طرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی
پای گوشت و سیب زمینی یه غذایی به نسبت سادهس و بیشتر زمان پختش نو فره. این دستور پای گوشت و سیب زمینی برای ۶ نفره.
مواد لازم جهت پای گوشت و سیب زمینی :
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم هویج ۲ عدد پیاز ۱ عدد آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری کره ۳ قاشق غذاخوری سیب زمینی ۴ عدد شیر نصف پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۲ عدد نخود فرنگی نصف پیمانهطرز تهیه پای گوشت و سیب زمینی :
پیاز رو ریز خرد میکنیم.
تو کمی روغن تفت میدیم.
گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.
آرد سوخاری رو با ۳ قاشق شیر به گوشت اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.
سیب زمینی ها رو با آب میپزیم و پوست میگیریم.
با گوشت کوب یا پوره ساز سیب زمینی رو له میکنیم.
نصف لیوان شیر ، نمک و فلفل رو کم کم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
۲ قاشق غذاخوری کره اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.
هویج رو خرد میکنیم و تفت میدیم و با نخود فرنگی پخته مخلوط میکنیم.
نصف مایه گوشت روتوی قالب میریزیم و پخش میکنیم.
مخلوط هویج و نخود فرنگی رو وسطش میریزیم و روش رو با بقیه مایه گوشت میپوشونیم.
پوره سیب زمینی رو روی مایه گوشتی میریزیم و با قاشق فشار میدیم تا خوب پرس بشه.
زرده های تخم مرغ رو با قلمو روی سیب زمینی ها میزینم.
۱ قاشق غذاخوری کره باقی مانده رو رنده میکنیم و روی مواد میریزیم.
پای گوشت توی فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه میذاریم.
روی پای که برشته و طلایی شد از فر در میاریم.
پای رو برش میزنیم و سرو میکنیم.