I-MEET؛ گردهمایی سرمایهگذاران کارنکراد
اولین رویداد I-MEET، گردهمایی سرمایهگذاران کارنکراد در دانشگاه تهران برگزار شد. مدیران شتابدهندهها، صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه ایرانی و نمایندگانی از شرکتهای مختلف، افرادی بودند که در این گردهمایی حضور داشتند.
جلسه با صحبتهای علی عمیدی، مدیرعامل کارنکراد، آغاز شد. او چالشهای سرمایهگذاری، شبکهسازی سرمایهگذاران، به اشتراک گذاشتن نقطهنظرات و گفتوگو در راستای سرمایهگذاری را از محورهای اصلی این جلسه برشمرد. عمیدی در ادامه از همکاری کارنکراد با دانشگاههای صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه علمی کاربردی خبر داد و ابراز امیدواری کرد بهزودی با دانشگاه تهران هم وارد فاز رسمی همکاری شوند.
محمد نیلی احمدآبادی، رئیس دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران هم در این جلسه از راهاندازی مرکز نوآوری دانشکده فنی دانشگاه تهران تا شهریورماه خبر داد و گفت: «در چنین مرکزی شتابدهندهها و سرمایهگذاران میتوانند طی یک رقابت سالم اقتصادی و علمی، نخبگان علمی را جذب کنند. مرکز نوآوری بهنوعی میتواند به شکارگاه سرمایهگذاران هوشمند تبدیل شود.»
او ادامه داد: «ما هم بهعنوان سرمایهگذار وارد این اکوسیستم میشویم ولی جنس سرمایهگذاری ما مالی نیست و دارایی (asset) محسوب میشود.» احمدآبادی بیان کرد که در آینده روی پایاننامه دانشجویان هم سرمایهگذاری میشود.
سخنران بعدی، عیسی جلالی، پژوهشگر، مشاور و مدرس روانشناسی بود که از روحیهسازی فردی، خانوادگی و سازمانی در مهندسی و مدیریت بحران صحبت کرد. او درباره مطالعه علمی سرمایهگذاری بر روان و تأثیر روان بر سرمایهگذاری گفت: «در هر سازمان و خانواده افراد در مواقع بحرانی میتوانند فرصتها را به تهدید تبدیل کنند و برعکس میتوانند تهدیدها را به فرصت تبدیل کنند. این بستگی به عملکرد فرد دارد و ما باید آماده مقابله با شرایط بحرانی باشیم.»
علی عمیدی در حاشیه این گردهمایی درخصوص ضرورت برگزاری چنین نشستی گفت: «بعد از اینکه تعداد شرکتهای سرمایهگذاری عضو در پلتفرم کارنکراد، به ۱۴۰ شرکت رسیدند، حس کردیم لازم است که این کامیونیتی را دورهم جمع کنیم و شبکهای که به وجود آمده است را عمیقتر کنیم و به یک همافزایی نتیجهبخش برسیم. این موردی بود که هیچوقت در جای دیگری اتفاق نیفتاده است. این جلسات یک جلسه دولتی نیست یعنی برگزاری آن به این مفهوم نبوده که عدهای را دورهم جمع کنیم و بگوییم دغدغهها را مطرح کنند و آنها را به دولت یا نهادهای خاص مربوطه انتقال دهیم. شیوه کار ما در I-MEET به این صورت است که خودمان افراد را انتخاب میکنیم و تمام اتفاقات خاصی که میخواهیم بیفتد را در همان اتاق رقم میزنیم.»