فهرست سرفصل ها
ساندویچ مرغ مکزیکی|ساندویچ سبزیجات|ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر پیتزا
مواد اولیه این غذا تقریبا مانند مواد سالاد الویه است با این تفاوت که به جای پختن یا آب پز کردن، آن ها را با پیاز تفت می دهیم.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی
سینه مرغ ۱ عدد ران مرغ ۲ عدد ترکیب سبزیجات (هویج، ذرت، نخود فرنگی) ۴ قاشق سوپخوری ماست به میزان لازم پیاز ۱ عدد قارچ ۴ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد سس مایونز به میزان لازم زعفران دم کرده به میزان لازم آبلیمو، نمک، فلفل به میزان دلخواه کره به میزان لازمطرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی
ابتدا سینه و ران مرغ را خرد کنید و آنها را به همراه کره درون تابه بیندازید و آن ها را روی حرارت کمی تفت دهید. سپس مقداری آب به همراه زعفران دم کرده را درون آن بریزید و حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا مرغ ها کاملا پخته شوند. پیازهایتان را خرد کنید و آن ها را درون یک تابه دیگر بریزید و تفت دهید تا به رنگ طلایی در آید سپس تکه های مرغ پخته شده را به همراه فلفل دلمه ای نگینی شده به آن اضافه کنید و تفت دهید تا فلفل ها نرم شوند. در مرحله بعدی قارچ ها را به اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه سبزیجات دیگر به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.
سس مایونز، ماست و آبلیمو را درون یک ظرف بریزید به طوری که سس مایونز رقیق شود و سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در نهایت آن را روی مواد بریزید و بعد از اینکه سس کاملا به خُرد مواد رفت آن ها را از روی حرارت بردارید و به ظرف سروتان منتقل کنید. این غذا را می توانید به همراه سیب زمینی سرخ شده و نان باگت سرو کنید. همچنین می توانید مواد را لای نان بگذارید روی آن پنیر بریزید و گریل کنید یا درون فر قرار دهید تا پنیر کمی آب شود وطعم خوشمزه تری به ساندویچ شما بدهد.
منبع : kalleh.com