیرین یا شور را همراه غذا سر میز میگذارند. دسر طالبی یکی از دسرهای خوشمزه است که بیشتر افراد چه کوچک و چه بزرگ از خوردن آن لذت میبرند. با فرا رسیدن گرمای تابستان، درست کردن دسرهای خنک با استفاده از میوههای این فصل، خالی از لطف نیست. ستاره در این مطلب طرز تهیه دو نوع دسر را به شما آموزش خواهد داد. ماده مشترک آنها میوه پرخاصیت طالبی است. با افزودن مواد و طعم دهندههای مختلف سعی داریم یک دسر متفاوت را به شما آموزش دهیم.
1. طرز تهیه دسر طالبی با خامه، بستنی و ژله
نتیجه ترکیب طالبی، خامه، بستنی و ژله یک دسر بسیار خوشمزه است که معمولا پس از غذای اصلی سرو میشود. این دسر برای پذیرایی از میهمانها گزینه مناسبی است.
مواد لازم | |
طالبی پوست گرفته و خرد شده | 3 لیوان |
بستنی وانیلی | 2 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | 2 قاشق غذاخوری |
پودر ژله طالبی | 1 بسته |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | حدود 1 پیمانه |
دستور تهیه:
نکات مهم:
اگر عجله دارید میتوانید مقدار ژلاتین را بیشتر کنید تا دسر در مدت زمان کوتاه تری ببندد.
در صورت استفاده از قالبهای معمولی، کمی آب در قالب بگردانید و ۱۰ دقیقه قبل از ریختن دسر در آن در فریزر قرار دهید. سپس قالب را از فریزر خارج کنید و مواد را در آن بریزید.
در صورت استفاده از قالبهای سیلیکونی بهتر است آن را چرب کنید.
2. طرز تهیه دسر طالبی با شیر
در ترکیب این دسر طالبی از شیر استفاده میشود. این دسر گزینه بسیار مناسبی برای عصرانه و یک میان وعده سالم است. کودکان و نوجوانان از خوردن این دسر خوشمزه لذت میبرند.
مواد لازم | |
کره | 100 گرم |
طالبی پوست گرفته و خرد شده | 2 فنجان |
آرد ذرت | 2 قاشق غذاخوری سرخالی |
شیر | 1 لیوان |
وانیل | 1 قاشق چایخوری سرخالی |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
بیسکوییت دایجستیو | 150-200 گرم |
خامه | 100 گرم |
دستور تهیه:
اغلب دسرها مقادیر زیادی کربوهیدرات دارند که برای اکسیداسیون کامل چربیها و پروتئینها لازم هستند. ذخیره آنها در بدن، انرژی مورد نیاز بدن را تامین میکند. کربوهیدراتها در شرایط استرس زا، موجب حفظ پروتئینهای بدن میشود. این دسر خوشمزه را درست کنید و اگر از خوردن آن لذت بردید، تجربه خوب خود را با ستاره به اشتراک بگذارید.