طرز تهیه اسپیلت موز
اسپیلت موز یه دسر زیبا و مجلسیه که به خاطر سس هایی که در کنارش استفاده میشه طعم فوق العاده ای هم داره. این دستور اسپیلت موز برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت اسپیلت موز:
خامه ی غلیظ ۱۸۰ میلی لیتر بادام پوست کنده ۷۵ گرم شکلات تلخ و شیرین ۱۲۰ گرم کره ۶۰ گرم و ۱ قاشق سوپخوری شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم موز ۴ عدد بستنی وانیلی ۴ اسکوپ بستنی شکلاتی ۴ اسکوپ بستنی توت فرنگی ۴ اسکوپ خامه زده شده ۲۴۰ میلی لیتر گیلاس ۴ عددطرز تهیه اسپیلت موز:
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
بادام ها رو روی سینی فر ۵ دقیقه حرارت میدیم تا تست بشن.
برای تهیه سس فاج، تو قابلمه بالایی بخارپز دو طبقه یا تو کاسه پیرکس روی آب جوش، شکلات و کره رو مخلوط میکنیم.
مرتب هم میزنیم تا ذوب و نرم بشن.
۶۰ میلی لیتر خامه رو بهش اضافه میکنیم.
ظرف رو از روی حرارت برمیداریم و میپوشونیم تا گرم بمونه.
برای تهیه سس کارامل، روی حرارت بالا تو یه قابلمه ۱۲۰ میلی لیتر خامه و شکر قهوه ای رو جوش میاریم.
اونو ۲ دقیقه میجوشونیم و مدام هم میزنیم.
کره رو اضافه میکنیم.
حرارت رو کم میکنیم و میذاریم حدود ۲ دقیقه قل بزنه تا غلیظ و کارامل مانند بشه.
ظرف رو از روی حرارت برمیداریم، سرش رو میپوشونیم تا گرم بمونه و کنار میذاریم.
پوست موز ها رو جدا میکنیم و اونا رو طولی نصف میکنیم.
هر نیمه رو روی یه بشقاب مخصوص سرو میذاریم.
یک اسکوپ از بستنی های وانیلی، شکلاتی و توت فرنگی رو روی موز میذاریم.
یه کم سس فاج گرم رو روی بستنی شکلاتی و توت فرنگی و یه کم سس کارامل گرم رو روی بستنی وانیلی میریزیم.
روی دسر رو با خامه ی زده شده تزئین میکنیم و بادام های تست شده رو روش میریزیم.
گیلاس ها رو روشون میذاریم و بلافاصله سرو میکنیم.
بقیه سس فاج و کارامل رو کنار دسر سرو میکنیم.