طرز تهیه کیک زنجبیلی: یک میانوعدۀ هیجانانگیز
کیک و شیرینی از آن دسته خوراکیهای خوشمزهای هستند که نمیتوان بهسادگی از کنار آنها گذشت. همانطور که میدانید کیکها انواع و اقسام مختلفی دارند؛ از کیک خامهای گرفته تا کیک هویج، کیک شکلاتی و حتی کیک ساده. اما امروز با یک طعم متفاوت همراه شما هستیم. اگر اهل خوردن گرمیجات باشید، احتمالاً کیک زنجبیلی را هم میپسندید. طرز تهیۀ این کیک اصلاً...
کیک و شیرینی از آن دسته خوراکیهای خوشمزهای هستند که نمیتوان بهسادگی از کنار آنها گذشت. همانطور که میدانید کیکها انواع و اقسام مختلفی دارند؛ از کیک خامهای گرفته تا کیک هویج، کیک شکلاتی و حتی کیک ساده. اما امروز با یک طعم متفاوت همراه شما هستیم. اگر اهل خوردن گرمیجات باشید، احتمالاً کیک زنجبیلی را هم میپسندید. طرز تهیۀ این کیک اصلاً سخت نیست و میتواند یک میانوعدۀ خوشمزه و هیجانانگیز به حساب بیاید. در ادامه با ما همراه باشید و طرز تهیه کیک زنجبیلی را در آشپزخانۀ روزچین ببینید.
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
مواد لازم برای تهیۀ کیک زنجبیلی
آرد چندمنظوره: ۳۵۰ گرم
جوش شیرین: یکونیم قاشق چایخوری
پودر دارچین: یکونیم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: دو قاشق غذاخوری
جوز هندی: یکونیم قاشق چایخوری
میخک آسیابشده: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
کرۀ نرمشده در دمای اتاق: نصف فنجان
شکر سفید: ۱۰۰ گرم
تخممرغ: یک عدد
ملاس: یک فنجان
آب گرم: یک فنجان
طرز تهیه کیک زنجبیلی خوشمزه
طرز تهیه کیک زنجبیلی بسیار ساده است و به مدتزمان زیادی احتیاج ندارد. برای تهیۀ این کیک خوشمزه در اولین مرحلۀ کار، فر را در دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد روشن و گرم کنید.
حالا بهسراغ بخش بعدی کار بروید. یک کاسۀ بزرگ بردارید و آرد چندمنظوره را درون آن بریزید. در مرحلۀ بعد نمک، پودر زنجبیل، میخک آسیابشده، جوش شیرین، دارچین و جوز هندی را اضافه کنید. مواد خشک را بهخوبی باهم مخلوط کنید تا نتیجۀ کار یکنواخت شود.
درون یک ظرف دیگر، مطابق ویدئو مقداری کره بریزید. حالا شکر سفید را به آن اضافه کرده و به کمک همزن آنها را باهم مخلوط کنید. عمل همزدن را تا زمانی که مخلوط پفکی شود ادامه دهید و در مرحلۀ بعد تخممرغ را اضافه کنید. حالا نوبت ملاس است؛ ملاس یک محصول جانبی (نوعی شیرۀ غلیظ) از فرآیند ساخت قند است که گفته میشود بسیار سالمتر از قند و شکر است. بعد از اضافهکردن ملاس، مخلوط را مجدداً همبزنید.
در مرحلۀ بعد، مواد خشک را که قبلاً باهم مخلوط کردید، مرحلهبهمرحله به شهدتان اضافه نمایید و همچنان به عملِ همزدن ادامه دهید. در آخرین مرحله، مطابق ویدئو مقداری آب گرم اضافه کرده و دوباره همبزنید. ملات کیک زنجبیلی شما در همین مرحله آماده است.
کف قالب موردنظرتان را با مقداری آرد بپوشانید و ملات کیک زنجبیلی را درون آن بریزید. قالب را بهمدت ۴۰ الی ۶۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از اتمام کار اجازه دهید تا کیک زنجبیلی سرد شود، سپس آن را برش بزنید. میتوانید روی کیک را با مقداری پودر قند تزئین و سرو کنید. نوش جان!
منبع: sweetysalado