طرز تهیه حلوای رولتی در نان میکادو
منبع خبر /
سرگرمی /
28-04-1397
منبع خبر
/
ستاره /
سرگرمی
حلوا رولتی در نان میکادو را به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید. کافی است پس از تهیه حلوا نان میکادو را کمی مرطوب کرده و به کمک پالت حلوا را به صورت یکنواخت روی آن پهن کنید.
ستاره | سرویس آشپزی - حلوا یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که در بیشتر مراسمات مذهبی تهیه میگردد. طرحها و تزیینات حلوا همیشه طرفداران خاص خود را داشته است و سرآشپزها همواره به دنبال ابداعی طرحی نو در تهیه این دسر بودهاند. در این مقاله آموزش طرز تهیه حلوا رولتی در نان میکادو برای خوانندگان گرامی آورده شده است.
مواد لازم جهت تهیه حلوا رولتی در نان میکادو
آرد سفید، گندم یا سنگک |
2 پیمانه |
روغن مایع |
1/4 پیمانه |
روغن جامد |
2 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین |
1/4 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو |
1 قاشق چایخوری |
نمک |
1 پینچ |
نان میکادو |
2 عدد |
مواد لازم جهت تهیه شهد حلوا
آب |
1/2 پیمانه |
گلاب |
1/2 پیمانه |
شکر |
1 و 1/2 پیمانه |
زعفران |
به مقدار لازم |
طرز تهیه حلوا رولتی در نان میکادو
ابتدا آرد را الک کنید. سپس آرد الک شده را با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند. توجه داشته باشید که آرد پس از مخلوطشدن با روغن هم تفت داده میشود. لذا، از تفت دادن بیش از اندازه آرد در ابتدای کار بپرهیزید. برای اطمینان از گلوله نشدن آرد پس از تفت دادن مجددا آرد را الک کنید.
وسط آرد را خالی کنید، دارچین، پودر کاکائو و نمک را درون آرد الک کنید و روغن مایع و روغن جامد را وسط آرد بریزید و شروع به مخلوط کردن آنها کنید. تا جایی تفت دهید که رنگ مطلوب حاصل شود. (نمک را به میزانی که بین دو انگشت جاگیرد اضافه کنید. این کار باعث میشود طعم کاکائو بهتر نمایان شود.)
در این مرحله شهد را آماده نمایید. برای این منظور باید آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر کاملا ذوب شوند. در آخر زعفران و گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
شهد را آرامآرام به آرد اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید تا شربت جذب آرد شود و اصطلاحا حلوا قوام آید.
در این مرحله نان میکادو را به کمک پارچهای مرطوب کمی نمناک کنید تا حالت انعطافپذیری پیدا کند.
پس از اینکه حلوا کمی خنک شد، مقداری حلوا روی نان میکادو قرار دهید و به کمک پالت و یا هر وسیله مسطح دیگر، حلوا را به صورت یکنواخت به ضخامت 2 تا 3 میلیمتر روی سطح نان میکادو پهن کنید. سپس از طول، شروع به رول کردن نان کنید.
پس از رولکردن، نان را به مدت 2 ساعت درون یخچال استراحت دهید و سپس به اندازه مناسب برش بزنید. (نان را به وسیله کاغذ روغنی رول کنید و با کاغذ درون یخچال قرار دهید.)
برای آشنایی با نکاتی که در هنگام پخت حلوا باید به آن توجه داشت به
طرز تهیه حلوای زعفرانی و مجلسی در
بخش آشپزی ستاره مراجعه کنید.