غذا با نان؛ طرز تهیۀ کوکوی جو دوسر
سلام به همراهان عزیز روزچین. امروز هم با یک دستور غذایی هیجانانگیز کنارتان خواهیم بود. اگر از خوردن غذاهای تکراری بهویژه غذاهای برنجی خسته شدهاید، ما یک پیشنهاد ویژه برایتان داریم؛ کوکوی جو دوسر. قبلاً هم طرز تهیۀ شیرینی جو دوسر که یک میانوعدۀ سبک و پرخاصیت است را آموزش دادیم. جو دوسر یکی از آندسته مواد غذاییست که خواص فوقالعادهای...
سلام به همراهان عزیز روزچین. امروز هم با یک دستور غذایی هیجانانگیز کنارتان خواهیم بود. اگر از خوردن غذاهای تکراری بهویژه غذاهای برنجی خسته شدهاید، ما یک پیشنهاد ویژه برایتان داریم؛ کوکوی جو دوسر. قبلاً هم طرز تهیۀ شیرینی جو دوسر که یک میانوعدۀ سبک و پرخاصیت است را آموزش دادیم. جو دوسر یکی از آندسته مواد غذاییست که خواص فوقالعادهای دارد. این مادۀ غذایی سرشار از ویتامینهای گروه B بوده و بههمیندلیل جانشین مناسبی برای برنج است. علاوهبراین، جو دوسر سرشار از مواد قندی، پروتئین، فسفر، آهن، کلسیم و ویتامین A است. بهتر است بیش از این شما را منتظر نگذاریم. در ادامه، طرز تهیۀ این کوکوی خوشمزه و پرخاصیت را خواهید دید.
مواد لازم برای تهیۀ کوکوی جو دوسر
جو دوسر: یک پیمانه شیر پرچرب: یک فنجان پوست رندهشدۀ لیمو: یک قاشق چایخوری آبلیموی تازه: دو قاشق چایخوری تخممرغ: یک عدد درشت عسل: یک قاشق غذاخوری جوش شیرین: یکچهارم قاشق چایخوری آرد: یکچهارم پیمانه کرۀ ذوبشده: یکچهارم پیمانه
طرز تهیۀ کوکوی جو دوسر
برای تهیۀ این کوکوی خوشمزه در اولین مرحله، جو دوسر را درون یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا شیر پرچرب را به آن اضافه کنید. مخلوط را برای یک دقیقه روی حرارت مخلوط کنید تا شیر به خورد جو برود و ملات نسبتاً سفتی حاصل شود. حالا آن را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید سرد شود.
در مرحلۀ بعد، پوست لیموی رندهشده را همراه با آبلیموی تازه به مخلوط جو دوسر اضافه کنید. تخممرغ، عسل و جوش شیرین را نیز اضافه کرده و مجدد همبزنید. در آخرین مرحله آرد سفید را اضافه کنید و با موادتان ترکیب نمایید. روی ملات کوکو سلفون بکشید و آن را به مدت سی دقیقه به حال خودش رها کنید تا کمی سفت شود.
مقداری کره درون یک تابه بریزید و اجازه دهید تا حسابی داغ شود. ملات کوکوی جو دوسر را بهشکل دلخواه قالب بزنید و درون تابه قرار دهید تا سرخ شود. کوکوی شما در همین مرحله آمادۀ سرو است. این وعدۀ غذایی را میتوانید بهعنوان شام یا ناهار سرو کنید و از یک غذای متفاوت لذت ببرید.
نوش جان!
منبع: foodwishes