نکته ای که در مورد استفاده از گوشت کباب شده از قبل مانده ووجود دارد اینکه با گذشت زمان و سرد شدن گوشت کبابی ، مزه آن ملایم تر و خوش طعم تر می شود. در این دستور آشپزی کویسادیلا از نان ذرت که با ران کباب شده و پنیر برشته پر شده، استفاده شده است. در ادامه نحوه تهیه مرغ کویسادیلا با سالسای آواکادو و خیار را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه شوید.
مناسب برای ۴ نفر
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای تهیه مرغ کویسادیلا با سس سالسای آواکادو و خیار
۱ عدد آوواکادوی پست کنده و خرد شده
۱ عدد خیار پوست کنده و خرد شده
۲ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
۱٫۵ قاشق غذاخوری نخود خرد شده
۱٫۵ قاشق چای خوری پوست ریز شده لیمو
۱ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
نصف قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
۲۵۰ گرم مرغ پخته شده تکه تکه شده
۱ فنجان پنیر رنده شده مونتری جک
۸ تکه نان ذرت (تورتیلا)
روغن زیتون
دستور پخت
قدم اول: ابتدا در یک ظرف آواکادو، خیار، پیاز سرخ شده، پوست ریز شده لیمو، آبلیمو، فلفل هالوپینو، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.
قدم دوم: تکه های مرغ را بین نان ذرت قرار داد زیر و روی آن را با پنیر مونتری جک بپوشانید و به روغن زیتون آغشته کنید.
قدم سوم: حالا در هر کدام از کویسادیلاها را در ماهیتابه به اندازه ای که پنیرتان آب شود و نان ذرت نیز به رنگ طلایی در بیاید سرخ کنید (هر طرف ۱ الی ۲ دقیقه)
قدم چهارم: حالا مخلوطی که در مرحله اول درست کردیم را روی آن بریزید و میل کنید.
گروه ترجمه روژان