نانوایی در خانه: طرز تهیه نان پنیری خوشمزه
سلام. به آشپزخانۀ روزچین خوش آمدید. نان یکی از اجزای جدانشدنی سفرۀ ماست. شاید در بسیاری از فیلمهای خارجی تصویر یک نان حجیم روی میز غذاخوری بسیاری از ما را به وجد آورده باشد. اگر دوست دارید یکی از این نانها را سر سفره خود داشته باشید، طرز تهیه نان پنیری سرآشپز روزچین را امتحان کنید. این طرز تهیه نان بسیار...
سلام. به آشپزخانۀ روزچین خوش آمدید. نان یکی از اجزای جدانشدنی سفرۀ ماست. شاید در بسیاری از فیلمهای خارجی تصویر یک نان حجیم روی میز غذاخوری بسیاری از ما را به وجد آورده باشد. اگر دوست دارید یکی از این نانها را سر سفره خود داشته باشید، طرز تهیه نان پنیری سرآشپز روزچین را امتحان کنید.
این طرز تهیه نان بسیار ساده است و اصلاً نیازی به ورزدادن ندارد و پخت آن شما را خسته نخواهد کرد. در عوض نان خانگی لذیذ و سالمی سر سفره خواهید داشت که برای یک ساندویچ یا در کنار سوپ یا خوراک گزینه بسیار مناسبیست.
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
مواد لازم برای تهیه نان پنیری
آرد سفید: چهار پیمانه (۵۰۰ گرم) پنیر چدار رندهشده: یک پیمانه (۱۰۰ گرم) نمک: یک قاشق چایخوری (۵ گرم) پودر سیر: یکدوم قاشق چایخوری (۲ گرم) آب: یک و یکدوم پیمانه (۳۶۰ میلیلیتر) خمیرمایۀ تازه: سه گرم یا خمیر مایه خشک: یکچهارم قاشق چایخوری آرد سفید و آرد ذرت: به مقدار لازم پنیر چدار رندهشده: کمی برای روی نان
طرز تهیه نان پنیری
ابتدا پنیر چدار را رنده کنید و کنار بگذارید. آرد و پودر سیر و نمک را با هم مخلوط کنید و پنیر رندهشده را به آن اضافه و با آن مخلوط کنید.
خمیرمایۀ تازه را با یکچهارم پیمانه (۶۰ میلیلیتر) آب مخلوط کنید تا در آن حل شود و سپس به آرد اضافه کنید. یک و یکچهارم آب (۳۰۰ میلیلیتر) را به مواد اضافه نمایید و بهآرامی با مواد مخلوط کنید. این نوع نان چندان به ورزدادن نیازی ندارد. فقط وقتی خمیر یکدست شد، روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و آن را ۱۶ تا ۱۸ ساعت در دمای اتاق قرار دهید.
روی تخته آشپزی کمی آرد سفید بپاشید. خمیر را از کاسه بیرون بیاورید و روی تخته بگذارید. با کاردک آن را شکل دهید و گرد کنید.
یک پارچۀ تمیز پهن کنید و کمی آرد ذرت و آرد سفید روی آن بپاشید. حالا خمیر را روی آن قرار دهید و پارچه را دور خمیر بپیچید و ۲ ساعت دیگر کنار بگذارید تا عمل بیاید.
فر را روشن کنید و در دمای ۲۴۰ درجۀ سانتیگراد (۴۷۰ فارنهایت) قرار دهید تا گرم شود. قابلمهای گرد و چدنی به قطر ۲۳ سانتیمتر (۹ اینچ) را بدون درپوشش بهمدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا گرم شود.
خمیر را از پارچه بیرون بیاورید و در قابلمه بگذارید و رویش مقداری پنیر رندهشده بپاشید. درپوش قابلمه را ببندید و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بخار کند. بعد از این مدت درِ قابلمه را بردارید و ۲۰ دقیقه دیگر در فر (دمای ۲۳۰ درجۀ سانتیگراد یا ۴۴۰ درجۀ فارنهایت) قرار دهید تا روی نان برشته و طلایی-قهوهای شود.
قابلمه را از فر بیرون بیاورید و نان را از آن خارج کنید تا خنک شود. حالا نان را برش بزنید.
نوش جان!
برای آشنایی بیشتر با طرز تهیه نان پنیری در خانه دیدن ویدئوی آن را از دست ندهید.