بهترین و ساده‌ترین طرز تهیۀ نان خانگی در فر (نان زیتون)


بهترین و ساده‌ترین طرز تهیۀ نان خانگی در فر (نان زیتون)

سلام. به آشپزخانۀ روزچین خوش آمدید. یکی از بهترین رایحه‌هایی که می‌تواند در خانه بپیچد عطر نان خانگی است. این عطر حس برکت و سرزندگی را در خانه پخش می‌کند. اگر دوست دارید برای یک‌بار هم که شده پخت نان را در خانه تجربه کنید، طرز تهیۀ نان خانگی در فر را با سرآشپز روزچین امتحان و نان زیتون را تهیه کنید. نان...

بهترین و ساده‌ترین طرز تهیۀ نان خانگی در فر (نان زیتون)نان زیتون

سلام. به آشپزخانۀ روزچین خوش آمدید. یکی از بهترین رایحه‌هایی که می‌تواند در خانه بپیچد عطر نان خانگی است. این عطر حس برکت و سرزندگی را در خانه پخش می‌کند. اگر دوست دارید برای یک‌بار هم که شده پخت نان را در خانه تجربه کنید، طرز تهیۀ نان خانگی در فر را با سرآشپز روزچین امتحان و نان زیتون را تهیه کنید.

نان زیتون یکی از نان‌های لذیذ و خوش‌عطری‌ست که در کنار صبحانه یا وعده‌های دیگر، همراه سوپ یا برای درست‌کردن ساندویچ‌های خانگی بسیار دلچسب است. در طرز تهیۀ نان خانگی در فر با روش پخت این نان آشنا می‌شوید.

بهترین و ساده‌ترین طرز تهیۀ نان خانگی در فر (نان زیتون)

برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟

آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بی‌دردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم​

دانلود رایگان

مواد لازم برای پخت نان زیتون

آرد سفید نان: چهار پیمانه (۵۰۰ گرم) نمک: یک قاشق غذاخوری (۵ گرم) خمیرمایۀ تازه: ۲۵ گرم یا مخمر خشک فعال: دو و یک‌چهارم قاشق چایخوری پودر سیر: یک‌چهارم قاشق چایخوری (۲ گرم) رزماری: یک قاشق چایخوری (۱ گرم) دانه‌های چیلی (فلفل قرمز): یک و یک‌دوم قاشق چایخوری (۳ گرم) آویشن تازه: کمی زیتون سیاه خرد‌شده: دو‌سوم پیمانه (۹۲ گرم) آب: یک و یک‌دوم پیمانه روغن زیتون: به مقدار لازم

طرز تهیۀ نان خانگی در فر (نان زیتون)

بهترین و ساده‌ترین طرز تهیۀ نان خانگی در فر (نان زیتون)نان زیتون

هستۀ زیتون‌های سبز و سیاه را بگیرید و آن‌ها را خرد کنید. آرد را در کاسه‌ای بزرگ بریزید و نمک، پودر سیر، دانه‌های چیلی، رزماری و آویشن تازه را به آن اضافه و مخلوط کنید.

خمیرمایه را با یک‌دوم پیمانه آب مخلوط کنید و آن‌قدر هم‌بزنید تا در آب حل شود. حالا آن را در کاسۀ آرد بریزید و بقیه آب (یک پیمانه) را هم به آرد اضافه کنید. این مواد را با هم مخلوط کنید و بعد با دست ورز دهید تا زمانی که خمیر از دیواره‌های کاسه جدا شود. در این مرحله زیتون‌های خرد‌شده را اضافه کنید و به‌آرامی ورز دهید تا با خمیر مخلوط شوند. کاسۀ بزرگ دیگری را بردارید و داخل آن را با روغن زیتون کاملاً چرب کنید. خمیر را در این کاسه بگذارید و روی آن کمی روغن زیتون بمالید و با پلاستیک رویش را بپوشانید و دو ساعت‌و‌نیم کنار بگذارید تا خمیر عمل بیاید و حجیم شود.

.u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4 , .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4 .postImageUrl , .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4 .centered-text-area .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4 , .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4:hover , .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4:visited , .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4:active .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4 .clearfix:after .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4 .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4:active , .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4:hover .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4 .centered-text-area .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4 .ctaText .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4 .postTitle .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4 .ctaButton .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4:hover .ctaButton .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4 .centered-text .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4 .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4-content .u49c6716dee6e3142822b97c22a355eb4:after
از دست ندهید: غذای سالم؛ مواد غذایی مفید برای سلامت قلب (بخش اول)

روی تختۀ آشپزی کمی آرد سفید بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. با دست کمی آن را ورز دهید و صاف کنید تا به‌شکل بیضی دربیاید. خمیر را رول کنید و لبه‌ها خمیر را روی هم قرار دهید و خمیر را به‌شکل دایره در بیاورید. یک دستمال پارچه‌ای پهن کنید. روی آن کمی آرد سفید و آرد ذرت بپاشید و خمیر را رویش بگذارید و آن را در دستمال بپیچید و ۳۰ تا ۴۵ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر کاملاً عمل بیاید.

فر را روشن کنید و روی ۲۴۰ درجۀ سانتی‌گراد (۴۷۰ درجۀ فارنهایت) قرار دهید و قابلمه‌ای به قطر ۲۳ سانتی‌متر (بدون در) را در آن بگذارید و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه صبر کنید تا گرم شود. درِ فر را باز کنید و خمیر را در قابلمۀ داغ بگذارید و درِ قابلمه را ببندید و اجازه دهید که ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بماند.

بعد از این مدت درِ فر را باز کنید و درِ قابلمه را بردارید و دوباره قابلمه بدون در را ۲۰ دقیقه در فری با دمای ۲۳۰ درجۀ سانتی‌گراد (۴۴۰ درجۀ فارنهایت) قرار دهید تا نان زیتون طلایی-قهوه‌ای شود. بعد از پخته‌شدن نان، صبر کنید تا خنک شود و بعد آن را برش بزنید.

دیدن ویدئوی طرز تهیۀ نان خانگی در فر را از دست ندهید.

نوش جان!

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
بهترین و ساده‌ترین طرز تهیۀ نان خانگی در فر (نان زیتون)

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

شعر غمگین شب یلدا + مجموعه اشعار زیبای غم و ناراحتی شب یلدا