آشپزخانه حجاج ایرانی در مدینه

ایرنا - کار تهیه، طبخ و توزیع غذای مورد نیاز حجاج ایرانی در مدینه منوره بر اساس برنامه غذایی از طریق دو آشپزخانه صورت میگیرد. این آشپزخانه ها متشکل از بخشها و سالنهای مختلف از جمله سالنهای طبخ برنج و سوپ، سالن طبخ خورشت،سالنهای مجزا جهت آماده سازی گوشت و مرغ و ماهی، سردخانههای بالا و زیر صفر و امور اداری و رایانه فعالیت خود را از سال ۷۹...

نسخه اصلی
ایرنا - کار تهیه، طبخ و توزیع غذای مورد نیاز حجاج ایرانی در مدینه منوره بر اساس برنامه غذایی از طریق دو آشپزخانه صورت میگیرد. این آشپزخانه ها متشکل از بخشها و سالنهای مختلف از جمله سالنهای طبخ برنج و سوپ، سالن طبخ خورشت،سالنهای مجزا جهت آماده سازی گوشت و مرغ و ماهی، سردخانههای بالا و زیر صفر و امور اداری و رایانه فعالیت خود را از سال ۷۹ همزمان با شروع طرح پخت متمرکز غذای حجاج آغاز کرده است.*۳*