طرز تهیه انواع پودینگ موز


طرز تهیه انواع پودینگ موز

پودینگ موز از جمله میان وعده‌ها و دسر‌های لذیذی است که در کمترین زمان ممکن تهیه می‌شود. البته مرحله خنک کردن آن در یخچال چند ساعت طول می‌کشد. در ادامه با طرز تهیه پودینگ موز و تخم شربتی، پودینگ موز ساده، پای پودینگ موز، پودنیگ موز به صورت کاپ‌کیک و چیز کیک آن آشنا می‌شوید.

ستاره | سرویس آشپزی - کلمه پودینگ در اصل از کلمه "boudin" در زبان فرانسه گرفته شده است. وقتی چند ماده غذایی جامد در کنار هم قرار بگیرند و فقط یکی از آن‌ها نقش اتصال دهنده را ایفا کند، به این غذا پودینگ گفته می‌شود. حال می‌توان با استفاده از میوه‌ها یک پودینگ خوشمزه و سالم را تهیه کرد. در ادامه با طرز تهیه انواع پودینگ موز بهتر آشنا می‌شوید.
در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.
پودینگ موز و تخم‌شربتی پودینگ موز ساده طرز تهیه پای پودینگ موز پودینگ موز به صورت کاپ‌کیک چیز کیک پودینگ موز

۱. طرز تهیه پودینگ موز و تخم شربتی

طرز تهیه انواع پودینگ موز


پودینگ موز و تخم‌شربتی یک دسر ساده و مغذی است که در کمتر از ۱۰ دقیقه آماده خواهد شد. این پودینگ خوشمزه انرژی لازم را برای یک روز کاری و یا ورزش طولانی فراهم خواهد کرد. دانه‌های چیا و یا تخم‌شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگه‌داشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار موثر است.

مواد لازم جهت تهیه پودینگ موز و تخم شربتی
تخم‌شربتی 2 قاشق غذا‌خوری
موز 1 عدد رسیده
شیر 1/4 پیمانه
پودر وانیل نصف قاشق چای‌خوری
عسل اختیاری

طرز تهیه پودنیگ موز با تخم شربتی
ابتدا موز رسیده را بوسیله پشت چنگال نرم کنید. (در صورت تمایل می‌توانید موز و شیر را میکس کنید.)
شیر و وانیل را به موز اضافه کنید.
پس از شستشوی تخم‌شربتی، آن را به مواد بالا اضافه کنید و در صورت تمایل یک قاشق عسل به آن بیفزایید.
پودینگ را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

۲. طرز تهیه پودینگ موز ساده

طرز تهیه انواع پودینگ موز

مواد لازم
آرد معمولی 1.3 فنجان
نمک نصف قاشق چایخوری
شیر کم چرب 3.5 فنجان
زرده تخم مرغ 2 عدد بزرگ
پودر وانیل 2 قاشق چای خوری
موز 3 لیوان موز اسلایس شده
ویفر وانیلی 45 تکه کوچک
سفیده تخم مرغ 4 عدد بزرگ (در دمای اتاق)
شکر 1.4 فنجان

روش پخت:

اجاق گاز را از قبل در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت (تقریبا ۱۶۰ درجه سلسیوس) گرم کنید. نمک و آرد را در یک تابه متوسط مخلوط کنید. شیر و زرده تخم مرغ را به تدریج اضافه کنید؛ خوب هم بزنید. در حین انجام این کار باید تابه را باید به مدت ۸ دقیقه بر روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید و همزمان هم بزنید. بعد از ۸ دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. سپس وانیل را بریزید و خوب هم بزنید. ۱ لیوان از موز‌های اسلایس شده را در کف یک ظرف مخصوص فر بچینید؛ تقریبا ۲ لایه. یک سوم ترکیب پودینک تهیه شده در مرحله قبل را بر روی موز‌ها بریزید. سپس ۱۵ عدد ویفر بر روی این لایه قرار دهید. سپس دوباره موز بچینید و ترکیب پودینگ را بر روی آن بریزید. این لایه بندی را به صورت دلخواه ۲ بار تکرار کنید. در آخر ۱۵ ویفر را کنار لبه‌های ظرف به دورن پودینگ فشار دهید. سفیده‌های تخم مرغ را آنقدر بزنید تا رنگ آن‌ها عوض شود و کف کند. شکر را به صورت تدریج به آن اضافه کنید. محلول سفیده تخم مرغ و شکر آماده شده را بر روی پودینگ بریزید. دقت کنید که دور تا دور پودینگ را بگیرد. در انتها تن‌ها کاری که باید بکنید این است که ظرف را درون فر بگذارید و ۲۵ دقیقه در دمای ۳۲۵ فارنهایت (۱۶۰ درجه سلسیوس) بپزید.

