طرز تهیه مرغ کویسادیلا با سالسای آواکادو و خیار


طرز تهیه مرغ کویسادیلا با سالسای آواکادو و خیار

نکته ای که در مورد استفاده از گوشت کباب شده از قبل مانده ووجود دارد اینکه با گذشت زمان و سرد شدن گوشت کبابی ، مزه آن ملایم تر و خوش طعم تر می شود. در این دستور آشپزی کویسادیلا از نان ذرت که با ران کباب شده  و پنیر برشته پر شده، استفاده شده است.  در ادامه نحوه تهیه مرغ کویسادیلا با سالسای آواکادو و خیار را به شما آموزش خواهیم داد. با ما...

نکته ای که در مورد استفاده از گوشت کباب شده از قبل مانده ووجود دارد اینکه با گذشت زمان و سرد شدن گوشت کبابی ، مزه آن ملایم تر و خوش طعم تر می شود. در این دستور آشپزی کویسادیلا از نان ذرت که با ران کباب شده و پنیر برشته پر شده، استفاده شده است. در ادامه نحوه تهیه مرغ کویسادیلا با سالسای آواکادو و خیار را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه شوید.

مناسب برای ۴ نفر

زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه مرغ کویسادیلا با سس سالسای آواکادو و خیار

۱ عدد آوواکادوی پست کنده و خرد شده

۱ عدد خیار پوست کنده و خرد شده

۲ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده

۱٫۵ قاشق غذاخوری نخود خرد شده

۱٫۵ قاشق چای خوری پوست ریز شده لیمو

۱ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه

نصف قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

۲۵۰ گرم مرغ پخته شده تکه تکه شده

۱ فنجان پنیر رنده شده مونتری جک

۸ تکه نان ذرت (تورتیلا)

روغن زیتون

دستور پخت

قدم اول: ابتدا در یک ظرف آواکادو، خیار، پیاز سرخ شده، پوست ریز شده لیمو، آبلیمو، فلفل هالوپینو، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.

قدم دوم: تکه های مرغ را بین نان ذرت قرار داد زیر و روی آن را با پنیر مونتری جک بپوشانید و به روغن زیتون آغشته کنید.

قدم سوم: حالا در هر کدام از کویسادیلاها را در ماهیتابه به اندازه ای که پنیرتان آب شود و نان ذرت نیز به رنگ طلایی در بیاید سرخ کنید (هر طرف ۱ الی ۲ دقیقه)

قدم چهارم: حالا مخلوطی که در مرحله اول درست کردیم را روی آن بریزید و میل کنید.

گروه ترجمه روژان

طرز تهیه مرغ کویسادیلا با سالسای آواکادو و خیار


کپشن در مورد چتر ؛ جملات کوتاه عاشقانه و غمگین برای چتر