طرز تهیۀ کیک یخچالی (پای توتفرنگی)
سلام! به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. پیشنهاد امروزِ سرآشپز روزچین برای علاقهمندان به کیکهای خانگی بسیار جذاب خواهد بود؛ پای توتفرنگی که برای پختنش به فر نیاز ندارید و راحت و سریع آماده میشود. طرز تهیۀ کیک یخچالی یا کیک بدون فر را با دیدن ویدئوی آموزشی آن امتحان کنید. اگر در منزل فر ندارید، لازم نیست قید...
سلام! به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. پیشنهاد امروزِ سرآشپز روزچین برای علاقهمندان به کیکهای خانگی بسیار جذاب خواهد بود؛ پای توتفرنگی که برای پختنش به فر نیاز ندارید و راحت و سریع آماده میشود. طرز تهیۀ کیک یخچالی یا کیک بدون فر را با دیدن ویدئوی آموزشی آن امتحان کنید.
اگر در منزل فر ندارید، لازم نیست قید کیکهای خانگی را بزنید. میتوانید این پای توتفرنگی خوشمزه را که یک کیک یخچالی بینظیر است بهراحتی تهیه کنید.
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
مواد لازم برای تهیۀ کیک یخچالی (پای توتفرنگی)
بیسکوئیت اوریو: ۲۵۰ گرم کره ذوبشده: شش قاشق غذاخوری (۸۰ گرم) توتفرنگی تازه: ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین: یک و یکدوم قاشق غذاخوری آب سرد: سه قاشق غذاخوری (۴۵ میلیلیتر) ویپینگ کرم whipping cream (خامۀ زدهشده): یک و یکچهارم پیمانه (۳۰۰ گرم) پودر شکر: دوسوم پیمانه (۸۰ گرم) عصارۀ وانیل: یک قاشق چایخوری (۵ گرم) توتفرنگی تازه (نصفشده): ۱۰۰ گرم
طرز تهیۀ کیک یخچالی (پای توت فرنگی)
بیسکوئیتها را در غذاساز بریزید و کاملاً پودر کنید. کره ذوبشده را به بیسکوئیتهای خردشده اضافه و مخلوط کنید تا رطوبت کره جذب پودر بیسکوئیت شود. یک قالب گرد مخصوص پای با قطر ۲۰ تا ۲۳ سانتیمتر (۸ تا ۹ اینچ) انتخاب کنید. مخلوط بیسکوئیت و کره را در قالب بریزید و با پشت قاشق کاملاً آن را صاف کنید و بهشکل قالب در بیاورید، بهصورتی که مواد به دیوارههای قالب هم مالیده شود و سطح مواد پایینتر از لبههای قالب باشد تا بتوانید کرم توتفرنگی را داخل پایۀ کیک بریزید. قالب را در یخچال بگذارید تا در مدتی که کرم داخل پای را آماده میکنید کمی خودش را بگیرد.
۲۰۰ گرم توتفرنگی را در مخلوطکن بریزید و پوره کنید. پودر ژلاتین را در ظرف کوچکی بریزید و آب سرد را به آن اضافه کنید. اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه در همین حالت بماند. بعد ظرف را روی حرارت غیرمستقیم خیلی کم قرار دهید تا پودر ژلاتین در آب حل شود. بعد از حلشدن، آن را به توتفرنگی اضافه نموده و مخلوط کنید.
خامۀ زدهشده یا ویپینگ کرم (خامهای که برای فرمدهی مناسب است) را با همزن برقی بزنید تا شکل بگیرد و سفت شود. پودر شکر و عصارۀ وانیل را هم اضافه کنید و دوباره همبزنید تا کرم خامهای شما سفت شود.
در این مرحله مخلوط توتفرنگی را اضافه کنید و با کاردک بهآرامی همبزنید تا کرم شما یکدست شود. حالا ۱۰۰ گرم دیگر توتفرنگی خرد شده را به موادتان اضافه نمایید و بهآرامی مخلوط کنید.
قالب را از یخچال بیرون بیاورید. کرم خامۀ توتفرنگی را روی پای بریزید و با کارد پهن و صاف کنید. پای را برای چند ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید. بعد روی آن را با توتفرنگی و بیسکوئیتهای نصفه تزئین کنید. پای توتفرنگی را با چاقوی تیز برش بزنید و سرو کنید.
برای اطلاع از نکات طرز تهیۀ کیک یخچالی دیدن این ویدئوی جالب را از دست ندهید.
نوش جان!