خواص درمانی میوه کیوی بی بدیل و شگفت آور است


خواص درمانی میوه کیوی بی بدیل و شگفت آور است

اگر کیوی از جمله میوه‌های مورد علاقه‌ی شما است، خبر خوبی درباره خواص درمانی میوه کیوی برایتان داریم. کیوی، از جمله میوه‌های کوچک است که طعمی شیرین و در عین حال تیز دارد. این میوه‌ی سبزرنگ سرشار از ویتامین C، ویتامین K، فولات و پتاسیم است نوشته خواص درمانی میوه کیوی بی بدیل و شگفت آور است اولین بار در نت نوشت. پدیدار شد.

خواص درمانی میوه کیوی بی بدیل و شگفت آور است

اگر کیوی از جمله میوه‌های مورد علاقه‌ی شما است، خبر خوبی درباره خواص درمانی میوه کیوی برایتان داریم. کیوی، از جمله میوه‌های کوچک است که طعمی شیرین و در عین حال تیز دارد. این میوه‌ی سبزرنگ سرشار از ویتامین C، ویتامین K، فولات و پتاسیم است

5+

اگر کیوی از جمله میوه‌های مورد علاقه‌ی شما است، خبر خوبی درباره خواص درمانی میوه کیوی برایتان داریم. کیوی، از جمله میوه‌های کوچک است که طعمی شیرین و در عین حال تیز دارد. این میوه‌ی سبزرنگ سرشار از ویتامین C، ویتامین K، فولات و پتاسیم است. افزون بر این منبع خوبی از آنتی اکسیدان‌ها و همچنین فیبر می‌باشد. در ادامه در ارتباط با مواد مغذیِ کیوی به معرفی خواص درمانی میوه کیوی می‌پردازیم. کیوی ،این میوه کوجک قهوه ای رنگ پرز دار که با نصف کردن آن دو چشم زیبای سبز رنگ نگاه تان می کند میوه ای پرخاصیت است که یکی از منابع تغذیه ای ویتامین C محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: میوه های لاغر کننده شکم و و مواد غذایی چربی سوز که بهتر از قرص لاغری هستند

خواص درمانی میوه کیوی

آنتی اکسیدان های موجود در کیوی

دو ویتامین C و E دو آنتی اکسیدان قوی برای از بین بردن رادیکال های آزاد هستند. مطالعات نشان داده است وقتی این دو ویتامین در کنار هم قرار بگیرند بدن مقاومت بیشتری در برابر رادیکال های آزاد و پیشگیری از بروز استرس اکسیداتیو دارد. ویتامین E از ویتامین هایی است که علاوه بر کاهش کلسترول خون، سطح ایمنی بدن را تقویت می کند. این ویتامین به وفور در کیوی وجود دارد و از خواص درمانی میوه کیوی است.

مبارزه با پیری و چین و چروک پوست

کیوی حاوی کلاژن زیادی است به همین دلیل باعث محکم شدن پوست و استخوان ها می شود. ویتامین C موجود در کیوی از دیگر موادی است که سلامت و زیبایی پوست را سبب می شود. بر اساس مقاله درج شده در مجله پزشکی Cellular Physiology درباره خواص درمانی میوه کیوی ، کیوی حاوی ترکیبی به نام پلی ساکارید Ploysacharides است که کلاژن سازی پوست را دو برابر می کند. به همین دلیل باعث جلوگیری از چین و چروک پوست بخصوص در میانسالی می شود. علاوه بر همه این ها لوتئین Lutein موجود در کیوی از پوست در برابر اشعه فرابنفش خورشید محافظت می کند.

بیشتر بخوانید: ویتامین های ضروری زنان برای حفظ سلامتی را بشناسید

سلامت ریه

کیوی از معدود سوپرغذاهایی است که افراد مبتلا به ناراحتی های تنفسی مثل آسم نه تنها بدون نگرانی می توانند آن را مصرف کنند بلکه حتی به عنوان یک درمان طبیعی حملات آسم را کمتر و تحت کنترل در می آورد. تحقیقات ثابت کرده است افراد مبتلا به آسم هنگام کم شدن ویتامین C در بدنشان دچار حمله آسمی می شوند که خوردن کیوی می تواند مانع از کاهش این ویتامین و پیشگیری از حملات آن یا کاهش شدت آسم شود.

