طرز تهیه سوپ حریره


مواد لازم برای سوپ حریره گوشت بره:400 گرم زردچوبه:1 قاشق چای خوری فلفل سیاه:1/5 قاشق چای خوری پودر دارچین:1 قاشق چای خوری پودر زنجبیل:1/4 قاشق چای خوری کره:2 قاشق غذاخوری کرفس خرد شده:3/4 فنجان پیاز سفید خرد شده:1 عدد پیاز قرمز خرد شده:1 عدد گشنیز تازه:1/2 فنجان گوجه فرنگی خرد شده:800 گرم آب:7 فنجان عدس:3/4 فنجان نخود:425 گرم ورمیشل:110 گرم تخم...

طرز تهیه سوپ حریره
مواد لازم برای سوپ حریره

گوشت بره:۴۰۰ گرم
زردچوبه:۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه:۱/۵ قاشق چای خوری
پودر دارچین:۱ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل:۱/۴ قاشق چای خوری
کره:۲ قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده:۳/۴ فنجان
پیاز سفید خرد شده:۱ عدد
پیاز قرمز خرد شده:۱ عدد
گشنیز تازه:۱/۲ فنجان
گوجه فرنگی خرد شده:۸۰۰ گرم
آب:۷ فنجان
عدس:۳/۴ فنجان
نخود:۴۲۵ گرم
ورمیشل:۱۱۰ گرم
تخم مرغ زده شده:۲ عدد
لیمو:۱ عدد


طرز تهیه سوپ حریره
گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار می‌دهیم و هر ۵ دقیقه یک بار آن را هم می‌زنیم.
سپس گوجه فرنگی را افزوده و میگذاریم به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
رب گوجه، آب و عدس را افزوده و میگذاریم به جوش آید.
سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه می‌دهیم ۲ ساعت بپزد.
۱۰ دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ می‌ریزیم.
تخم مرغ‌ها و آب لیمو را به آن افزوده و میگذاریم ۱ دقیقه بپزد.
منبع: نون و آب

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

فیلم عروسی زن دو شوهره همه را ناراحت کرد ! / کجا داریم می ریم !؟