پیشنهاد ویژۀ سرآشپز؛ طرز تهیۀ نان سیر و پنیر


پیشنهاد ویژۀ سرآشپز؛ طرز تهیۀ نان سیر و پنیر

سلام. به آشپزخانۀ روزچین خوش آمدید. نان سیر یکی از سفارش‌های متداول در رستوارن‌های فست‌فودی‌ست که خواهان بسیاری دارد. سرآشپز روزچین این‌بار برای شما طرز تهیۀ نان سیر و پنیر را تدارک دیده است که با تمام نان سیرهایی که در رستوران‌ها سرو می‌شود متفاوت است. نان پنیر و سیر را به این شیوه تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.

پیشنهاد ویژۀ سرآشپز؛ طرز تهیۀ نان سیر و پنیرنان سیر و پنیر

سلام. به آشپزخانۀ روزچین خوش آمدید. نان سیر یکی از سفارش‌های متداول در رستوارن‌های فست‌فودی‌ست که خواهان بسیاری دارد. سرآشپز روزچین این‌بار برای شما طرز تهیۀ نان سیر و پنیر را تدارک دیده است که با تمام نان سیرهایی که در رستوران‌ها سرو می‌شود متفاوت است. نان پنیر و سیر را به این شیوه تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه نان سیر و پنیر

طرز تهیۀ نان سیر و پنیر بسیار ساده است. اگر می‌خواهید به‌سادگی این پیش‌غذا یا میان‌وعدۀ لذیذ را تدارک ببینید ویدئوی آموزش آن را حتماً ببینید.

مواد خمیر

آرد سفید: ۳ و نیم پیمانه (۴۴۰ گرم) پودر سیر: یک‌دوم قاشق چایخوری (۲ گرم) پنیر چدار رنده‌شده: یک‌دوم پیمانه (۵۰ گرم) نمک: یک قاشق چایخوری (۵ گرم) خمیرمایۀ تازه: ۲۵ گرم یا (مخمر فوری: دو قاشق چایخوری) یا (خمیرمایۀ خشک: دو و یک‌چهارم قاشق چایخوری) شکر: ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) شیر: یک‌چهارم پیمانه (۶۰ میلی‌لیتر) آب گرم: سه‌چهارم پیمانه (۱۸۰ میلی‌لیتر) تخم‌مرغ: ۱ عدد (هم‌زده) کرۀ نرم‌شده: ۳ قاشق غذاخوری (۴۵ گرم)

مواد لازم برای روکش نان

کرۀ بدون نمک ذوب‌شده: یک‌دوم پیمانه (۱۱۰ گرم) سیر رنده‌شده: چهار حبه فلفل سیاه تازه‌آسیاب‌شده: به مقدار لازم پیازچۀ تازۀ خرد‌شده: دو قاشق غذاخوری جعفری تازۀ خرد‌شده: دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده‌شده: یک‌دوم پیمانه (۵۰ گرم) پنیر چدار رنده‌شده: یک پیمانه (۱۰۰ گرم)

پیشنهاد ویژۀ سرآشپز؛ طرز تهیۀ نان سیر و پنیر

طرز تهیۀ نان سیر و پنیر

ابتدا آرد را در کاسه بزرگی بریزید و پودر سیر و نمک و پنیر چدار رنده‌شده را به آن اضافه و مخلوط کنید. حالا در یک کاسه کوچک، خمیرمایۀ تازه و شکر را مخلوط کنید و هم‌بزنید تا حالت مایع پیدا کند. شیر گرم را به خمیرمایه اضافه و مخلوط کنید. به‌ترتیب، تخم‌مرغ، کره نرم و مقداری آب گرم را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. مواد را به‌آرامی ترکیب کنید و سپس ورز دهید. آن‌قدر به ورز‌دادن ادامه دهید تا خمیری یکدست ایجاد شده و از دیواره‌های کاسه جدا شود. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و ۱۰ دقیقه در محیط گرم قرار دهید تا عمل بیاید.

.u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63 , .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63 .postImageUrl , .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63 .centered-text-area .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63 , .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63:hover , .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63:visited , .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63:active .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63 .clearfix:after .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63 .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63:active , .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63:hover .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63 .centered-text-area .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63 .ctaText .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63 .postTitle .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63 .ctaButton .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63:hover .ctaButton .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63 .centered-text .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63 .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63-content .u797bc9cc53978199e56fa014bacebf63:after
از دست ندهید: رژیم گیاهخواری؛ سالاد لبو و پنیر

بعد از ۱۰ دقیقه روی تختۀ آشپزی کمی آرد بپاشید، خمیر را روی آن بگذارید و روی آن هم کمی آرد بپاشید و خمیر را چهار قسمت کنید. هر قسمت را با دست کمی بکشید و به ۱۰ تکه مساوی تقسیم کنید. هر تکه را با دست گرد نموده و به شکل توپ‌های کوچک درآورید. حالا شما ۴۰ توپک خمیری دارید. قالب کیک مناسب با قطر ۲۳ سانتی‌متر را انتخاب کنید. داخل قالب را چرب کنید و آرد بپاشید.

حالا مواد روکش نان را آماده کنید.

در کاسه‌ای کرۀ بدون نمک ذوب‌شده را بریزید و سیر رنده‌شده و فلفل سیاه آسیاب‌شده را با آن مخلوط کنید. در ظرفی دیگر پنیر پارمزان و پنیر چدار و جعفری و پیازچه خرد‌شده را با هم مخلوط کنید. توپک‌های خمیری را ابتدا در کره و سیر و بعد در مخلوط پنیر و سبزیجات بغلتانید و در قالب بچینید. روی قالب را با پلاستیک بپوشانید و ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت کنار بگذارید. بعد از این مدت پلاستیک را بردارید و قالب را ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از اتمام پخت، ۵ دقیقه اجازه دهید تا قالب نان سیر و پنیر خنک شود. حالا نان را با سس دلخواه سرو کنید.

دیدن ویدئوی آموزش طرز تهیۀ نان سیر و پنیر را از دست ندهید.

نوش جان!

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
پیشنهاد ویژۀ سرآشپز؛ طرز تهیۀ نان سیر و پنیر

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

دیدن پورن توسط بچه ها، چگونه برخورد کنیم؟