راز عجیب توپی که پوتین به ترامپ هدیه داد

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ مرداد ۴, پنجشنبه ساعت ۱۷:۵۹۰ رأیبدون امتیاز
راز عجیب توپی که پوتین به ترامپ هدیه داد

​توپ فوتبالی که رییس جمهوری روسیه در جریان نشست خبری با رییس جمهوری آمریکا به او هدیه داده است، احتمالا حاوی میکروچیپ بوده است. البته این چیزی که شما فکر می‌کنید نیست.

به گزارش پارس نیوز،

شرکت آدیداس اعلام کرد: این توپ خاص حاوی میکروچیپ است که می‌تواند محتویات آدیداس را روی تلفن‌های هوشمند نشان دهد.

پس از آنکه ولادیمیر پوتین، رییس جمهوری روسیه در نشست فنلاند این توپ را به سمت پوتین انداخت سناتور لیندسی گراهام که از منتقدان پوتین است در پیامی توییتی نوشت که این توپ باید برای وسائل شنود مورد بررسی قرار گیرد. این دقیقا همان کاری است که سرویس مخفی آمریکا انجام داد.

این بازرسی امنیتی برای تمام هدایای اهدایی به رییس جمهوری آمریکا به صورت استاندارد انجام می‌شود. ترامپ گفته است که این توپ سفید و قرمز را به پسر ۱۲ ساله‌اش که عاشق فوتبال است می‌دهد. گراهام گفته است که هرگز نباید این توپ را به کاخ سفید ببرد. کاخ سفید هنوز اطلاعات جدیدی از وضعیت این توپ نداده است.

منبع خبر : ایسنا
استاندارد تلفن روسیه رییس جمهوری کاخ سفید پارس پارس نیوز
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...