طرز تهیه توپکهای انرژی جو و کره بادام زمینی : خرماهای شیرین و چسبناک مانند چسب برای این توپکهای انرژی (که نیازی به قرار دادن در فر ندارند) عمل میکنند. میتوانید این اسنکهای سالم را به هنگام پیادهروی یا در طول ورزش همراه خودتان ببرید. برای آنکه بهترین بافت و طعم را داشته باشید، از خرماهای مجول – درشتترین و لذیذترین نوع خرما – استفاده کنید. میتوانید آنها را در بخش میوههای خشک فروشگاه پیدا کنید.
آموزش آشپزی : طرز تهیه مینیمافین پیتزای یونانی
مطلب مرتبط: آموزش آشپزی: طرز تهیه گوجه فرنگیهای پرشده با سالاد میگو
مواد لازم
مراحل پخت
۱خرماها را بهمدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در یک کاسهی آب جوش بخیسانید. سپس آبشان را خالی کنید. ۲خرماهای خیسخورده، جوی پرک و کرهی بادام زمینی را در غذاساز بریزید و آنقدر مخلوط کنید تا کاملا ریز شوند. آنها را به شکل ۱۲ توپک ( هرکدام بهاندازهی یک قاشق غذاخوری سرخالی) درآورید و در صورت تمایل، رویشان را با دانههای چیا تزئین کنید. آنها را حداقل بهمدت ۱۵ دقیقه و حداکثر تا یک هفته در یخچال قرار دهید.آموزش آشپزی : طرز تهیه چیز کیک ماکارونی اسفناج و پنیر + ویدیو
منبع