سوپ مرغ برای سرماخوردگی با لیمو و کرفس
سوپ مرغ و لیمو نوعی سوپ دلپذیر معطر برای سرماخوردگی است که خیلی آسان تهیه شده و طعم بسیار دلچسبی دارد.
مواد لازم
کره ۴ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک ریز حلقه شده ۸ عدد
هویج باریک ورقه شده ۲ عدد
کرفس باریک ورقه شده ۲ ساقه
سینه مرغ بدون استخوان ریز خرد شده ۲۲۵ گرم
لیمو ۳ عدد
عصاره مرغ ۲ پیمانه
اسپاگتی خشک خرد شده به تکههای کوچک ۱۵۰ گرم
خامه ۱/۴ پیمانه (۱۵۰ میلی لیتر)
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه:
کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم ذوب کنید. پیاز، هویج، کرفس و مرغ را به آن اضافه کرده، روی حرارت کم به مدت ۸ دقیقه تفت دهید و گاهی آن را هم بزنید.
پوست لیموها را نازک ببرید و آنها را به مدت ۳ دقیقه در آب جوش قرار دهید و نیم پز کنید. خود لیموها را نیز آب بگیرید.
پوست و آب لیمو را همراه با عصاره مرغ به محتویات قابلمه اضافه کنید.
اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم به جوش آیند و حدود ۴۰ دقیقه بجوشند. در این فاصله گاهی آن را هم بزنید.
ورمیشل را به قابلمه افزوده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
با فلفل سفید و نمک، چاشنی سوپ را اندازه کنید و خامه را بیافزایید.
قبل از اینکه سوپ به جوش آید حرارت را خاموش کنید، در غیر اینصورت خامه میبرد و دلمه میشود.
سوپ را در ظرف سرو بکشید و روی ان را با جعفری و برشهای لیمو تزیین کنید.
کره ۴ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک ریز حلقه شده ۸ عدد
هویج باریک ورقه شده ۲ عدد
کرفس باریک ورقه شده ۲ ساقه
سینه مرغ بدون استخوان ریز خرد شده ۲۲۵ گرم
لیمو ۳ عدد
عصاره مرغ ۲ پیمانه
اسپاگتی خشک خرد شده به تکههای کوچک ۱۵۰ گرم
خامه ۱/۴ پیمانه (۱۵۰ میلی لیتر)
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه:
کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم ذوب کنید. پیاز، هویج، کرفس و مرغ را به آن اضافه کرده، روی حرارت کم به مدت ۸ دقیقه تفت دهید و گاهی آن را هم بزنید.
پوست لیموها را نازک ببرید و آنها را به مدت ۳ دقیقه در آب جوش قرار دهید و نیم پز کنید. خود لیموها را نیز آب بگیرید.
پوست و آب لیمو را همراه با عصاره مرغ به محتویات قابلمه اضافه کنید.
اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم به جوش آیند و حدود ۴۰ دقیقه بجوشند. در این فاصله گاهی آن را هم بزنید.
ورمیشل را به قابلمه افزوده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
با فلفل سفید و نمک، چاشنی سوپ را اندازه کنید و خامه را بیافزایید.
قبل از اینکه سوپ به جوش آید حرارت را خاموش کنید، در غیر اینصورت خامه میبرد و دلمه میشود.
سوپ را در ظرف سرو بکشید و روی ان را با جعفری و برشهای لیمو تزیین کنید.