طرز تهیه کیک مرغ و قارچ

کیک مرغ و قارچ اغلب با نان تست یا خمیر درست تهیه و به عنوان شام میل میشود. کیک مرغ و قارچ غذایی مجلسی است که میتوان آن را به شکلهای مختلف تزیین کرد و در جشن تولدها و مهمانیها مورد استفاده قرار داد.

مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲.۵ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۱ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۱۵۰ گرم
فلفل دلمهای ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر له شده ۱ حبه
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
دستور تهیه:
تخم مرغها را در ظرفی شکسته و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شوند.
نمک، فلفل و روغن را در تخم مرغ ریخته و خوب هم بزنید.
بکینگ پودر را با ماست مخلوط کنید، سپس آن را در مخلوط تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
آرد را کم کم در مایه فوق الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را کنار گذاشته و مشغول درست کردن مایه میانی کیک مرغ شوید.
یکی از پیازها را خرد کرده و در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر له شده را روی پیاز بریزید و پس از ۲ دقیقه مرغ را اضافه کنید.
مرغ را با پیاز و سیر تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ کاملا با ادویهها مخلوط شود.
۱ پیمانه آب جوش روی مرغ بریزید، درب قابلمه را بسته و حرارت را ملایم کنید.
حدود ۲ ساعت صبر کنید تا مرغ بپزد. وقتی مرغ کاملا پخت، آن را ریش ریش کنید.
پیاز دیگر را خرد کنید و در یک تابه با ۲-۱ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید، سپس مرغ ریش ریش را به آن اضافه کرده و یکی دو دقیقه با پیاز تفت دهید.
قارچ را با مقداری روغن در یک تابه دیگر بر روی حرارت متوسط تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.
قارچ و فلفل دلمهای را به مرغ اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید تا فلفل دلمهای نرم شود.
سس مایونز را به مواد اضافه کرده، هم بزنید و سپس حرارت را خاموش کنید.
کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و دیوارههای آن را با کره چرب کنید، سپس نیمی از خمیر کیک را در قالب بریزید، سطح آن را صاف کنید و مواد درون کیک را روی آن پهن کنید.
روی مواد، یک لایه پنیر پیتزا قرار داده، بقیه خمیر را روی آن بریزید و روی خمیر دوباره یک لایه پنیر پیتزا قرار دهید.
قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید و سپس ۵ دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
کیک مرغ و قارچ را در ظرف سرو قرار داده و روی آن را به سلیقه خود با سس و سبزیجات تازه تزیین کنید.
نکته: مواد میانی کیک مرغ باید کاملا بدون آب باشند، اگر مواد آبدار باشند کیک مرغ حالت خمیری به خود میگیرد.
منبع: ستاره
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲.۵ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۱ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۱۵۰ گرم
فلفل دلمهای ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر له شده ۱ حبه
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
دستور تهیه:
تخم مرغها را در ظرفی شکسته و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شوند.
نمک، فلفل و روغن را در تخم مرغ ریخته و خوب هم بزنید.
بکینگ پودر را با ماست مخلوط کنید، سپس آن را در مخلوط تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
آرد را کم کم در مایه فوق الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را کنار گذاشته و مشغول درست کردن مایه میانی کیک مرغ شوید.
یکی از پیازها را خرد کرده و در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر له شده را روی پیاز بریزید و پس از ۲ دقیقه مرغ را اضافه کنید.
مرغ را با پیاز و سیر تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ کاملا با ادویهها مخلوط شود.
۱ پیمانه آب جوش روی مرغ بریزید، درب قابلمه را بسته و حرارت را ملایم کنید.
حدود ۲ ساعت صبر کنید تا مرغ بپزد. وقتی مرغ کاملا پخت، آن را ریش ریش کنید.
پیاز دیگر را خرد کنید و در یک تابه با ۲-۱ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید، سپس مرغ ریش ریش را به آن اضافه کرده و یکی دو دقیقه با پیاز تفت دهید.
قارچ را با مقداری روغن در یک تابه دیگر بر روی حرارت متوسط تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.
قارچ و فلفل دلمهای را به مرغ اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید تا فلفل دلمهای نرم شود.
سس مایونز را به مواد اضافه کرده، هم بزنید و سپس حرارت را خاموش کنید.
کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و دیوارههای آن را با کره چرب کنید، سپس نیمی از خمیر کیک را در قالب بریزید، سطح آن را صاف کنید و مواد درون کیک را روی آن پهن کنید.
روی مواد، یک لایه پنیر پیتزا قرار داده، بقیه خمیر را روی آن بریزید و روی خمیر دوباره یک لایه پنیر پیتزا قرار دهید.
قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید و سپس ۵ دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
کیک مرغ و قارچ را در ظرف سرو قرار داده و روی آن را به سلیقه خود با سس و سبزیجات تازه تزیین کنید.
نکته: مواد میانی کیک مرغ باید کاملا بدون آب باشند، اگر مواد آبدار باشند کیک مرغ حالت خمیری به خود میگیرد.
منبع: ستاره