طرز تهیه پنکیک شکلاتی با سس مخصوص برای صبحانههای دو نفره
سلام. به آشپزخونۀ روزچین خوش آمدید. باتوجهبه استقبال و درخواست شما عزیزان سرآشپز روزچین آموزش یک پنکیک خوشمزۀ دیگر را در اختیار شما قرار میدهد. با طرز تهیه پنکیک شکلاتی میتوانید بهسادگی یک صبحانه دونفرۀ لذیذ و اشتهابرانگیز تهیه کنید و از خوردن آن با یک لیوان شیر یا چای و قهوه در کنار یار جانی لذت ببرید.
سلام. به آشپزخونۀ روزچین خوش آمدید. باتوجهبه استقبال و درخواست شما عزیزان سرآشپز روزچین آموزش یک پنکیک خوشمزۀ دیگر را در اختیار شما قرار میدهد. با طرز تهیه پنکیک شکلاتی میتوانید بهسادگی یک صبحانه دونفرۀ لذیذ و اشتهابرانگیز تهیه کنید و از خوردن آن با یک لیوان شیر یا چای و قهوه در کنار یار جانی لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک شکلاتی
آرد سفید: یک و یکچهارم پیمانه آرد (۱۶۰ گرم) پودر کاکائو (شیرین نباشد): یکسوم پیمانه (۴۰ گرم) بیکینگپودر: یک و یکدوم قاشق چایخوری جوش شیرین: یکدوم قاشق چایخوری نمک: یکچهارم قاشق چایخوری شکر: یکچهارم پیمانه (۵۰ گرم) شیر: یک پیمانه (۲۴۰ میلیلیتر) کرۀ ذوبشده: دو قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) + کمی کره ذوبنشده برای پختن پنکیکها تخممرغ بزرگ: یک عدد چیپس شکلاتی: یکسوم پیمانه (۶۰ گرم)
مواد لازم برای سس شکلاتی روی پنکیک
خامۀ غلیظ یا سنگینِ رقیق (heavy cream): یکدوم پیمانه (۱۲۰ میلیلیتر) شکلات تلخ یا شیری خردشده: ۶۰ گرم
نکته: طرز تهیه خامۀ سنگین یا غلیظ (heavy cream) را میتوانید در مقاله تارت فرانسوی بخوانید.
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
طرز تهیه پنکیک شکلاتی
تخممرغ و شکر را در کاسه بریزید و کاملاً همبزنید تا شکر بهخوردِ تخممرغ برود. شیر و کرۀ ذوبشده را اضافه و مخلوط کنید. مواد را همبزنید تا مایع شما یکدست شود.
در ظرفی دیگر آرد، پودر کاکائو، بیکینگپودر، جوش شیرین و نمک را بریزید و کاملاً مخلوط کنید. حالا این مواد را کمکم به مخلوط شیر اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید. در این مرحله مقداری چیپس شکلاتی هم اضافه و مخلوط کنید.
تابه تفلون یا چدنی مناسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید تا ذوب شود. کرۀ ذوبشده را کف تابه بمالید. یکچهارم پیمانه از مایع پنکیک را روی تابه بریزید. دو تا سه دقیقه صبر کنید. وقتی روی پنکیک شما حبابهای کوچک ظاهر شد یعنی آماده برگرداندن است. طرف دیگر را هم کمی بپزید و پنکیک را بردارید. همه مواد را به این صورت در تابه بپزید. وقتی کف تابه خیلی خشک شد باز هم کمی کره بریزید.
خامۀ سنگینِ رقیق (heavy cream) را روی حرارت کم قرار دهید تا به حالت جوش برسد و آن را از روی شعله بردارید. شکلات خردشده را به آن اضافه نمایید و یک دقیقه همبزنید تا شکلات در خامه حل شود و سس شکلاتی یکدست شود.
پنکیکها را در ظرف مناسب بچینید و سس شکلاتی را رویشان بریزید. میتوانید روی پنکیکها را با خامۀ سفیدِ فرمگرفته و میوه تزئین کنید.
نوش جان!
ویدئوی آموزش طرز تهیه پنکیک شکلاتی را از دست ندهید.