به گزارش خبرنگارمهر، فرانک قدسی امروز چهارشنبه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان که در سالن شهدای دولت استانداری تشکیل شد، با اشاره به اینکه همه نسبت به ضرورت موضوع امنیت غذایی واقف هستند، گفت: قاچاق کالاهای خوراکی و آرایشی و بهداشتی علاوه بر ضربه وارد کردن به تولید امنیت غذایی را هم به مخاطره می اندازد.
وی با اشاره به اینکه بررسی امنیت روانی مورد غفلت واقع شده است، عنوان کرد: اتفاقاتی هم چون واژگونی تانکرهای سوخت در استان همواره با واکنش های روانی و اجتماعی همراه بوده که بسیارکم مورد توجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: با وقوع چنین حوادثی این سوال ها در ذهن مردم ما شکل می گیرد که چرا در کردستان تا این حد شاهد واژگونی تانکرهای سوخت هستیم و آیا این رویدادها به دلیل بی تفاوتی مسئولان روی می دهد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان با بیان اینکه بازگرداندن سلامت اعم از جسمی و روانی هزینه بردار است، بیان کرد: رانندگان این تانکر ها باید صلاحیت حرفه ای لازم را داشته و از نظر روحی و روانی هم سالم باشند و این مسئله باید مورد بررسی قرار گیرد.
قدسی اظهارداشت: کردستان قبلا استانی پاک از لحاظ هوا و از نظر آب هم برخی از مناطق آن به دلیل وجود فلزات سنگین آلوده بود.
وی با اشاره به اینکه امروز استان ما از هوای پاک محروم شده است، اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی قرار است امسال شاخص های ایمنی ارزیابی سلامت و امنیت غذایی را در ۳۰۰ نقطه استان با نمونه گیری ارزیابی کند.
وی ادامه داد: بر اساس آزمون های انجام شده در سال گذشته در اکثر محصولات شاخص انطباق ۲۵ درصد بوده و امیدواریم بتوانیم آن را به ۵۰ درصد افزایش دهیم.