طرز تهیه اسپیلت موز


طرز تهیه اسپیلت موز اسپیلت موز یه دسر زیبا و مجلسیه که به خاطر سس هایی که در کنارش استفاده میشه طعم فوق العاده ای هم داره. این دستور اسپیلت موز برای 4 نفره. مواد لازم جهت اسپیلت موز: خامه ی غلیظ                180 میلی لیتر بادام پوست کنده           75 گرم شکلات تلخ و شیرین      120 گرم کره                            60 گرم...

طرز تهیه اسپیلت موز

اسپیلت موز یه دسر زیبا و مجلسیه که به خاطر سس هایی که در کنارش استفاده میشه طعم فوق العاده ای هم داره. این دستور اسپیلت موز برای ۴ نفره.

مواد لازم جهت اسپیلت موز:

خامه ی غلیظ ۱۸۰ میلی لیتر بادام پوست کنده ۷۵ گرم شکلات تلخ و شیرین ۱۲۰ گرم کره ۶۰ گرم و ۱ قاشق سوپخوری شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم موز ۴ عدد بستنی وانیلی ۴ اسکوپ بستنی شکلاتی ۴ اسکوپ بستنی توت فرنگی ۴ اسکوپ خامه زده شده ۲۴۰ میلی لیتر گیلاس ۴ عدد

طرز تهیه اسپیلت موز

طرز تهیه اسپیلت موز:

فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

بادام ها رو روی سینی فر ۵ دقیقه حرارت می‌دیم تا تست بشن.

برای تهیه سس فاج، تو قابلمه بالایی بخارپز دو طبقه یا تو کاسه پیرکس روی آب جوش، شکلات و کره رو مخلوط می‌کنیم.

مرتب هم می‌زنیم تا ذوب و نرم بشن.

۶۰ میلی لیتر خامه رو بهش اضافه می‌کنیم.

ظرف رو از روی حرارت برمی‌داریم و می‌پوشونیم تا گرم بمونه.

برای تهیه سس کارامل، روی حرارت بالا تو یه قابلمه ۱۲۰ میلی لیتر خامه و شکر قهوه ای رو جوش میاریم.

اونو ۲ دقیقه می‌جوشونیم و مدام هم می‌زنیم.

کره رو اضافه می‌کنیم.

حرارت رو کم می‌کنیم و می‌ذاریم حدود ۲ دقیقه قل بزنه تا غلیظ و کارامل مانند بشه.

ظرف رو از روی حرارت برمی‌داریم، سرش رو می‌پوشونیم تا گرم بمونه و کنار می‌ذاریم.

پوست موز ها رو جدا می‌کنیم و اونا رو طولی نصف می‌کنیم.

هر نیمه رو روی یه بشقاب مخصوص سرو می‌ذاریم.

یک اسکوپ از بستنی های وانیلی، شکلاتی و توت فرنگی رو روی موز می‌ذاریم.

یه کم سس فاج گرم رو روی بستنی شکلاتی و توت فرنگی و یه کم سس کارامل گرم رو روی بستنی وانیلی می‌ریزیم.

روی دسر رو با خامه ی زده شده تزئین می‌کنیم و بادام های تست شده رو روش می‌ریزیم.

گیلاس ها رو روشون می‌ذاریم و بلافاصله سرو می‌کنیم.

بقیه سس فاج و کارامل رو کنار دسر سرو می‌کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

زیباترین سفره های شب یلدا را ببینید + عکس