طرز تهیه فرنی با آرد برنج


طرز تهیه فرنی با آرد برنج

فرنی در دسته دسر‌های سنتی و سبک و بسیار ساده جای دارد و انواع مختلفی دارد که اعم از فرنی با نشاسته، فرنی شکلاتی، فرنی با شیر‌خشک می‌باشد و ما قصد داریم فرنی آرد برنج را به شما آموزش دهیم. فرنی دسری سبک و بسیار سالم و مغذی است.

ستاره | سرویس آشپزی - فرنی یک دسر خوشمزه و در عین حال مقوی و مناسب برای مهمانی‌های ماه مبارک رمضان می‌باشد. همچنین فرنی در سن 7 ماهگی غذای مناسبی بران کودکان است. مدت زمان آماده سازی این دسر حدود 10 دقیقه است.

اگر فرنی را به عنوان دسر سرو می‌کنید، توصیه ستاره به شما این است که شیرینی دسر را با استفاده از شیره خرما و یا شیره انگور تامین کنید و از افزودن شکر در فرنی خودداری کنید. در این صورت از شیرینی طبیعی به جای شکر استفاده کرده‌اید و یک دسر سالم و مقوی برای وعده افطار خواهید داشت.

در صورت استفاده از شکر در ساختار فرنی می‌توانید از یک قاشق غذا‌خوری گلاب، همچنین زعفران و هل برای طعم دادن به فرنی استفاده نمایید. همچنین با افزودن یک قاشق غذا‌خوری پودر کاکائو، فرنی شکلاتی خواهید داشت.

همچنین با اضافه کردن 1 قاشق چای‌خوری پودر‌ژلاتین به فرنی می‌توانید فرنی را به صورت قالبی سرو نمایید.

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

مواد لازم جهت تهیه فرنی با آرد برنج

شیر 2 پیمانه
آرد برنج 2 قاشق غذا‌خوری
شکر 4 قاشق غذا‌خوری
گلاب (اختیاری) 1 قاشق غذا‌خوری
شیره انگور یا خرما به میزان لازم

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

ابتدا آرد برنج را با شیر سرد مخلوط کنید تا آرد درون شیر باز شود. در صورتی که می‌خواهید از شکر و گلاب استفاده کنید آن را می‌بایست در این مرحله اضافه کنید. در صورت تمایل همچنین می‌توانید از هل برای ایجاد طعمی بهتر بهره ببرید. شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا قوام آید. توجه داشته باشید که فرنی پس از سرد شدن کمی سفت می‌شود. لذا، غلظت فرنی هنگام پخت نباید بیش از حد باشد. فرنی را درون ظرف مورد نظر سرو کنید و در صورت تمایل از شیره انگور و یا شیره خرما برای شیرین کردن این دسر مغذی استفاده نمایید.
طرز تهیه فرنی با آرد برنج
برای تزیین این دسر خوشمزه از پسته خرد‌شده و گلبرگ‌های گل رز می‌توانید بهره ببرید.

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

خواص شیره خرما

آهن طبیعی موجود در شیره خرما، باعث افزایش گلبول‌های قرمز خون می‌شود و در نتیجه خطر بروز کم‌خونی را کاهش می‌دهد. شیره خرما همچنین سرشار از پتاسیم و منگنز است. مصرف شیره خرما به عنوان صبحانه و یا همراه با شیر ولرم، باعث فعال شدن سلول‌های عصبی می‌شود، انرژی‌زاست و به راحتی هضم می‌شود. فیبر موجود در شیره خرما مانع از بروز یبوست می‌شود. تقویت کننده قلب است. سرشار از کلسیم است. بنابراین برای تقویت استخوان و تقویت بینایی مفید است. سموم را از کبد دفع می‌کند. برای درمان گلو درد، تب و سرماخوردگی مفید است. در برخی مناطق، شیره خرما را جایگزین شکر در پختن حلوا می‌کنند. همچنین خوردن شیر‌برنج و شیره، شیر و شیره و ارده و شیره در زمستان، از عادات غذایی مرسوم در شهرهایی چون تبریز، همدان، اهواز، اراک، اردبیل و... است.
طرز تهیه فرنی با آرد برنج

خواص شیره انگور

شیره انگور، ضعف عمومی بدن را تقویت می‌کند و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شده اند، بسیار مفید است. شیره انگور درست مانند خود انگور حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین A ،C ، B است و نیز ضد نفخ است. شیره انگور در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیر مفید بدن می‌شود و کارشناسان تغذیه آن را پاک‌کننده بقایای غذاها در روده و معده می‌دانند. شیره انگور محرک اعمال کبدی می‌باشد و به خون‌سازی کمک می‌کند.

موارد منع مصرف شیره انگور

شیره طبیعت گرم دارد و مصرف آن برای افراد گرم مزاج موجب غلیظ شدن صفرا می‌شود و نتیجه آن، جوش زدن در صورت و بدنشان است که با خوردن میوه‌های تازه با طبیعت سرد قابل درمان است.

در کنار خاصیت انرژی‌زایی، شیره انگور حاوی درصد بالایی کالری است. لذا، اگر شما فرد کم تحرکی هستید، با خوردن بیش از حد این ماده مغذی، با چاقی و عوارض اضافه وزن مواجه خواهید شد.

شیره برای افراد مبتلا به دیابت مضر است. گرچه شیره خرما به دلیل داشتن مواد قندی کم‌ضرر (گلوکز و ساکاروز)، برای بیماران دیابتی ضرر کمتری دارد ولی خوردن بیش از حد آن به آن‌ها توصیه نمی‌شود.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

(تصاویر) مخوف‌ترین مرکز بازداشت و شکنجه در دمشق