طرز تهیۀ کیک خوشمزۀ خانگی (کیک پوند شکلاتی)
سلام! به آشپزخانۀ روزچین خوش آمدید. خیلی از علاقهمندان به کیک و شیرینی یک برش کیک خانگی را به کیکهای پر رنگ و لعاب پشت ویترین قنادیها ترجیح میدهند. علاوهبر اطمینان از سلامت و تازگی مواد اولیه، عشق و علاقۀ کسی که کیک را برای عزیزانش میپزد باعث لذیذترشدن آن میشود. امروز سرآشپز روزچین طرز تهیۀ کیک خوشمزۀ خانگی با نام پوند شکلاتی را در...
سلام! به آشپزخانۀ روزچین خوش آمدید. خیلی از علاقهمندان به کیک و شیرینی یک برش کیک خانگی را به کیکهای پر رنگ و لعاب پشت ویترین قنادیها ترجیح میدهند. علاوهبر اطمینان از سلامت و تازگی مواد اولیه، عشق و علاقۀ کسی که کیک را برای عزیزانش میپزد باعث لذیذترشدن آن میشود. امروز سرآشپز روزچین طرز تهیۀ کیک خوشمزۀ خانگی با نام پوند شکلاتی را در اختیار شما قرار میدهد.
مواد لازم برای تهیۀ کیک خوشمزۀ خانگی
کره: یک پیمانه و دو قاشق غذاخوری (۲۵۰ گرم) شکر: یکویکدوم پیمانه (۳۰۰ گرم) پودر کاکائو: یکسوم پیمانه (۴۰ گرم) شیر: ۲۰۰ میلیلیتر شکلات نیمهشیرین: ۴۰ گرم (برای لعاب روی کیک) تخممرغ: چهار عدد آرد: یکو دومسوم پیمانه (۲۰۰ گرم) نمک: یکچهارم قاشق چایخوری (۱ گرم) بکینگ پودر: دو و یکدوم قاشق چایخوری (۱۰ گرم) آجیل (گردو یا فندق یا…): به مقدار دلخواه
طرز تهیۀ کیک خوشمزۀ خانگی (کیک پوند شکلاتی)
فر را روشن و در دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد (۳۵۰ درجه فانهایت) تنظیم کنید تا گرم شود. کره را روی حرارت بسیار پایین قرار دهید تا آب شود. شکر و پودر کاکائو را اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید. حالا شیر را اضافه کنید و یک دقیقه همبزنید تا شکر حل شود و مایع به جوش بیاید. سپس از روی حرارت بردارید.
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
در این مرحله لعاب شکلاتی کیک را آماده کنید. شکلاتهای نیمهشیرین را در کاسه بریزید و یک پیمانه (۲۲۰ گرم) از مایع کاکائویی کیک را اضافه کنید و همبزنید تا شکلات حل شود. لعاب شکلاتی آماده است، آن را کنار بگذارید.
سفیده تخممرغها را جدا کنید و با همزن برقی همبزنید تا پف کنند و سفت شوند.
زردهها را به بقیۀ مایع کاکائویی کیک اضافه نموده و مخلوط کنید. در این مرحله آرد و نمک و بکینگپودر را اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط نمایید. سفیدههای زدهشده را بهآرامی به بقیه مواد اضافه کنید و با کاردک یا قاشق همبزنید تا مایع کیک یکدست شود.
در دو قالب ۲۳ در ۱۳ سانتیمتری (۹ در ۵ اینچ) کاغذ روغنی مخصوص شیرینیپزی بیندازید. مایع کیک را دو قسمت کنید و در قالبها بریزید و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید. خلالدندان را در مرکز کیک بزنید، اگر مایع به آن نچسبید کیک پخته است.
کیک را از قالب بیرون بیاورید و از کاغذ جدا کنید. حالا لعاب شکلاتی را روی کیکها بریزید و در صورت تمایل کمی آجیل خردشده مانند گردو یا فندق روی کیکها بپاشید و بعد از سردشدن، برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان!
امیدواریم که دیدن این ویدئوی آموزشی، در تهیۀ کیک خوشمزۀ خانگی به شما کمک کند.