سالاد میوه تابستانی رژیمی
قصد داریم به شما طرز تهیه سالاد میوه ای رژیمی خیلی خوشمزه با موز و توت فرنگی را آموزش دهیم. با ما همراه باشید
به گزارش فانوس، با رسیدن فصل تابستان و تنوع میوه های موجود در بازار شما می توانید سالاد های میوه ایی خوشمزه و رنگارنگی را در این فصل درست کنید. در این مطلب به شما طرز تهیه سالاد میوه ایی با موز و توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم. توت فرنگی های خوشمزه و خوش عطر در کنار موزهای شیرین طعم و مزه دلچسبی را به سالاد میوه می دهند. شما به سلیقه ی خود می توانید این سالاد را با میوه های مختلف دیگر نیز امتحان کرده و سالاد میوه ایی مورد علاقه ی خود را طبق سلیقه ی خود درست کنید. این سالاد را می توانید به راحتی و در مدت زمان کوتاهی در منزل درست کرده و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد میوه توت فرنگی و موز
یک بسته پنیر خامه ای (8 اونس)
یک بسته پودینگ چیز کیک فوری (3.4 اونس)
یک فنجان کرم وانیلی یا ماست وانیلی
توت فرنگی برش داده شده 1 پوند
2 ظرف زغال اخته (6 اونس) اختیاری
3 عدد موز بزرگ، برش خورده
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
مارشمالو درصورت تمایل
طرز تهیه سالاد میوه رژیمی تابستانی با توت فرنگی و موز
سالاد میوه,سالاد میوه رژیمی,سالاد میوه تابستانی
مقداری از پنیر خامه ایی را به وسیله ی همزمن برقی هم بزنید تا زمانی که صاف و یکدست شود. پس از آن کرم وانیلی را اضافه کرده و مجدد میکس کردن مواد با هم را ادامه دهید.
پس از آن پودینگ را که به صورت پودری خشک است را به آن ها اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند . به صورت کرم درآیند. بقیه پنیر خامه ایی را به مواد اضافه کنید. و به هم زدن ادامه دهید.
در یک ظرف بزرگ توت فرنگی ها را که قبلا شسته شده تکه تکه کنید. سپس موزها را بصورت برش های سکه ایی تکه تکه کنید و روس آن ها ابلیمو بریزید. ریختن ابلیمو روی موزها باعث می شود که سیاه نشوند. در صورت تمایل زغال اخته را به میوه ها اضافه کنید. سپس میوه ها را در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
مارشمالو را به ظرفی که حاوی مخلوط پنیر خامه ایی و کرم وانیلی است اضافه کنید و به آرامی با قاشق مواد را با هم ترکیب کنید.
در مرحله آخر میوه هایی که در یخچال خنک شده اند را به مواد اضافه کرده و به آرامی با هم مخلوط کنید. روی این دسر زیبا و خوشمزه را می توانید به وسیله ی میوه ها تزیین کرده و پس از خنک شدن در یخچال نوش جان کنید.
منبع: سیمرغ