پلو مرغ با سبزیجات غذایی آسان است که موادش در دسترس است که می توانید خیلی سریع آن را برای یک نهار خوشمزه تهیه کنید. با ما همراه شوید.
دستورالعمل پخت پلو مرغ با سبزیجات
در این بخش آشپزی برای امروز قصد تهیه یک برنج خوشمزه به همراه مرغ و سبزیجات را که غذایی کامل و بی نظیر است را به شما آموزش دهیم که این غذا را می توانید در رژیم غذایی سالم خود بگنجانید. ترکیب برنج، مرغ و سبزیجات با هم یک غذای متعادل و خوشمزه است که در هر زمانی می توانید این غذا را درست کنید زیرا بسیار آسان است. این غذا در اسپانیا و آمریکای لاتین رایج است.
هر خانواده ای این غذا را متناسب با سلیقه خود طبخ می کند به علاوه اینکه پروتئین گوشت و هم سبزیجات بسیار خوش طعم است. دستور تهیه این غذا برای ۴ نفر است.
استفاده از گوجه فرنگی برای پلو مرغ با سبزیجات
مواد لازم برای پلو مرغ و سبزیجات
دو عدد گوجه فرنگی (۸۰گرم)
روغن زیتون
یک عدد پیاز(۶۰گرم)
نمک،فلفل سیاه
یک فنجان برنج(۲۴۰گرم)
دو حبه سیر(۶گرم)
سه عدد ران یا سینه مرغ(۳۰۰گرم)
یک فنجان نخود فرنگی(۱۵۰گرم)
پنج عدد رشته زعفران(۱گرم)
یک دوم فلفل قرمز یا سبز(۴۰گرم)
یک تکه از عصاره مرغ (گالیلا بلانکا)
دستور تهیه پلو مرغ با سبزیجات
در ابتدا کمی روغن را درون یک ماهی تابه تقریبا پهن بریزید و روی درجه حرارت متوسط قرار دهید. پیاز، فلفل و سیر را با تابه اضافه کنید. وقتی پیاز کمی نرم شد، نمک و فلفل را برای طعم دار شدن به آن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه خوب هم بزنید.
سبزیجات وقتی خوب نرم شدند آماده هستند و به راحتی و با یک قاشق چوبی بریده می شوند.
حال سینه های مرغ را به تکه های کوچک خرد کنید و به سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله کمی شعله گاز را بیشتر کنید، اما به اندازه ای که غذا نسوزد. سپس پوست گوجه فرنگی را بگیرید و به اندازه سبزیهای دیگر خوردشان کنید و به مرغ اضافه کنید.
بگذارید تا بپزد و بعد از ۵ دقیقه آن را خوب هم بزنید. درون یک قابلمه دیگر آب را جوش کنید و بعد برنج را به همراه عصاره مرغ اضافه کنید. صبر کنید کمی بجوشد که برنج کمی نرم شود و ۵ دقیقه کافی است. سپس زعفران را برای رنگ و طعم دادن به مخلوط اضافه کنید.
اگر زعفران ندارید، میتوانید برایرنگ دادن به غذا، از آرد زردچوبه استفاده کنید، اگر چه طعم مشابهی ندارد.
نخود فرنگی را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید.
عصاره مرغ بسیار طعم دار است. به همین دلیل نیاز به ریختن نمک اضافی نیست. هم زدن را تا زمانی که برنج و مرغ کاملا پخته شود، ادامه دهید. برای عطر بیشتر، می توانید کمی از آب پخت و پز را به مواد اضافه کنید و بگذارید تا به میزان دلخواه شما پخته شوند. در آخر همقابلمه را از روی اجاق گاز بردارید. یک پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید تا کمی بماند و سپس میل کنید.
منبع
مطالب پیشنهادی
آموزش آشپزی: طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی بدون فر
طرز تهیه سالاد زیتون و فوکاسیا
طرز تهیه کاسرول میگو و گل کلم
آموزش آشپزی : طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ
طرز تهیه دسر طالبی با خامه، بستنی، ژله و شیر
طرز تهیه شیرینی شربتی با شیر
طرز تهیه شاورمای مرغ با سس ماست
طرز تهیه حلیم مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و سالم
آموزش آشپزی: طرز تهیه پیتای مرغ و سبزیجات ذغالی با سس مایونز سیر
آموزش آشپزی: طرز تهیه لینگوئین با ساردین و رازیانه
طرز تهیه مرغ کویسادیلا با سالسای آواکادو و خیار
آموزش آشپزی: طرز تهیه مرغ کاری تایلندی
آموزش آشپزی : طرز تهیه تخم مرغ شیطانی
طرز تهیه شیرینی شطرنجی و مواد لازم این شیرینی
طرز تهیه و پخت نان آرتیسان در منزل
طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو
طرز تهیه کوکوی چیپس
آموزش آشپزی ؛ طرز تهیه خوراک مرغ پارمسان
طرز تهیه غذای ایتالیایی خوشمزه کاسرول مرغ
طرز تهیه بستنی یخی گرانولا و ماست برای صبحانه