طرز تهیه فلافل و پیتزای درجه یک در خانه | آموزش تصویری گام به گام
طرز تهیه فلافل و پیتزای درجه یک در خانه | آموزش گام به گام امروز طرز تهیه فلافل ترد و هم چنین پیتزای خانگی رابه شـما می آموزیم، هر دو غذای امروز جزو پرطرفدارها محسوب میشوند و کسی هم کـه بـه پخت این دو غذا وارد باشد قطعا یک آشپز درجه یک محسوب می شود، در ادامه مرحله بـه مرحله و بـه صورت تصویری بهترین آموزش تهیه این دو غذای خوشمزه رابه...
طرز تهیه فلافل و پیتزای درجه یک در خانه | آموزش گام به گام
امروز طرز تهیه فلافل ترد و هم چنین پیتزای خانگی رابه شـما می آموزیم، هر دو غذای امروز جزو پرطرفدارها محسوب میشوند و کسی هم کـه بـه پخت این دو غذا وارد باشد قطعا یک آشپز درجه یک محسوب می شود، در ادامه مرحله بـه مرحله و بـه صورت تصویری بهترین آموزش تهیه این دو غذای خوشمزه رابه شـما می آموزیم.
فلافل یک خوراکی گیاهی اسـت کـه از مخلوط نخود، باقلا، یا هر دو تهیه میشود. این غذا اصالتا عربی اسـت «مصری» و از آنجایی کـه 2% از جمعیت ایران را اعراب تشکیل می دهند بنابر این بـه ایران هم راه یافته اسـت. مسلما بهترین فلافل های ایران در شهر هـای جنوبی مانند بوشهر و خوزستان تهیه می شود.
طرز تهیه فلافل درجه یک در خانه
کلمه فلافل از کلمه عربی فلافیل گرفته شده کـه بـه معنای فلفل اسـت. این خوراکی در اصل از باقلا تهیه میشد و روش تهیه آن در کشور هـای عربی ومصر چنین بود. اما در ایران آن رابا نخود تهیه می کنند و بهمین دلیل بـه یک غذای محبوب تبدیل شده اسـت.
= زمان تهیه: 15 دقیقه
= زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم فلافل
= 2 فنجان نخود خیسخورده از شب قبل
= 1 شماره پیاز متوسط خردشده
= 3 حبه سیر
= یک چهارم فنجان جعفری تازه خردشده «اختیاری»
= 2 قاشق غذا خوری دانه کنجد
= 1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر
= 1 قاشق چای خوری نمک
= 1/2 قاشق چای خوری فلفل
= آب
= روغن گیاهی
طرز تهیه فلافل
حجم نخودها پس از ماندن در آب دو برابر خواهد شد. بنابر این حدود 3 تا 4 فنجان نخود خواهید داشت. آنها را خوب شسته و آبکشی کنید.
سپس آن رابه همراه سیر، جعفری و پیاز در آسیاب قرار دهید تا خمیرمانند شوند اما نباید آبکی شوند.
اگر مخلوط بیش از حد خشک باشد کمی آب بـه آن اضافه کنید. دانه کنجد، بکینگ پودر، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بهتر اسـت روی ظرف رابا پلاستیک پوشانده و بـه مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید اما اگر فرصت ندارید میتوانید ادامه دهید.
تابه نچسب را روی شعله متوسط گذاشته و حدود دو سانت روغن گیاهی پر کنید. دراین حین با اسکوپ فلافل یا دست آنها را شکل داده ودر تابه بگذارید.مراقب باشید تا کاملاً طلایی شوند. حدود 5 دقیقه طول میکشد تا هر دوطرف طلایی شوند.
پسازاینکه هر دو طرف طلایی شد آنها را از تابه خارج نموده ودر ظرف وبر روی دستمال کاغذی بگذارید. سپس آنرا داغ و همراه نان میل کنید.
فلافل ترد شـما آماده سرو میباشد
در ادامه طرز تهیه پیتزای خانگی
پیتزای خانگی ازآن دست غذا های پرطرفدار و البته سخت میباشد، مـا در آموزش زیر بهترین روش تصویری گام بـه گام پخت پیتزای خانگی رابه شـما خواهیم گفت.
گام اول
خمیر، سس پیتزا، پنیر و سایر افزودنی های مورد علاقه خودرا تهیه کنید.
گام دوم
تهیه پیتزای خانگی
گام سوم
خمیر را در ظرف پیتزا گذاشته واطمینان حاصل کنید کـه خمیر یکدست باشد.
گام چهارم
سس گوجه فرنگی را روی خمیر بمالید.
گام پنجم
پنیر را روی پیتزا بریزید.
گام ششم
مواد مورد علاقه خودرا روی پیتزا بریزید پیاز، گوجهفرنگی، پپرونی و غیره.
گام هفتم
پیتزا را در فر گذاشته و بـه مدتِ 20 دقیقه در دمای 400 درجه قرار دهید تا کاملا طلایی شود.