پیشنهاد ویژه برای صبحانهای دلچسب: طرز تهیه پنکیک
سلام. به آشپزخونه روزچین خوش آمدید. صبحانه مهمترین وعدۀ غذایی است. خوردن یک صبحانۀ مقوی و سالم باعث انرژی و نشاط در طول روز و مانع از گرسنگی مضر و ریزهخواریهای چاقکننده میشود. اگر دوست دارید برای مواقعی که در کنار عزیزانتان هستید یک صبحانۀ لذیذ تدارک ببینید با سرآشپز روزچین همراه باشید و طرز تهیه پنکیک خوشمزه و ساده را امتحان کنید.
سلام. به آشپزخونه روزچین خوش آمدید. صبحانه مهمترین وعدۀ غذایی است. خوردن یک صبحانۀ مقوی و سالم باعث انرژی و نشاط در طول روز و مانع از گرسنگی مضر و ریزهخواریهای چاقکننده میشود. اگر دوست دارید برای مواقعی که در کنار عزیزانتان هستید یک صبحانۀ لذیذ تدارک ببینید با سرآشپز روزچین همراه باشید و طرز تهیه پنکیک خوشمزه و ساده را امتحان کنید.
پنکیک
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
پنکیکها انواع مختلفی دارند که بنا به مواد تشکیلدهنده آن در وعدههای مختلف غذایی سرو میشوند. در این مطلب، تهیه پنکیک ساده را آموزش میدهیم که بهسرعت آماده میشود. استفاده از شکر در این پنکیک کاملاً اختیاری و باتوجهبه ذائقه شماست.
مواد لازم برای تهیه پنکیک
آرد سفید: یک و یکدوم پیمانه بیکینگپودر: سه تا چهار قاشق چایخوری نمک: در حد نوک انگشت شکر: دو تا سه قاشق غذاخوری (اختیاری) شیر: یک و یکچهارم پیمانه (۳۱۰ میلیلیتر) کرۀ ذوبشده: یکچهارم پیمانه (۶۰ گرم) + کمی کره برای پختن پنکیک عصارۀ وانیل: یکدوم قاشق چایخوری تخممرغ: یک عدد
طرز تهیه پنکیک
پختن پنکیک بسیار ساده و سریع است. در فروشگاهها پودر پنکیک آماده هم وجود دارد که برای پخت آن نیازی به سرخکردن ندارید و در تابه داغ آماده میشود. اما اینجا، همه جزئیات پنکیکی که آموزش میدهیم زیر نظر خودتان است و مسلماً طعم دلچسبتری خواهد داشت.
ابتدا آرد و بیکینگپودر را در کاسه بریزید و کمی نمک اضافه نموده و همه مواد را مخلوط کنید و کنار بگذارید. اگر دوست دارید پنکیک شما شیرین باشد مقداری شکر در این مرحله یا در مرحلۀ بعد اضافه کنید.
در ظرفی دیگر تخممرغ و شیر و کرۀ ذوبشده را با هم مخلوط کنید. برای عطر و طعم بهتر کمی عصارۀ وانیل فراموش نشود. وقتی این مواد را کاملاً با هم مخلوط کردید آن را به آرد اضافه کنید و آرام همبزنید تا مایع پنکیک شما یکدست شود.
تابهای نسوز با کف سالم را روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب گرم شود. کمی کره در حد قاشق چایخوری در تابه بریزید و وقتی کره ذوب و گرم شد نصف ملاقه یا نصف فنجان از مایع را در تابه بریزید. چند دقیقه صبر کنید و پنکیک را زیر و رو کنید تا طرف دیگر هم بپزد. بقیۀ موادتان را هم بههمینترتیب با کمی کره بپزید.
پنکیکها را در ظرف مناسب بچینید و با کره و عسل یا مربای دلخواه یا پودر قند و برشهای میوه تزئین و سرو کنید.
نوش جان!
طرز تهیه انواع پنکیک را در آشپزخونۀ روزچین ببینید.