این روزها کادیلاک با معرفی محصولات جدید متعدد و تغییر شیوهٔ نامگذاری محصولات خود، در حال تجربهٔ یک رنسانس کلی است. یکی از محصولات جدیدی که کادیلاک ساخت آنرا برنامهریزی کرده است، CT۵ نام دارد. این خودرو یک سدان لوکس میان سایز است که جایگزین هردو سدان کنونی ATS و CTS خواهد شد؛ اما CT۵ چه ویژگیهایی دارد؟ طراحی آن چگونه خواهد بود؟ چه چیزهایی باید از آن انتظار داشته باشیم؟ در این مطلب قصد داریم با مروری بر هر آنچه که تاکنون از این سدان جدید آمریکایی میدانیم و بررسی تمامی اطلاعاتی که تابهحال از آن منتشر شده است، به این سؤالات پاسخ دهیم.
استایل بیرونی
در طراحی بیرونی CT۵ از برخی از ویژگیهای ظاهری کانسپت زیبای اسکالا استفاده شده است که این ویژگیها شامل چراغهای جلوی باریک LED، دیلایتهای عمودی و جلوپنجرهٔ ذوزنقهای شکل به همراه کاپوت کشیده و پروفیل فستبک میشود. البته این ویژگیها با خط سقف بالاتر و فریم معمولتر پنجرهها ترکیب شدهاند. ازجملهٔ موارد برجستهٔ در نمای عقبی هم میتوان به چراغهای LED بومرنگ شکل، صندوق کوتاه و سر اگزوزهای بزرگ اشاره کرد.
کابین
فعلاً تصویری از داخل CT۵ منتشر نشده و بنابراین هیچ ایدهای در رابطه با آن وجود ندارد اما بااینحال انتظار میرود در اینجا هم الهاماتی از کانسپت اسکالا گرفته شده باشد؛ بنابراین احتمالاً در کابین این سدان جدید شاهد تریم چوبی بزرگ، نمایشگر دیجیتالی درون داشبورد، روکشهای پارچهای متنوع و فضای زیاد برای سرنشینان خواهیم بود. در بخش تکنولوژی نیز انتظار میرود CT۵ به سیستم سوپر کروز کادیلاک (سیستم کمکی رانندگی نیمهخودکار)، صفحه آمپر دیجیتالی OLED، نمایشگر قابل جمع شدن سیستم اطلاتی-سرگرمی سرنشینان عقب و سیستم استارت، قفل کردن و باز کردن درها از راه دور از طریق اپلیکیشن قابلنصب روی گوشیهای هوشمند مجهز باشد.
پیشرانهها
نیروی موردنیاز CT۵ توسط طیفی از پیشرانههای قدرتمند تأمین میشود. این موتورها شامل یک واحد ۲ لیتری چهار سیلندر توربو بهعنوان موتور پایه، یک نمونهٔ ۳,۶ لیتری V۶ تنفس طبیعی و یک پیشرانهٔ ۳ لیتری V۶ توئین توربو با ۴۰۴ اسب بخار قدرت و ۵۴۲ نیوتن متر گشتاور میشود. نیروی همهٔ این موتورها توسط گیربکس ۱۰ سرعتهٔ اتوماتیک جنرال موتورز در حالت استاندارد به چرخهای عقب منتقل میشود درحالیکه امکان سفارش سامانهٔ چهارچرخ محرک هم وجود خواهد داشت. برای کسانی که برای مصرف سوخت اهمیت زیادی قائل هستند نیز کادیلاک ساخت نسخهٔ پلاگینهیبریدی CT۵ را در دستور کار خود دارد که مجهز به قوای محرکهٔ هیبریدی متشکل از یک پیشرانهٔ ۲ لیتری چهار سیلندر توربو با یک موتور الکتریکی خواهد بود. این سیستم در سدان بزرگتر CT۶ هماکنون ۳۳۵ اسب بخار قدرت و ۵۸۵ نیوتن متر گشتاور تولید میکند.
نسخهٔ V-Sport
اگر هیچکدام از موتورهای بالا راضیکننده نباشند، خریداران میتوانند به سراغ موتور ۴,۲ لیتری V۸ توئین توربو بروند که در مدل اسپرت CT۵ V-Sport ارائه میشود. این موتور که پرچمدار پیشرانههای CT۵ محسوب میشود، بیش از ۵۰۰ اسب بخار قدرت خواهد داشت. علاوه بر این، CT۵ V-Sport که رقیبی برای بامو M۵، مرسدس-آامگ E۶۳ و آئودی RS۶ خواهد بود، بهصورت استاندارد به سامانهٔ چهارچرخ محرک، دیفرانسیل لغزش محدود عقب و تنظیم ویژهٔ کنترل مغناطیسی سواری مجهز بوده و استایل تهاجمیتری هم خواهد داشت.
نسخهٔ کوپه
اخیراً یک طرح ثبت تجاری توسط جنرال موتورز منتشر شده که یک کادیلاک دودر را نشان میدهد. برخی معتقدند که ممکن است این طرح متعلق به نسخهٔ کوپهٔ CT۵ باشد درحالیکه عدهای دیگر ادعا کردهاند که این طرح میتواند متعلق به یک مدل اسپرت افراطیتر باشد که پایه و اساس آن با شورلت کوروت مشترک خواهد بود. درهرصورت، خودرویی که در این تصویر دیده میشود، همانند یک کانسپت به نظر میرسد که باید منتظر رونمایی آن در یک نمایشگاه خودرو باشیم. این نمایشگاه میتواند نمایشگاه لسآنجلس در اوایل پاییز امسال باشد.
زمان معرفی، قیمت و رقبا
انتظار میرود CT۵ اواخر امسال، احتمالاً در نمایشگاه لسآنجلس در ماه نوامبر رسماً رونمایی گردد درحالیکه تولید آن در سال آینده در میشیگان آغاز میشود. CT۵ در سبد محصولات کادیلاک بین سدان کوچکتر CT۴ که در آینده معرفی خواهد شد و مدل پرچمدار کنونی CT۶ قرار میگیرد و انتظار میرود قیمت آن بین ۳۰ تا ۴۰ هزار دلار باشد. CT۵ اما با رقبای بسیار سرسختی مواجه خواهد بود. این رقبا در وهلهٔ اول، سهگانهٔ آلمانی یعنی بامو سری ۵، آئودی A۶ و مرسدس بنز E کلاس هستند که از بهترینهای کلاس خود محسوب میشوند. دیگر رقبای این کلاس نیز شامل ولوو S۹۰، جگوار XF، اینفینیتی Q۷۰، آکورا RLX، لکسس GS و مازراتی گیبلی میشود.
بااینهمه، بهطورکلی نظر شما در رابطه با CT۵ چیست؟ آیا این سدان جدید کادیلاک شانسی در برابر آلمانیهای پیشتاز و قدرتمند خواهد داشت؟
منبع: CarScoops