همه چیز درباره قرص ترک اعتیاد سناتور


همه چیز درباره قرص ترک اعتیاد سناتور

قرص ترک اعتیاد سناتور از داروهایی است که به منظور رهایی از اعتیاد در شبکه‌های ماهواره‌ای، فضای مجازی و برخی از رسانه‌ها مثل مجلات تبلیغ می‌شود. ترکیبات تشکیل‌دهنده این قرص‌ها چند ماده گیاهی به همراه ترامادول و مورفین است که خود دو ماده اعتیادآور بوده و طی مصرف تاثیرات مخربی بر روی کبد و قلب بر جای می‌گذارند.

 سرویس سلامت - با شنیدن نام اعتیاد همه به یاد مشکلات زیادی که در زندگی یک فرد معتاد و اطرافیان او وجود دارد می‌افتند. با وجود تمام شعارهایی که علیه اعتیاد داده می‌شود باز هم هستند کسانی که از سر کنجکاوی یا بدست آوردن یک آرامش کاذب اقدام به مصرف مواد مخدر می‌کنند. خیلی‌ها در ابتدا به هیچ عنوان خود را معتاد نمی‌دانند و تنها قصد دارند به طور موقتی از این مواد استفاده کنند؛ اما زمانی چشم باز می‌کنند و می‌بینند که شدیدا گرفتار شده‌اند. در این شرایط است که تنها دو راه پیش رویشان قرار دارد؛ یا می‌توانند در منجلابی که به آن گرفتار شده‌اند بمانند و باقی عمر خود را با سختی و مشکلاتی که اعتیاد به همراه دارد پشت سر بگذارند و یا اینکه تصمیم بگیرند آن را ترک کنند. مسلم است که مورد دوم نیاز به یک اراده قوی دارد. اگر بخواهید به تبلیغاتی که وجود دارد اعتماد کنید، باید بگوییم راه را اشتباه می‌روید. در پشت پرده بسیاری از این تبلغات سودجویانه هیچ چیز وجود ندارد. قرص‌ها و کپسول‌هایی که بیشتر در ماهواره و اینترنت دیده می‌شود، وعده‌های فریبنده‌ای به معتادان می‌دهند. بعید است بتوان تنها با یک داروی خاص، اعتیاد را به آسانی ترک کرد. شاید نام برخی از این داروها به گوشتان خورده باشد. قرص دراگون، امپراطور و قرص سناتور نمونه‌ای از این داروها هستند. در خیلی موارد فرد به قصد ترک اعتیاد به مصرف این داروها پناه برده و نه تنها مصرف مواد قبلی خود را ترک نکرده بلکه به یک نوع ماده مخدر دیگر هم اعتیاد پیدا کرده است و این به واقع همان اصطلاح از چاله بیرون آمدن و در چاه افتادن است! اگر هنوز هم در استفاده از این داروها تردید دارید ادامه این مقاله را دنبال کنید. در ادامه با قرص ترک اعتیاد سناتور و ترکیبات تشکیل‌دهنده آن آشنا می‌شوید.

همه چیز درباره قرص ترک اعتیاد سناتور


درباره قرص ترک اعتیاد سناتور بدانید

سناتور یکی از داروهایی است که به گفته سازندگان آن برای ترک اعتیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد. در معرفی این دارو بیان شده است که با مصرف آن، فرد معتاد در مدت زمان کوتاه بدون اینکه حتی اطرافیانش متوجه شوند، می‌تواند اعتیاد خود را ترک کند. معمولا معتادان با شنیدن این جمله و اینکه لازم نیست برای ترک کردن استراحت کنند و یا خماری بکشند ترغیب می‌شوند آن را مصرف کنند. نکته قابل توجه این است که اگر چنین داروهایی وجود داشته باشد که بتواند در دوره کوتاه و بدون تحمل سختی اعتیاد را ترک کند قطعا کشورهای پیشرفته از آن استفاده کرده و دیگر این همه معتاد وجود نداشت. از سمت دیگر قیمت بالای این داروها هم بحث برانگیز است. در واقع شما با خرید داروی ترک اعتیاد هزینه نسبتا زیادی متحمل می‌شوید در صورتیکه محصولی با ارزش دارویی بسیار پایینی دریافت کرده‌اید.


ترکیبات تشکیل‌ دهنده قرص ترک اعتیاد سناتور چیست؟

بخش اعظم این قرص‌ها از دیفنوکسیلات (یک داروی ضداسهال) و داروهای خواب‌آور تشکیل شده است. استفاده از داروهای خواب‌آور به منظور ایجاد حالت خواب‌آلودگی و نئشگی است. به طور کلی داروهای مجاز و مورد تایید وزارت بهداشت که برای ترک اعتیاد مواد مخدر مورد استفاده قرار می‌گیرند شامل متادون، بوپرنورفین، نانوکسان و شربت ترک اعتیاد هستند. نکته بسیار مهم این است که حتی مصرف این داروهای تایید شده هم باید تحت نظر متخصصان مراکز معتبر ترک اعتیاد باشد. اولین اقدام برای ترک اعتیاد، مراجعه به مراکز درمانی است. پزشک با توجه به نوع مصرف، شرایط فیزیکی و شخصیت بیمار تشخیص می‌دهد چه نوع درمانی برای او مناسب است و مقدار دارو در شروع دوره و ادامه آن چه میزانی باید باشد. شاید تصور کنید ترک اعتیاد تنها با مصرف دارو امکان‌پذیر است اما این گونه نیست و روش‌های غیر دارویی هم برای این کار وجود دارد. به طور کلی ماده اصلی همه داروهای تبلیغاتی ترک اعتیاد، «ترامادول» است که یکی از مهم‌ترین عوارض سوءمصرف آن تشنج است. آزمایشاتی که بر روی داروهای ترک اعتیادی همچون سناتور انجام شده است، نشان می‌دهد این داروها تنها از ترکیب چند ماده گیاهی به همراه مواد خطرناکی مثل ترامادول و مورفین ساخته می‌شوند. ترامادول ماده‌ای است که مصرف آن تاثیرات مخربی بر روی ارگان‌های حیاتی بدن مثل قلب و کبد بر جای می‌گذارد.

همه چیز درباره قرص ترک اعتیاد سناتور


کلام آخر!

از آنجاییکه فرآیند ترک اعتیاد یک فرآیند ساده نیست توصیه می‌شود برای این کار حتما باید به پزشک مراجعه شود. حتی اگر فرد نمی‌خواهد دارو مصرف کند باید تحت نظر پزشک درمان شود. ترک اعتیاد با مصرف یک داروی خاص و در مدت زمان کوتاه رویایی بیش نیست. اگر واقعا اراده ترک کردن اعتیادی که مدت‌ها به اسیر شده‌اید را دارید، باید به سراغ مراکز معتبر ترک اعتیاد و پزشکی بروید که بتواند شما را به خوبی در این زمینه راهنمایی کند. بنابراین مراقب باشید به قصد ترک اعتیاد با استفاده از این داروها علاوه بر مخدر قبلی به ماده مخدر جدیدی معتاد نشوید!

امیدواریم از این مطلب استفاده کافی را برده باشید. خواهشمندیم درصورتیکه تجربه مصرف این دارو را داشته و دیدگاهی در این باره دارید با دیگر خوانندگان مجله "ستاره" در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

 

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

ترک کف پا و عوامل و درمان آن