آشپزی با سیبزمینی؛ طرز تهیه پیتزا سیبزمینی خانگی
سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. پیتزا از جمله غذاهای مدرنیست که هواخواه بسیاری دارد. ممکن است یک روز شما یا یکی از عزیزانتان هوس پیتزا کنید، ولی مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا را در منزل نداشته باشید. در این صورت اصلاً لازم نیست برنامه پخت پیتزا را کنسل کنید یا به رستوران مراجعه نمایید. اگر در منزل چند عدد سیبزمینی دارید بهراحتی...
سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. پیتزا از جمله غذاهای مدرنیست که هواخواه بسیاری دارد. ممکن است یک روز شما یا یکی از عزیزانتان هوس پیتزا کنید، ولی مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا را در منزل نداشته باشید. در این صورت اصلاً لازم نیست برنامه پخت پیتزا را کنسل کنید یا به رستوران مراجعه نمایید. اگر در منزل چند عدد سیبزمینی دارید بهراحتی میتوانید یک پیتزا سیبزمینی خانگی لذیذ و سالم تهیه کنید.
سرآشپز روزچین این بار برای شما طرز تهیه پیتزا سیبزمینی خانگی را در نظر گرفته که خیلی ساده و سریع در منزل طبخ میشود. در پخت این پیتزای خانگی از سوسیس یا پپرونی گاو استفاده میشود که در صورتی که به آنها علاقه ندارید میتوانید باتوجهبه ذائقه خودتان از گوشت مرغ، گوسفند یا گاو پختهشده و یا سبزیجاتی مانند قارچ، فلفلدلمهای رنگی، ذرت و هویج استفاده کنید.
مواد لازم برای پیتزا سیبزمینی خانگی
سیبزمینی: ۷۰۰ گرمپنیر چدار رندهشده: یکدوم پیمانه (۵۰ گرم)تخممرغ: ۱ عددروغن گیاهی: ۲ قاشق غذاخوری (۲۸ گرم)نمک و فلفل سیاه: بهمقدار لازم و دلخواهپنیر موزارلا: ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)گوجه گیلاسی: ۴ تا ۵ عددپونه کوهی (اورگانو) و ریحانخشک: بهمقدار لازمسوسیس یا پپرونی گاو: ۳۰ گرمطرز تهیه پیتزا سیبزمینی خانگی
فر را روشن کنید و روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) تنظیم کنید تا گرم شود.
سیبزمینی را پوست بگیرید و درشت رنده کنید. سیبزمینی رندهشده را در دستمال یا تنظیف آشپزی بریزید و کاملاً فشار دهید تا آبش گرفته شود. سیبزمینی را در کاسهای بریزید و پنیر چدار رندهشده، کمی روغن گیاهی، نمک و فلفل سیاه و تخممرغ را به آن اضافه کنید و سپس کاملاً مخلوط نمایید.
کف سینی فر، کاغذ روغنی پهن کنید. مواد را بهشکل دایرهای با قطر ۳۰ سانتیمتر (۱۲ اینچ) روی کاغذ روغنی بریزید و پهن کنید. سینی را بهمدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فری که گرم شده است قرار دهید.
در این مدت پپرونی یا سوسیس را نازک برش بزنید. اگر از گوشت استفاده میکنید باید گوشت شما تفتداده یا پخته باشد. برخی سوسیسهای فشرده به تفتدادن نیاز ندارند، ولی اگر از سوسیسی استفاده کردید که کاملاً خام است، حتماً کمی آن را حرارت دهید تا خامیاش گرفته شود.
در این مرحله سینی را از فر بیرون بیاورید و تکههای پنیر موزارلا را روی سیبزمینی بچینید. حالا برشهای سوسیس یا گوشت یا سبزیجات را بچینید. کمی پونه کوهی و ریحانخشک روی مواد بپاشید و گوجههای گیلاسی را روی پیتزا سیبزمینی بچینید و کمی فلفل سیاه رویشان بپاشید. سینی را دوباره ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از این مدت، چند برگ ریحان تازه روی پیتزا سیبزمینی خانگیتان بریزید و آن را سرو کنید.
دیدن ویدئوی آموزش این پیتزای ساده را از دست ندهید.
نوش جان!