طرز تهیه نوشیدنی هورچاتا

منبع خبر / زودی / آشپزی / ۳۰-۰۴-۱۳۹۷

طرز تهیه نوشیدنی هورچاتا نوشیدنی هورچاتا یه نوشیدنیه سرد آفریقاییه که با آب برنج و عصاره وانیل درست میشه. می‌تونین به جای پودر بادام از بادام استفاده کنین و اونو با آسیاب خرد کنین. این دستور نوشیدنی هورچاتا برای ۴ نفره. مواد لازم جهت نوشیدنی هورچاتا: برنج                      ۱ پیمانه آب گرم                  ۱ لیتر شیر...

طرز تهیه نوشیدنی هورچاتا

نوشیدنی هورچاتا یه نوشیدنیه سرد آفریقاییه که با آب برنج و عصاره وانیل درست میشه. می‌تونین به جای پودر بادام از بادام استفاده کنین و اونو با آسیاب خرد کنین. این دستور نوشیدنی هورچاتا برای ۴ نفره.

مواد لازم جهت نوشیدنی هورچاتا:

برنج ۱ پیمانه آب گرم ۱ لیتر شیر پرچرب نصف پیمانه عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری عصاره بادام نصف قاشق چایخوری پودر دارچین نصف قاشق چایخوری شکر یک چهارم پیمانه چوب دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه نوشیدنی هورچاتا

طرز تهیه نوشیدنی هورچاتا:

برنج و آب گرم رو توی مخلوط کن با یکدیگه مخلوط می‌کنیم.

اونا رو به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم می‌زنیم تا کاملا خرد و ریز بشن اما نباید پودر شن.

مخلوط رو به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت تو یخچال می‌ذاریم تا برنج‌ها کاملا خیس بخورن.

مخلوط برنج رو توی یه ظرف آبکش می‌کنیم و بعد از درون صافی عبور می‌دیم تا هیچ برنجی توی نوشیدنی یا آب برنج باقی نمونه.

آب برنج رو توی مخلوط‌کن می‌ریزیم و شیر رو بهش اضافه می‌کنیم.

عصاره وانیل، بادام و پودر دارچین رو اضافه می‌کنیم.

شکر رو هم اضافه می‌کنیم و یک دقیقه هم می‌زنیم تا کاملا یکدست بشه.

نوشیدنی هورچاتا رو با یخ و چوب دارچین سرو می‌کنیم.

به جای عصاره بادام از پودر بادام استفاده کنید. برای اینکار کافیست حدود ۵ تا ۱۰ عدد بادام را آسیاب کنید.





افشاگری بن افلک در مورد علت جدایی اش از جنیفر لوپز و تمجید از همسر سابق