طرز تهیه کشک بادمجان کبابی خوشمزه + تزیین کشک بادمجان
تزیین کشک بادمجان به شکل بادمجان , تزیین کشک بادمجان طرز تهیه کشک بادمجان کبابی مجلسی: کشک بادمجان غذای لذیذ ایرانی هستش که همه اونو دوست دارند امام وقتی این کشک بادمجان کبابی باشه دیگه یه غذای رژیمی هم حساب میشه و برای سلامتی خطری نداره امیدواریم درست کنید و از خوردن اون لذت … نوشته طرز تهیه کشک بادمجان کبابی خوشمزه + تزیین کشک...
تزیین کشک بادمجان به شکل بادمجان , تزیین کشک بادمجان
طرز تهیه کشک بادمجان کبابی مجلسی:
کشک بادمجان غذای لذیذ ایرانی هستش که همه اونو دوست دارند امام وقتی این کشک بادمجان کبابی باشه دیگه یه غذای رژیمی هم حساب میشه و برای سلامتی خطری نداره امیدواریم درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید
مواد لازم :
بادمجان
نمک و زرد چوبه
پیاز
تعنا و گردو
? طرز تهیه کشک بادمجون :
?ابتدا چند تا بادمجون تپل مپل رو خوب کبابی کردم و پوستش رو جدا کردم و بعد خوب ساطوریش کردم.یه پیاز کوچیک رو خرد کرده و سرخ کردم و کمی نمک و زردچوبه زدم و بعد یه قاشق سر پر سیر چرخشده رو سرخ کردم و بعد پیاز سرخ شده رو بهش اضافه کردم و یک قاشق سر پر نعنا خشک ریختم داخلش و کمی تفت دادم
? و بعد بادمجون ساطوری شده رو اضافه کردم و باز کمی تفت ,سپس ۳قاشق غذاخوری کشک و یک قاشق گردو ریز خرد شده ریختم داخلش و با حرارت ملایم یک ربع بعد زمانی که ابش کشیده شد از روی حرارت برداشتم.
♦️روشو با پیاز داغ،کشک ک بهش رنگ خوراکی زدم،گردو و نعنا داغ تزیین کردم.
تزیین کشک بادمجان , تزیین کشک بادمجان
تصویر تزیین کشک بادمجان و کشک بادمجان کبابی , تزیین کشک بادمجان
عکس تزیین کشک بادمجان , تزیین کشک بادمجان
چگونگی تزیین کشک بادمجان
تزیین ساده کشک بادمجان
تزیین کشک بادمجان با نان تست , تزیین کشک بادمجان
انواع تزیین کشک بادمجان
طرز تهیه تارت بادمجان مجلسی
مواد لازم برای تارت:
کره سرد ۹۰ گرم
آرد ۱۳۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن یک قاشق چایخوری
پودرسیر یک قاشق چایخوری
آب سرد به میزان لازم (تا خمیر درست شود حدودا ۵ قاشق سوپخوری)
موادبادمجان:
بادمجان ۴ عدد
پیاز سرخ شده ۳ قاشق چایخوری
سیر تازه ۲ حبه
نعناع خشک ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۵ قاشق سوپخوری
کشک ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا به شکل خرده شن در بیاید.
سپس آب سرد را اضافه کنید تا خمیر درست شود و به دست نچسبد.
خمیر را درون یخچال یک ساعت استراحت دهید و سپس درون قالبهای تارت کوچک باز کنید و حالت دهید.
خمیر را درون فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
از قالب خارج نکنید تا کاملا خنک شود؛
بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پرکننده پر کنید.
بادمجانها را حلقه حلقه کنید و به آنها کمی نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب بیندازد
سپس به وسیله دستمال آنها را خشک کنید.
۵ قاشق روغن درون سینی فر بریزید.
بادمجانها را به روغن آغشته کنید و درون فر قرار دهید تا در مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد طلایی رنگ شود.
در تابهای سیر و نعنا را همراه یک قاشق روغن تفت دهید.
سپس بادمجانها را نیز اضافه کنید و روی آن را آب جوش بریزید و بگذارید تا بپزند و مزهدار شوند.
وقتی آب آنها کاملا کشیده شد، کشک را اضافه کنید و مجددا ۱۵ دقیقه آنها را بپزید.
در آخر پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و مواد آماده شده را درون تارتها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.