دستور کاپ کیک اسفناج


دستور کاپ کیک اسفناج کاپ کیک اسفناج همه خواص اسفناج رو تو خودش داره و خیلی هم خوشمزه‌س و رنگ زیبا و متفاوتی هم داره. این طرز تهیه کاپ کیک اسفناج برای 12 کاپ کیکه. مواد لازم جهت کاپ کیک اسفناج: اسفناج                          1 دسته تخم مرغ                        2 عدد شکر                             1 پیمانه بیکینگ پودر     ...

دستور کاپ کیک اسفناج

کاپ کیک اسفناج همه خواص اسفناج رو تو خودش داره و خیلی هم خوشمزه‌س و رنگ زیبا و متفاوتی هم داره. این طرز تهیه کاپ کیک اسفناج برای ۱۲ کاپ کیکه.

مواد لازم جهت کاپ کیک اسفناج:

اسفناج ۱ دسته تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ پیمانه بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری وانیل ۱ قاشق چایخوری آرد ۲ پیمانه فندق خرد شده ۲ قاشق غذاخوری شکلات تلخ ۲۰۰ گرم شیر یک چهارم پیمانه پودر پسته به مقدار لازم شکلات چیپسی به مقدار لازم

دستور کاپ کیک اسفناج

دستور کاپ کیک اسفناج:

برگ های اسفناج رو با نصف لیوان آب توی مخلوط کن یا غذاساز می‌ریزیم و می‌زنیم تا یه دست بشه.

تخم مرغ و شکر رو تو یه کاسه بزرگ می‌ریزیم.

با همزن می‌زنیم تا رنگش تغییر کنه و روشن بشه.

روغن و اسفناج میکس شده رو می‌ریزیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم.

آرد و بیکینگ پودر و وانیل رو به تدریج روی مواد الک می‌کنیم و یه کم هم می‌زنیم تا مایه یه دست بشه.

کف قالب رو چرب می‌کنیم و مایه رو توش می‌ریزیم.

کیک رو به مدت ۴۰ دقیقه نو دمای ۱۷۰ درجه می‌پزیم.

شکلات رو با یک چهارم پیمانه شیر روی بخار آب می‌ذاریم تا ذوب بشه.

یه کم فندق خرد شده بهش اضافه می‌کنیم.

وقتی کیک ها آماده و خنک شدن، اونا رو از قالب در میاریم.

شکلات رو روشون می‌ریزیم.

روی کاپ کیک اسفناج رو با پودر پسته و شکلات چیپسی تزئین می‌کنیم.

قبل از سرو یکی دو ساعت تو یخچال می‌ذاریم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران