طرز تهیه رپ چیکن کلاب : تورتیلاهای گندم کامل، یک تغییر خوشمزه در این دستور سینه مرغ گریلشدهی سریع که تمام مواد تشکیلدهنده یک ساندویچ کلاب کلاسیک را در رپ باهم ترکیب میکند، ایجاد مینماید. حتما این رپ را با دستمال سفره سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه رپ چیکن کلاب
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه زمان پخت : ۳۰ دقیقه ۶۰ دقیقه مناسب برای ۵ نفر ۵۲۶ کالریسینه مرغنیم کیلو فلفلنصف قاشق چایخوری ماست یونانی۳ قاشق غذاخوری سرکه سیب۳ قاشق غذاخوری پیاز۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری نمکیکهشتم قاشق چایخوری گوجه متوسط۱ عدد آووکادو۱ عدد نوار بیکن۳ عدد برگ کاهو سبز۸ عدد نان تورتیلا۴ عددطرز تهیه شاورمای مرغ با سس ماست
طرز تهیه راتاتوی ترکیه / غذای سبک تابستانی
مراحل پخت
۱گریل را با درجه متوسط – بالا گرم کنید. ۲روی هر دو طرف مرغ، یکچهارم قاشق چایخوری فلفل بپاشید. رک گریل را چرب کنید. مرغ را گریل کنید، آن را یک یا دو بار پشت و رو کنید – حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه – یا تا زمانی که دماسنج فوری که در کلفت ترین قسمت مرغ وارد میکنید، ۱۶۵ درجهی فارنهایت را نشان دهد. مرغ را روی یک تخته برش تمیز قرار دهید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود. ۳در این حین، ماست، سرکه، پیاز، روغن، نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل باقیمانده را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کنید. مرغ را به تکههایی به اندازه یک لقمه برش دهید و به همراه گوجه فرنگی، آووکادو و بیکن به کاسه اضافه کرده و مخلوط نمایید. ۴برای پیچیدن رپها، روی هر تورتیلا دو عدد برگ کاهو قرار دهید و حدود ۱ فنجان سالاد مرغ روی آن بگذارید. رپ ها را مانند بوریتو بپیچید. در صورت تمایل از وسط نصف کرده و سرو کنید.آموزش آشپزی: طرز تهیه کدوتنبل بلوطی پرشده با چغندر برگی و لوبیا سفید
منبع