طرز تهیه شیرینی ناپلئونی و نکات خوشمزه کردن آن


طرز تهیه شیرینی ناپلئونی و نکات خوشمزه کردن آن

شیرینی ناپلئونی بسیار طعم ویژه و خاصی برای پذیرایی در مجالس و محالف مختلف شما را دارد. با ما همراه شوید. مواد لازم شیرینی ناپلئونی  خمیر هزارلای آماده 1 بسته پودر شکر 3 قاشق غذاخوری خامه 1 و 1/2 پیمانه سفیده تخم مرغ 1...

شیرینی ناپلئونی بسیار طعم ویژه و خاصی برای پذیرایی در مجالس و محالف مختلف شما را دارد. با ما همراه شوید.

مواد لازم شیرینی ناپلئونی

خمیر هزارلای آماده ۱ بسته پودر شکر ۳ قاشق غذاخوری خامه ۱ و ۱/۲ پیمانه سفیده تخم مرغ ۱ عدد وانیل مایع ۱/۲ قاشق چایخوری پودر شکر یا پودر قند برای روی شیرینی پودر پسته برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی و نکات خوشمزه کردن آن

طرز تهیه کامل شیرینی ناپلئونی

قبل درست کردن خمیر شیرینی ناپلئونی باید ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.

اگر خمیر هزارلا را خودتان در خانه تهیه کردید که خودش یک دستور خاص دارد باید با وردنه آن را به طول نیم سانت صاف کنید و با کاتر دور آن را ببرید.اگر هم از خمیر آماده که در اکثر سوپر مارکت ها بزرگ وجود دارد استفاده کردید لازم نیست با وردنه صافش کنید ولی دور تا دور آن را با کاتر ببرید.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی و نکات خوشمزه کردن آن

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

در مرحله بعد خمیر شیرینی ناپلئونی را با کاتر از وسط دو نصف کنید و هر دو قسمت خمیر را به همراه خمیرهایی که از کنارش بریدیم داخل سینی فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه قرار میدهیم تا خمیر کاملا بالا بیاد و لایه به لایه بشود .بعد از ۱۰ دقیقه دمای فر را پایین می آوریم و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای فر ۱۸۵ درجه فارنهایت قرار میدهیم تا روی خمیر یکم طلایی شود.وقتی که از فر بیرون آوردیم صبر میکنیم تا کاملا خنک شوند. نان این شیرینی خیلی ترد و شکننده است. در این فاصله خامه وسط و روی شیرینی را آماده میکنیم.

خامه را با پودر شکر و وانیل مخلوط میکنیم و با هم زن برقی هم میزنیم. بهتر است ظرف و سر همزن را به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا موقعه همزدن خامه سرما باعث زودتر فرم گرفتن خامه شود.

یک عدد سفیده تخم مرغ هم در مواد این شیرینی ذکر شد که ریختن آن دل به خواهی است و اگر بخواهید از آن استفاده کنید باید جداگانه آن را هم بزنید تا پف کند و موقعه فرم گرفتن خامه به آن اضافه کنید.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی و نکات خوشمزه کردن آن

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

برای درست کردن شیرینی هر دو تیکه خمیر پخته شده و آماده شده را توسط چاقو به دو لایه تقسیم میکنیم .لایه رویی را که پف بیشتری دارد با فشار ضربه های چاقو پفش را می خوابانیم و از خرده های ایجاد شده توسط ضربه ی چاقو برای تزیین خود شیرینی استفاده میکنیم .این شیرینی را می توانید دو لایه، سه لایه و حتی چهار لایه درست کنید. ولی من به دلیل تردی زیاد این شیرینی و متلاشی نشدنش هنگام میل کردن ترجیح دادم دو لایه استفاده کنم.حتی میتوانید برای لایه میانی این شیرینی بجای خامه از کرم وانیلی هم استفاده کنید.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی و نکات خوشمزه کردن آن

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

حالا روی لایه اول نان را با کمک چاقو با خامه می پوشانیم و بعدلایه دوم را روی آن میگذاریم و با کمی فشار دست جایش را ثابت میکنیم دوباره خامه را روی لایه دوم می پوشانیم تا هر چند لایه ای که بخواهید استفاده کنید این مراحل را تکرار کنید.نهایتا روی لایه آخر را با خامه میپو شانیم و از لایه هایی خمیری که بریده شده بودند و در کنار لایه اصلی نان در فر پخته شدند را با دست پودر میکنیم و روی سطح خامه ها می ریزیم و با مقداری پودر قند و پودر پسته تزیین میکنیم.قبل از اینکه شیرینی ناپلئونی آماده شده را برش بزنید توصیه میکنم شیرینی را به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا نان آن با وجود خامه رویش نرم تر شود و از حالت شکنندگی در بیاید و بعد به اندازه دلخواه شیرینی را برش بزنید.

منبع

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی و نکات خوشمزه کردن آن

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

کپشن غمگین | 100 کپشن غمگین خاص کوتاه و بلند برای استوری و پست