طرز تهیه کیک ساده اسفنجی
کیکها از آن دسته خوراکیهای خوشمزهای هستند که طرفداران زیادی دارند. از سادهترین نوع کیک گرفته تا انواع پیشرفتۀ آن که در مجالس سرو میشوند، همهوهمه مورد استقبال قرار میگیرند. قبلاً در آشپزخانۀ روزچین طرز تهیۀ کیک هویج، کیک خامهای، چیزکیک و انواع دیگری از کیک را آموزش دادهایم. اما امروز با روزچین همراه شوید و طرز تهیه کیک ساده اسفنجی را...
کیکها از آن دسته خوراکیهای خوشمزهای هستند که طرفداران زیادی دارند. از سادهترین نوع کیک گرفته تا انواع پیشرفتۀ آن که در مجالس سرو میشوند، همهوهمه مورد استقبال قرار میگیرند. قبلاً در آشپزخانۀ روزچین طرز تهیۀ کیک هویج، کیک خامهای، چیزکیک و انواع دیگری از کیک را آموزش دادهایم. اما امروز با روزچین همراه شوید و طرز تهیه کیک ساده اسفنجی را ببینید.
مواد لازم برای تهیۀ کیک سادۀ اسفنجی
تخممرغ: چهار عدد درشت
سرکه: یک قاشق چایخوری
شکر سفید: ۱۲۰ گرم
نمک: یکدوم قاشق چایخوری
آرد سفید: ۱۲۰ گرم
کره یا روغن مایع: ۳۰ گرم
شیر: ۴۰ گرم
عصارۀ وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک ساده
طرز تهیه کیک ساده اسفنجی، اصلاً سخت نیست، اما ریزهکاریهای خاص خودش را دارد. برای تهیۀ این کیک خوشمزه، ابتدا زردۀ تخممرغ را از سفیدۀ آن جدا کنید. سفیدهها را درون یک ظرف بریزید و به کمک همزن برقی حسابی همبزنید. بعد از اینکه سفیدهها مقداری پف کردند، شکر سفید را اضافه کنید و همچنان همبزنید. در مرحلۀ بعد چهار عدد زرده را اضافه کرده و به مخلوطکردن ادامه دهید. هرچه بیشتر همبزنید، کیک شما بیشتر حالت اسفنجی پیدا میکند.
حالا نوبت آرد سفید است. آرد سفید را مطابق ویدئو، مرحلهبهمرحله الک کرده و به موادتان اضافه کنید. بعد از اینکه کار الککردن آرد تمام شد، به نوبت آرد و شیر و نمک و عصارۀ وانیل را اضافه کنید و همچنان همبزنید تا موادتان حسابی باهم مخلوط شوند.
برای پخت این کیک خوشمزه به یک قالب مناسب احتیاج دارید. بهترین گزینه، استفاده از قالب دایرهشکل یا مستطیلشکل کمربندیست، زیرا بهراحتی میتوانید کیک را از آن جدا کنید. ملات کیک ساده را درون قالب بریزید. میتوانید قالب را مقداری چرب کنید تا با چالش کمتری هنگام جداسازی کیک مواجه شوید. قالب را بهمدت ۳۵ دقیقه درون فر با ۱۵۰ درجۀ سانتیگراد قرار دهید.
کیک خوشمزۀ شما آمادۀ سرو است. میتوانید آن را بهشکل دلخواه تزئین و سرو کنید. به یاد داشته باشید که راز اسفنجیشدن این کیک در مخلوطکردن سفیدههای تخممرغ در مرحلۀ اول است. هرچه بیشتر سفیدههای تخممرغ را همبزنید، کیک بهتری خواهید داشت. نوش جان!