دستور سالاد کاپریس
سالاد کاپریس یه نوع سالاد ایتالیاییه که با مواد سالم و ساده ای درست میشه و تهیه اش هم خیلی ساده است. این طرز تهیه سالاد کاپریس برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت سالاد کاپریس:
پنیر موتزارلا ۵۰۰ گرم سرکه بالزامیک نصف لیوان عسل یک چهارم لیوان گوجه فرنگی ۳ عدد نمک یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری برگ ریحان ۱ لیوان روغن زیتون یک چهارم لیواندستور سالاد کاپریس :
سرکه بالزامیک و عسل رو تو یه شیر جوش با حرارت بالا گرم میکنیم.
مخلوط رو هم میزنیم تا بجوشه و عسل تو سرکه حل بشه.
وقتی مقدار مخلوط سرکه و عسل یک سوم مقدار اولیه شد، اونو از روی حرارت برمیداریم و یه گوشه میذاریم تا خنک بشه.
گوجه ها رو از عرض خرد میکنیم.
پنیر های موتزارلا رو هم به همین صورت میبریم.
پنیر و گوجه فرنگی رو به صورت یکی در میان تو بشقاب میچینیم و نمک و فلفل رو روی اونا میریزیم.
ریحان رو روی سالاد پخش میکنیم و از سس بالزامیکی که درست کردیم روی سالاد میریزیم.