بیشتر بخوانید: سم زدایی ریه با یک چای گیاهی فوق العاده

کمک به درمان آسم:

محققان اینگونه می‌اندیشند که مقدار فراوانِ ویتامین C و آنتی اکسیدان‌های موجود در کیوی می‌توانند در درمان آسم مفید باشند. در همین راستا نتیجه‌ی یک مطالعه در سال ۲۰۰۰ نشان داد که میوه‌های تازه، از جمله کیوی، می‌توانند در بهبود عملکرد ریه مفید باشند. افزون بر این، کیوی می‌تواند در رفع خس‌خس سینه‌ی کودکان نیز مؤثر باشد.

بیشتر بخوانید: بیماری cf چیست؟ سرفه کردن کودکان را جدی بگیرید

سلامت چشم

خواص درمانی میوه کیوی بی بدیل و شگفت آور است

لوتئین موجود در کیوی نه تنها برای پوست که سلامت چشم ها را هم تضمین می کند. در واقع استفاده مرتب از کیوی چشم را در برابر ابتلا به بیماری های مختلف مقاوم می کند. بیماری تباهی لکه زرد Macular degeneration از جمله این بیماری های چشمی است. وقتی چشم در برابر نور قرار می گیرد لوتئین باعث کوتاه شدن طول موج اشعه فرابنفش شده اجازه نمی بدهد تا چشم صدمه ببیند. لوتئین موجود در یک کیوی بزرگ ۱۷۱ میلی‌گرم است که از هر میوه دیگری این میزان بیشتر است. از دیگر خواص درمانی میوه کیوی این است که کیوی همچنین ویتامین A دارد که از دیگر ویتامین های ضروری برای سلامت چشم است.

دژنراسیون ماکولا [= تباهی لکه زرد] از جمله اصلی‌ترین علل از بین رفتن بینایی است. اما نتیجه‌ی یک مطالعه درباره خواص درمانی میوه کیوی نشان از آن دارد که خوردن سه کیوی در روز می‌تواند تا ۳۶ درصد از خطر دژنراسیون ماکولا بکاهد. گمان می‌رود این امر به سبب سطح بالای زکسانتین و لوتئین موجود در این میوه باشد.

بیشتر بخوانید: تقویت چشم با تمرینات ساده چشم برای بینایی بهتر

کمک به هضم غذا

آنتی اکسیدان و فیبر موجود در کیوی قادر است علاوه بر هضم بهتر غذا، حرکات روده بزرگ را افزایش داده و مانع از یبوست و بیماری های گوارشی روده ها شود. خاصیت ضد التهابی کیوی از دیگر عواملی است که بیماری های مربوط به روده دستگاه گوارش را برطرف می کند. هر چند افرادی که معده بسیار حساسی دارند بهتر است از میران کم کیوی شروع کنند.

بیشتر بخوانید: درمان طبیعی یبوست با چای گیاهی و آبمیوه و حرکات ورزشی

تقویت قلب و عروق

مصرف یک عدد کیوی متوسط به طور روزانه خطر انواع سکته و گرفتگی رگ و عروق خونی را به میزان زیادی کاهش می دهد. از خواص درمانی میوه کیوی این است که حاوی پتاسیم، فیبر و ویتامین K است به همین دلیل میوه سلامت قلب نامیده می شود. تحقیقات درباره خواص درمانی میوه کیوی نشان داده است در افرادی که روزانه یک کیوی مصرف می کنند تری گلیسیرید خون نسبت به کسانی که کیوی نمی خورند ۱۵ درصد کمتر است.

استحکام استخوان ها

ویتامین K موجود در کیوی یکی از فاکتورهای مهم سلامت و استحکام استخوان ها است. مطالعات درباره خواص درمانی میوه کیوی نشان داده است این ویتامین مانع از ابتلا به پوکی استخوان و در صورت ابتلا به آن مصرف کیوی باعث کنترل این بیماری پیش رونده می شود. داشتن ناخن های سالم از دیگر خواص کیویخواص درمانی میوه کیوی است.

بیشتر بخوانید: علت پوکی استخوان شدید و درمان استئوپنیا و شناخت عوامل خطرساز

خواب بهتر

کیوه از میوه های است که برای یک خواب آرام و عمیق پیشنهاد می شود. پس در صورتی که از کم خوابی یا بدخوابی در رنج هستید خوب است یکی دو ساعت قبل از خواب کیوی میل کنید تا با سروتونین موجود در آن خواب بهتری داشته باشید و از خواص درمانی میوه کیوی بهره ببرید.

میوه ضد سرطان

سال ها است در چین از کیوی به عنوان یک میوه درمانی استفاده می شود. پزشکان چینی برای کاهش درد مفاصل، از بین رفتن سنگ های کلیه، سم زدایی کبد و حتی جلوگیری از رشد تومورهای سرطانی کبد، ریه و روده بزرگ کیوی را تجویز می کنند.

