طرز تهیه پودینگ توت فرنگی و نکاتی برای بهبود طعم آن
پودینگ توت فرنگی با شیر یک دسر ایتالیایی لذیذ است که به دلیل داشتن توت فرنگی رنگ زیبایی نیز دارد و هر فردی را به اشتها میآورد. در این مطلب طرز تهیه این دسر فوقالعاده و همچنین تهیه پودینگ توت فرنگی با بیسکویت را شرح خواهیم داد.
ستاره | سرویس آشپزی - پودینگ توت فرنگی با شیر یکی از دسرهای کم شیرین است، به همین دلیل بسیار مورد توجه قرار دارد. با توجه به آمار بالای مبتلایان به دیابت، برای پیشگیری از این بیماری بهتر است از خوراکیهایی که حاوی قند کمتری هستند استفاده کنید. همچنین از آنجا که در تهیه این دسر توت فرنگی تازه و شیر استفاده میشود، خواص قابل توجهی نیز دارد. در ایتالیا این پودینگ را با خامه بیشتر همانند پاناکوتا نیز سرو میشود. در ادامه با طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با شیر و با بیسکوییت آشنا شوید.
در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست زیر، به موضوع دلخواه خود برسید:
طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با شیر طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با بیسکویتطرز تهیه پودینگ توت فرنگی با شیر
مواد اولیهای که برای تهیه این دسر خوشمزه برای ۸ تا ۱۰ نفر به آن نیاز دارید، به شرح زیر است.
مواد لازم | |
شیر | 1 لیتر |
توت فرنگی متوسط | 20 عدد |
ورق ژلاتین | 5 عدد |
شکر | 1 قاشق سوپخوری |
سس توت فرنگی | 4 الی 5 قاشق غذاخوری |
نکته:
برای تهیه این دسر میتوانید از شیر پرچرب یا کم چرب استفاده کنید، اما استفاده از شیرپرچرب حالت کرمیتری به این دسر میدهد و آن را خوشمزهتر میکند؛ بنابراین در صورت امکان از شیر پرچرب استفاده کنید.
به جای سس توت فرنگی از یک الی دو قاشق غذاخوری مربا توت فرنگی نیز میتوانید استفاده نمایید.
روش تهیه پودینگ
این دسر لایه لایه است، از اینرو برای تهیه آن از پایینترین لایه شروع میکنیم.
شیر را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهد و ورقههای ژلاتین را داخل آن بریزید.
اکنون شکر را اضافه کنید و بهم بزنید.
آنقدر بهم بزنید که ژلاتین کاملا حل شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید و مجددا اندکی بهم بزنید.
اکنون در لیوانهای مناسبی مقداری از مایع را بریزید، توجه کنید که نباید لیوانها پر شوند و مقداری از آنها باید خالی بمانند. سعی کنید ارتفاع این مایع در تمام لیوانها یکسان باشد. در زمانی که مایع را در لیوان میریزید، هرزگاهی مابقی آن که در قابلمه مانده را بهم بزنید تا ژلاتین حالت خود را حفظ کند.
صبر کنید تا زمانی که شیر سرد شود و لیوانهای حاوی شیر، ژلاتین و شکر بخار نداشته باشند. سپس آنها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا ببندد.
توت فرنگیها را به همراه مربا یا سس توت فرنگی داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. توجه داشته باشید که نیاز نیست مایع یک دست شود و بهتر است کمی توت فرنگیها مشخص باشند.
اکنون لیوانها را از یخچال خارج کنید و مقداری از سسی که در مرحله قبل آماده کردید را روی لیوانها بریزید. برای مدت کوتاهی مجددا پودینگ را در یخچال قرار دهید تا لایه توت فرنگی نیز خنک شود.
پودینگ توت فرنگی با شیر آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
چند نکته:
حتما شما نیز شنیدهاید که برای استفاده از ورق ژلاتین ابتدا آن را در آب سرد یا گرم حل میکنند. این شیوه استفاده از ورق ژلاتین برای خوراکیهایی است که به یک ژله شفاف نیاز دارند که میوهها در آن مشخص باشد؛ بنابراین برای پودینگ که فقط به یک لایه کرمی و ژلاتینی احتیاج داریم نیاز به این کار نیست و میتوانید آن را به طور مستقیم به شیر اضافه کنید.
برای میهمانیها میتوانید پودینگ را در یک ظرف بزرگ نیز تهیه کنید و آن را سر سفره بیاورید تا میهمانان بسته به سلیقه خودشان مقداری از آن را داخل ظرف بکشند.
طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با بیسکویت
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه پودینگ توت فرنگی با بیسکویت را در جدول زیر ملاحظه میکنید.
مواد لازم | |
مربای توت فرنگی | 4 الی 5 قاشق غذاخوری |
کرم کارامل | نیم لیتر |
کره | 25 گرم |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
بیسکویت ساده | 12 الی 14 عدد |
نکته: اگر تکههای توت فرنگی در مربا درسته بود، آنها را ریز کنید و سپس در پودینگ استفاده نمایید.
روش تهیه پودینگ با بیسکوییت
در نهایت مقداری از کرم کارامل در کنارههای طرف بریزید تا از اطراف بیسکویتها روان شود.
دسر را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و کرم به خورد بیسکویتها برود.
پودینگ آماده شده است و میتوانید آن را سرو کنید. این دسر را میتوانید در ظرفهای یک نفره درست کنید یا در یک ظرف بزرگ آن را تهیه کنید. برای تزیین پودینگ نیز مقداری توت فرنگی را خرد کنید و روی آخرین لایه کرم کارامل بریزید.
پودینگ توت فرنگی با شیر برای کودکان مناسبتر است، زیرا وجود شیر و ژلاتین در آن به رشد استخوانهای آنان کمک خواهد کرد. در دسرهای مدرن سعی میشود که از مقدار کمی شکر استفاده شود، بنابراین شما نیز مقدار شکر کمی استفاده کنید تا از میل کردن یک دسر خوشمزه و سالم لذت ببرید.