کاپ کیک پیتزا نوعی پیتزای لقمهای کوچک است که در قالب مافین درست میشود و مانند پیتزای معمولی از دو قسمت تشکیل شده است؛ خمیری که در قالب قرار میگیرد و مواد درونی که معمولا نوعی سس تهیه شده از انواع گوشت و سبزیجات پخته است که با لایهای از پنیر پیتزا پوشانده میشود. با ما همراه شوید.
کاپ کیک نوعی فینگر فود با تنوع بالاست که به عنوان دسر و به عنوان پیش غذا سرو میشود. کاپ کیک شکلاتی و کاپ کیک سیب دو نوع کیک تک نفره خوشمزه هستند که اغلب به عنوان دسر خورده میشوند، در حالیکه کاپ کیک پیتزا نوعی پیتزای مناسب برای جشنها و مهمانی هاست که اغلب به عنوان پیش غذا سرو میشود. کاپ کیک پیتزا تنوع بالایی دارد و انواع مواد غذایی در تهیه آن استفاده میشود. خمیر این غذا نیز به روشهای مختلفی درست میشود، گاهی خمیر را با مواد درونی پیتزا مخلوط میکنند و در قالب مافین یا کپسولهای کاغذی میپزند؛ گاهی خمیر را در قالب پهن کرده و روی آن را با چند لایه سوسیس، کالباس، گوشت و سبزیجات پخته پر میکنند و سپس در فر میپزند. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ۲ نوع کاپ کیک پیتزا را با هم مرور کنیم.
۱. طرز تهیه کاپ کیک پیتزا با فیلینگ دلخواه
مواد لازم |
آرد چند منظوره |
۲٫۵ فنجان |
نمک |
۱٫۵ قاشق چایخوری |
روغن |
۵ قاشق غذاخوری |
شکر |
۱٫۵ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر |
۲ پینچ |
مایه خمیر |
۱٫۵ قاشق چایخوری |
شیر گرم |
به میزان لازم |
سس گوجه فرنی |
به میزان لازم |
مواد درونی (فیلینگ) |
به میزان لازم |
پنیر پیتزا |
۱ فنجان |
دستور تهیه:
ابتدا همه مواد خشک را مخلوط کرده و روغن را به آن اضافه کنید. سپس شیر گرم را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود و به دست نچسبد.
حداقل ۸ دقیقه خمیر را ورز دهید، سپس آن را گرد کنید و روی آن کمی روغن بمالید. روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا خمیر ور آید و حجم آن دو برابر شود. بسته به دمای هوا، حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت طول میکشد تا خمیر ور آید.
پس از اینکه خمیر ور آمد آن را به ۱۲ تکه مساوی تقسیم کنید. هر تکه خمیر را گرد کرده و سپس با وردنه پهن کنید تا ضخامت آن حدود نیم سانتیمتر شود.
قالب مافین را با مقداری روغن چرب کنید و خمیرها را در قالب قرار دهید به گونهای که کف قالب و دیوارههای آن را بپوشاند.
مقداری سس گوجه فرنگی روی خمیر بمالید، سپس مواد درونی (فیلینگ) را روی آن بریزید.
مقداری پنیر پیتزای رنده شده روی مواد درونی بپاشید و نهایتا کمی سس کچاپ روی پنیر پیتزا بریزید.
۲۰ دقیقه فرصت دهید تا کاپ کیکها استراحت کنند و فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس کاپ کیکها را در فر قرار داده و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا پنیر روی آنها ذوب شده و خمیر کاپ کیکها پخته شود.
کاپ کیکها را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا کمی خنک شوند و سپس میل کنید.
این کاپ کیکهای خوشمزه را میتوانید تا ۲ هفته در فریزر نگهداری کنید.

۲. طرز تهیه کاپ کیک پیتزا با فیلینگ مخصوص
مواد لازم برای تهیه خمیر کاپ کیک پیتزا |
آرد |
۱ فنجان |
شیر خشک |
۱/۴ فنجان |
بکینگ پودر |
۱ قاشق غذاخوری |
نمک |
۱/۲ قاشق چایخوری |
شکر |
۱/۲ قاشق چایخوری |
روغن |
۱/۴ فنجان |
ماست |
۱/۲ فنجان |
تخم مرغ |
۴ عدد |
آب |
۱/۲ فنجان |
ارگانو |
۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای فیلینگ کاپ کیک پیتزا |
سوسیس خرد شده |
۱ فنجان |
زیتون بدون هسته خرد شده |
۱/۲ فنجان |
فلفل دلمه ای ریز خرد شده |
۱/۴ فنجان |
گوجه فرنگی خرد شده |
۱/۴ فنجان |
پنیر پیتزای رنده شده |
۱ فنجان |
دستور تهیه:
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
تخم مرغها را در ظرفی شکسته و هم بزنید، سپس ماست، شکر، نمک، روغن، شیر خشک، آب و ارگانو را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده، کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکنواختی حاصل شود.
قالبهای کاپ کیک را با روغن یا کره چرب کرده و کمی آرد بپاشید، سپس تا ۳/۴ حجم هر قالب را با خمیر پر کنید.
به ترتیب یک لایه سوسیس، زیتون، گوجه فرنگی و فلفل دلمهای روی خمیر بریزید و در آخر مقداری پنیر پیتزای رنده شده روی مواد بپاشید.
قالب را در فری که از قبل گرم کرده اید قرار داده و ۲۰-۱۵ دقیقه فرصت دهید تا کاپ کیکها بپزند.
چند نکته در طرز تهیه کاپ کیک پیتزا
پنیر پیتزای کمی روی کاپ کیک بریزید تا آب لایههای زیری تبخیر شود و کاپ کیکها خمیری و خیس نشوند.
به جای سوسیس میتوانید از سس گوشت یا مرغ استفاده کنید و سبزیجات دیگری مانند قارچ و ذرت پخته روی کاپ کیک پیتزا قرار دهید.
پس از ۱۵ دقیقه، کاپ کیکها را چک کنید و پس از اینکه از پختن خمیر آن مطمئن شدید، فر را خاموش کنید.
منبع
مطالب پیشنهادی
طرز تهیه کاپ کیک ساده /کاپ کیک وانیلی
طرز تهیه کیک ترس لچس کیکی بسیار خوشمزه
طرز تهیه کیک بستنی بسیار خوشمزه در منزل
آموزش آشپزی : طرز تهیه خمیر پیتزا
طرز تهیه کیک آناناس وارونه
طرز تهیه فلافل به روش جنوبی
آموزش کیک پزی : طرز تهیه کیک فاج شکلاتی
طرز تهیه یک پودینگ غول خانوادگی
طرز تهیه شیرینی شربتی با شیر
طرز تهیه دسر محلبی پسته
طرز تهیه پیتزا کالزونه غذای پر طرفدار ایتالیایی/ آموزش تصویری
طرز تهیه بورانی کدو حلوایی به ۲ روش
آموزش ویدیویی طرز تهیه پاناکوتا انبه
کیک تغییرشکل دهنده که شما را به وجد میآورد
طرز تهیه فلفل سوخاری شکم پر
طرز تهیه کوکوی چیپس
طرز تهیه پاستیل رولی خانگی خوشمزه
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پنیری
طرز تهیه گرانیتای قهوه
طرز تهیه رولت خرما مجلسی رژیمی