طرز تهیه نوشیدنی هورچاتا
نوشیدنی هورچاتا یه نوشیدنیه سرد آفریقاییه که با آب برنج و عصاره وانیل درست میشه. میتونین به جای پودر بادام از بادام استفاده کنین و اونو با آسیاب خرد کنین. این دستور نوشیدنی هورچاتا برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت نوشیدنی هورچاتا:
برنج ۱ پیمانه آب گرم ۱ لیتر شیر پرچرب نصف پیمانه عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری عصاره بادام نصف قاشق چایخوری پودر دارچین نصف قاشق چایخوری شکر یک چهارم پیمانه چوب دارچین به مقدار لازمطرز تهیه نوشیدنی هورچاتا:
برنج و آب گرم رو توی مخلوط کن با یکدیگه مخلوط میکنیم.
اونا رو به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم میزنیم تا کاملا خرد و ریز بشن اما نباید پودر شن.
مخلوط رو به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت تو یخچال میذاریم تا برنجها کاملا خیس بخورن.
مخلوط برنج رو توی یه ظرف آبکش میکنیم و بعد از درون صافی عبور میدیم تا هیچ برنجی توی نوشیدنی یا آب برنج باقی نمونه.
آب برنج رو توی مخلوطکن میریزیم و شیر رو بهش اضافه میکنیم.
عصاره وانیل، بادام و پودر دارچین رو اضافه میکنیم.
شکر رو هم اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه.
نوشیدنی هورچاتا رو با یخ و چوب دارچین سرو میکنیم.
به جای عصاره بادام از پودر بادام استفاده کنید. برای اینکار کافیست حدود ۵ تا ۱۰ عدد بادام را آسیاب کنید.