سرمربی پیکان: توقعات از این تیم بالا است

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ مرداد ۱۰, چهارشنبه ساعت ۱۸:۳۲۰ رأیبدون امتیاز

تهران- ایرنا- سرمربی تیم فوتبال پیکان تهران گفت: توقعات در لیگ هجدهم از تیم ما بسیار بالا است و امیدوارم بتوانیم پاسخ مناسبی به این توقعات بدهیم.

سرمربی پیکان: توقعات از این تیم بالا است

تهران- ایرنا- سرمربی تیم فوتبال پیکان تهران گفت: توقعات در لیگ هجدهم از تیم ما بسیار بالا است و امیدوارم بتوانیم پاسخ مناسبی به این توقعات بدهیم.


به گزارش ایرنا، مجید جلالی روز چهارشنبه در نشست خبری پیش از دیدار با سایپا در لیگ برتر باشگاههای ایران گفت: سه ماه قبل آخرین بازی خود در لیگ هفدهم را مقابل سایپا برگزار کردیم که در آن مسابقه موقعیت های خوبی را از دست دادیم.
وی ادامه داد: شرایط تیم پیکان با آن زمان بسیار متفاوت شده و در این دیدار قصد داریم از موقعیت های خود بهترین استفاده را ببریم تا بتوانیم پاسخ مناسبی به توقعات بدهیم.
سرمربی تیم فوتبال پیکان ادمه داد: به دنبال این هستیم تا در پایان لیگ هجدهم جایگاه خوبی بدست آوریم. بازی با سایپا همیشه برای ما دشوار بوده و در کنار این مساله رویارویی با علی دایی همیشه دشوارتر است.
وی تصریح کرد: در خصوص هفته اول لیگ نمی توانم تحلیلی داشته باشم و هنوز مسابقات به روال عادی خود نرسیده است. امسال لیگ دشواری در پیش رو خواهد بود و مطمئن باشید چالش های زیادی در راه است.
جلالی اظهار داشت: چهار بازیکن ما در ترکیب تیم امید هستند و به همین دلیل فردا با مشکل روبه رو خواهیم بود. این بازیکنان می توانستند در دیدار فردا کمک حال پیکان باشند اما به خاطر قولی که به حمید استیلی جهت همکاری با تیم امید داده بودم، این بازیکنان در اختیار کادر فنی این تیم قرار گرفتند. با این حال امیدوارم تیم امید ایران در بازی های آسیایی جاکارتا موفق باشد.
تیم های فوتبال پیکان و سایپا تهران باید در هفته دوم مسابقات لیگ برتر از ساعت 20:45 روز پنجشنبه در ورزشگاه شهدا شهر قدس به مصاف هم بروند.
ورزشی **9118**1597

منبع : ایرنا

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...