ضد باکتری و ضد قارچ

بسیاری از تحقیقات درباره خواص درمانی میوه کیوی نشان داده است که کیوی خاصیت ضد باکتری و ضد قارچی دارد. دانه های کیوی حاوی نوعی آنتی بیوتیک است که خوشبختانه با خوردن کیوی به راحتی می توانید از خواص آن بهره بگیرید. کیوی های طلایی رنگ حاوی آکتین چینین actinchinin است که نوعی پروتئین با قابلیت ضدقارچ است.

تقویت سیستم ایمنی:

کیوی سرشار از ویتامین C است. در واقع، تنها یک فنجان از این میوه حاوی ۲۷۳ درصد از نیاز روزانه به ویتامین C می‌باشد. از آن‌جا که ویتامین C ماده‌ای ضروری برای تقویت دستگاه ایمنی است، لذا می‌توان گفت که کیوی نیز در تقویت سیستم ایمنی نقشی اساسی دارد. این امر را یک مطالعه نیز اثبات کرده است. نتایج یک مطالعه نشان از آن دارد که کیوی در کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های آنفلوآنزا و همچنین سرماخوردگی مفید است، خصوصاً برای خردسالان و افراد بالای ۶۵ سال.

کاهش خطر برخی بیماری‌ها:

استرس اکسیداتیو در بدن می‌تواند موجب آسیب به دی.ان.ای ما شود و این امر خود می‌تواند بیماری‌های مختلف را به همراه داشته باشد. اما کیوی، با داشتن آنتی اکسیدان‌های مختلف، قادر به کاهش احتمال استرس اکسیداتیو است.

کنترل فشار خون:

افزون بر موارد فوق، کیوی در کنترل سطح فشار خون نیز مفید است. مطالعات حاکی از آن هستند که مصرف سه کیوی در روز می‌تواند موجب کاهش فشار خون شود، حتی مؤثر تر از مصرف یک سیب در طول روز. این امر در بلندمدت می‌تواند کاهش خطر سکته قلبی و در کل حملات قلبی را در پی داشته باشد.

کاهش خطر لخته شدن خون:

علاوه بر کاهش فشار خون، مصرف کیوی می‌تواند کاهش خطر لخته شدن خون را نیز به همراه داشته باشد. نتیجه‌ی یک مطالعه، که در دانشگاه اسلو صورت گرفت، حکایت‌گر این است که مصرف دو الی سه کیوی در روز به طور قابل توجهی در کاهش خطر لخته شدن خون مؤثر است. محققان بر این نظر اند که این تأثیر، شباهتی بسیار به تأثیر آسپرین بر روی لخته شدن خون دارد.

بیشتر بخوانید: علائم لخته شدن خون در بدن

مقایسه کیوی با پرتقال

هر چند هر دو منبع خوبی برای تامین بخشی از نیاز روزانه بدن به ویتامین C هستند ولی کیوی نسبت به پرتقال شکر بیشتری دارد و پرتقال به دلیل خواص ضددردی که دارد نسبت به کیوی از خاصیت ضد التهابی بیشتری برخوردار است. ولی اگر به بیماری مثل دیابت یا رفلاکس معده مبتلا هستید بهتر است این دو میوه را با احتیاط مصرف کنید.

بیشتر بخوانید: درمان طبیعی رفلاکس معده در خانه و با رژیم غذایی

چند نکته

۱- مصرف کیوی، برای عموم مردم بی خطر است به جز کسانی که به آن آلرژی دارند. علائم آلرژی به این میوه عبارت اند از: تهوع، خارش دهان، تورم زبان، اختلال در بلع، استفراغ و کهیر.

۲- در برخی موارد نادر کیوی ممکن است به شدت موجب کاهش لخته شدن خون شده و در نتیجه خونریزی را سبب شود. بنابراین اگر در شرف انجام یک عمل جراحی هستید، بهتر است برای احتیاط این میوه را مصرف نکنید.

۳- سعی کنید کیوی را نپزید تا ویتامین C آن از میان نرود.

منبع: davidwolfe.com

خواص درمانی میوه کیوی بی بدیل و شگفت آور است خواص درمانی میوه کیوی بی بدیل و شگفت آور است
لیست قیمت گوشی موبایل
برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذاید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

اگر جوابی برای دیدگاه من داده شد مرا از طریق ایمیل با خبر کن

نام *

ایمیل *

وبسایت

Current ye@r *

Leave this field empty


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

سرد شدن دست و پا نشانه کمبود این ویتامین هاست