۳. طرز تهیه پای پودینگ موز

طرز تهیه انواع پودینگ موز

مواد لازم
ویفر وانیلی 1 جعبه (تقریبا 350 گرم) تکه تکه شده
کره 1.2 فنجان (آب شده)
موز 2 عدد بزرگ اسلایس شده
کرم وانیلی به مقدار کافی
سفیده تخم مرغ 4 عدد
شکر 1.2 فنجان

روش پخت:
۳۰ تکه ویفر را کنار بگذارید. ویفر‌های باقی مانده را در یک غذاساز یا مخلوط‌کن، ۸ تا ۱۰ دور کاملا خرد کنید. ویفر‌های خرد شده را با کره مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط تهیه شده را به دورن یک ظرف پخت پای گرد ۹ اینچی بریزید و بر روی آن کمی فشار آورید تا همه جای ظرف را بگیرد. در مرحله بعد ظرف را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فر بگذارید و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سلسیوس) تا جایی که رنگ آن قهوه‌ای روشن شود بپزید. سپس آن را از فر دربیاورید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شود. اسلایس‌های موز را بر روی لایه روی پخش کنید. کرم وانیلی را آماده کنید، و نیمی از آن را بر روی موز‌ها بمالید، سپس بر روی کرم وانیلی ۲۰ تکه ویفر قرار دهید. سپس مابقی کرم وانیلی را بر روی ویفر‌ها پخش کنید. سفیده‌های نخم مرغ را در سرعت بالای مخلوط کن خوب بزنید تا رنگ آن سفید شده و کف کند. یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید. تمام شکر‌ها را به تدریج اضافه کنید، تمام تلاش خود را انجام دهید تا شکر کاملا حل شود. بعد از آماده شدن، مخلوط شکر و سفیده تخم مرغ را بر روی کرم وانیلی بریزید و سعی کنید تمام سطح پودینگ پوشش داده شود. پودینگ موز را در دمای ۳۵۰ فارنهایت (۱۷۵ درجه سلسیوس) ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید، یا تا جایی در فر نگه دارید که رنگ آن طلایی شود. ظرف را از فر خارج کنید، و ۱ ساعت صبر کنید تا کاملا سرد شود. ۱۰ تکه ویفر باقی مانده را بر روی پودینگ خرد کنید. پای پودینگ موز شما آماده است، آن را ۴ ساعت در یخچال قرار دهید، سپس میل کنید.

۴. طرز تهیه پودینگ موز به صورت کاپ‌کیک

طرز تهیه انواع پودینگ موز

مواد لازم برای مرحله اول: پخت کیک موزی
موز کاملا له شده 2.2 فنجان
آب لیمو 2 قاشق چایخوری
کره شل شده 1 فنجان
شکر 2 فنجان
تخم مرغ 3 عدد بزرگ
آرد سفید 3 فنجان
جوش شیرین 2.2 قاشق چایخوری
نمک 1.2 قاشق چایخوری
آبدوغ کره 2.2 فنجان
پودر وانیل 2 قاشق چایخوری
کاغذ نسوز فنجانی شکل 20 عدد
مواد لازم برای مرحله دوم: موز زده شده
موز بزرگ رسیده 4 عدد
کره 4 قاشق غذاخوری
شکر 2.2 فنجان
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد بزرگ
مواد لازم برای اجرای مراحل 3 و 4
خامه زده شده 2.2 فنجان
پودر وانیل 2 قاشق چای خوری
شکر 1.4 فنجان
ویفر وانیلی به مقدار لازم
موز اسلایس شده به مقدار لازم

مرحله اول: پخت کیک موزی
ابتدا باید کیک موزی را تهیه کنید. فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. موز‌ها و لیمو را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید، سپس کنار بگذارید. کره و شکر را در سرعت متوسط با مخلوط کن هم بزنید تا سطح آن کف کند. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و بین اضافه کردن هر کدام خوب هم بزنید. آرد، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید و آن‌ها را به همراه آبدوغ کره به مخلوط کره و شکر اضافه کنید. تمام مواد را در یک سرعت متوسط بزنید. در انتها وانیل را اضافه کنید و همه را با مخلوط موز و لیمو ترکیب کنید. کاغذ‌های نسوز را روی تابه کیک‌پزی بگذارید، و کف آن‌ها را با روغن یا کره به صورت اسپری چرب کنید. سپس خمیر مایه تهیه شده در مراحل قبل را به اندازه‌ای درون کاغذ‌ها بریزید که دو سوم آن‌ها پر شود. آن‌ها را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا جایی که با فرو کردن چنگال در آن‌ها کیک نچسبد، بپزید. پس از بیرون آوردن کیک‌ها تا سرد شدن کامل آن‌ها صبر کنید.
مرحله دوم: موز زده شده
ابتدا ۴ موز را با استفاده از چنگال، در یک کاسه بزرگ خوبد له کنید. این کار را تا جایی انجام دهید که موز حالت کرمی به خود بگیرد. موز له شده را با تمام مواد باقی مانده مخلوط کنید و آن‌ها را در بر روی یک تابه متوسط حرارت دهید. این مخلوط را کاملا بپزید، اما از جوش آمدن و سوختن آن اجتناب کنید. بعد از حرارت دیدن، اجازه سرد شدن کامل را به آن بدهید.

مرحله سوم: تزریق خامه زده شده

۲ قاشق غذاخوری خامه زده شده را به هر کدام از کاپ‌کیک‌ها تزریق کنید، با استفاده از نوک قاشق یا نی. قبل از آن برای آماده کردن خامه زده شده، خامه را در سرعت بالا درون یک مخلوط‌کن هم بزنید. وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و باز هم بزنید. خامه زده شده را می‌توانید تا زمان استفاده بعدی درون فریزر یخچال یا یخچال نگهداری کنید.

مرحله چهارم:

۱ ویفر وانیلی و ۱ اسلایس موز را بر روی سطح کاپ‌کیک پودینگ موز قرار دهید.

۵. طرز تهیه چیز کیک پودینگ موز

طرز تهیه انواع پودینگ موز

مواد لازم
ویفر خرد شده 2.2 فنجان
گردو ریز شده 1.2 فنجان
کره 1.4 فنجان
ویفر وانیلی 17 عدد
موز رسیده 2 عدد بزرگ
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای 2 قاشق چایخوری
پنیر خامه‌ای بسته بندی شده 220 گرم
شکر سفید 1 فنجان
تخم مرغ 3 عدد بزرگ
پودر وانیل 2 قاشق چایخوری
ویفر وانیلی کاملا پودر شده 1.2 فنجان
خامه زده شده به مقدار کافی
موز اسلایس شده به مقدار کافی

روش پخت:
فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سه مواد اول جدول بالا را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. ترکیب به دست آمده را درون یک تابه روغنی تسمه‌دار بریزید. اما قبل از این کار کف تابه را آرد بزنید. ۱۷ تکه ویفر وانیلی را دور تا دور تابه قرار دهید، طوری که از یک طرف به دیواره تابه و از طرف دیگر به پودینگ موز تکیه داشته باشند. ۱۰ دقیقه بپزید. سپس نیم ساعت صبر کنید تا مخلوط کاملا سرد شود. موز و لیمو را در یک تابه کوچک مخلوط کنید. شکر قهوه‌ای را اضافه کنید. تابه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید و به صورت مداول هم بزنید. تا جایی هم بزنید که شکر کاملا حل شود. پنیر خامه‌ای را با سرعت متوسط با استفاده از یک مخلوط‌کن الکتریکی بزنید. شکر سفید را به مرور اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخم مرغ‌ها را اضافه کنید، در هر دفعه یک تخم مرغ اضافه کنید، خوب هم بزنید و تخم مرغ بعدی را اضافه کنید. به همین ترتیب پیش بروید. وانیل را اضافه کنید. ترکیب موز و لیمو را به آرامی به ترکیب پنیر خامه‌ای این مرحله اضافه کنید. مایه به دست آمده را بر روی لایه پخته شده مرحله اول بریزید. در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت تمام ترکیب را ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزید. چیز کیک پودینگ موز را از فر خارج کنید و با استفاده از یک چاقو دور تا دور آن را ببرید تا بیرون آمدن آن راحت‌تر انجام شود. ۱ ساعت صبر کنید تا کاملا سر شود. ۸ ساعت درون یخچال قرار دهید و بعد از سر شدن کامل پودینگ موز را میل کنید.


برگرفته از: southernliving


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

اهمیت ایمنی و امدادرسانی در حمل و نقل جاده ای